Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 23-09-2006, 17:39   #41
shoq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xetasi Pokaż post
ale mi rady... Rada typu "graj na non pvp" wydaje mi sie bezsensu... Kiedy chlopak zaczął grać na pvp niech gra, a najlepszym sposobem jest zeby odeskortował Cie jakis dobry kumpel wprost do depo
Jasne, i będzie eskortował aż nabije jakiś sensowny level?
Sam nie widzę najmniejszego sensu zabijania 8 leva. Może i ma trochę kasy (choć nie zawsze) ale kto go zabije? 10 lvl żądny 300 gp? w mieście? Myślę że prędzej padł by agresor niż zabijany... Nie czytałem całego tematu, więc jak coś już było napisane, to wybaczcie.

Napisałeś coś w stylu "Czy zaznaczasz i patrzysz czy wybierasz ciosy?"
Zdecydowanie "zaznaczasz i patrzysz" ;] Chociaż może też nie do końca. Twoja nadzieja na, jak powiedziałeś "combo" jest raczej złudna, gdyż knighci nie mają raczej wysokiego mleva i nie biją mocno z magii. Więc "combo" jest optymistyczną nazwą tego, co możesz zrobić. ;]

Tak więc - wychodź na maina, nie bój się i prosto do depo ;p
shoq jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-09-2006, 10:41   #42
breathe
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 09 2006

Domyślny

Juz ostatnie pytanie.
Szukalem na forum czegos o tym, ale nie moglem znalesc (pewno gdzies jest), mianowicie czy jak wyjde juz na Main, to bede mogl wracac ta postacia do Rooka?
Pozdro i dzieki za odpowiedzi!

Ostatnio edytowany przez breathe - 24-09-2006 o 10:43.
breathe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2006, 11:17   #43
Skrzacik
Użytkownik forum

Skrzacik's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 27
Skille: 58/57
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez breathe Pokaż post
Juz ostatnie pytanie.
Szukalem na forum czegos o tym, ale nie moglem znalesc (pewno gdzies jest), mianowicie czy jak wyjde juz na Main, to bede mogl wracac ta postacia do Rooka?
Pozdro i dzieki za odpowiedzi!
Teorytycznie nie ale praktycznie tak! Jeśli ludzie(potworki) zabiją cię do lvl 5 to automatycznie wracasz na rooka ale wracasz tak jakbys dopiero zaczynal czyli bez profesji z 1 lvl ze skilami po 10 i z ekwipunkiem tym co startowales :/ wiec jesli chcesz sie cofnac na rooka to tylko po to aby zmienic profesje ale to co zostaje ci w depo na mainie dalej w depo masz wiec jak znowu wyjdziesz to bedziesz miec te rzeczy ktore w depo miales
Skrzacik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2006, 11:41   #44
breathe
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skrzacik Pokaż post
Teorytycznie nie ale praktycznie tak! Jeśli ludzie(potworki) zabiją cię do lvl 5 to automatycznie wracasz na rooka ale wracasz tak jakbys dopiero zaczynal czyli bez profesji z 1 lvl ze skilami po 10 i z ekwipunkiem tym co startowales :/ wiec jesli chcesz sie cofnac na rooka to tylko po to aby zmienic profesje ale to co zostaje ci w depo na mainie dalej w depo masz wiec jak znowu wyjdziesz to bedziesz miec te rzeczy ktore w depo miales
Ale ja widzialem ludkow, ktorzy na rooku skupowali np. piora i sprzedawali na mainie, to chyba musieli jakos wracac?
Hmmm, myslalem ze mozesz wrocic kiedy chcesz na rook i isc spowrotemm na main bez rzadnej straty lvl i itemow :/
Pozdro
breathe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2006, 13:51   #45
Skrzacik
Użytkownik forum

Skrzacik's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 27
Skille: 58/57
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez breathe Pokaż post
Ale ja widzialem ludkow, ktorzy na rooku skupowali np. piora i sprzedawali na mainie, to chyba musieli jakos wracac?
Hmmm, myslalem ze mozesz wrocic kiedy chcesz na rook i isc spowrotemm na main bez rzadnej straty lvl i itemow :/
Pozdro
Tak ludzie na skiskch lvl tworza nowe postacie kupuja na rooku zdobywaja 8 lvl i daja te piorka swojemu 2 harowi lub kupuja kupuja kupuja jak maja duzo ida na main i daja piorka roba pk i wracaja na rooka bo na rooku piorka schodza po 30 a na mainie po 100gp niby troche pezsensowne ale jak ci sie nie chce zdobywac lvl to tak robisz :d
Skrzacik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania