|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() No i może Drom uzna tą grupę za godną założenia... sporo użyszkodników popiera ten pomysł :>
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Sem za i chetnie dolacze
![]() Drum... Pozdro xD Grue
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Gogo Drom <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Krzyżak
|
![]() Ślicznie, pięknie i cudownie. Czekam na więcej waszych "za"
![]() ![]() ![]() @eerion: Dzięki, też mam swoją koncepcję petycji - (chyba) poradzę sobie. ;P @Gallar: Misiu, pysiu - cókiereczku. Dziękuję, Ty również ślicznie dziś wyglądasz. Czemu wcześniej nie mówiłeś, ze taki mastah od RPG jesteś? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam nadzieje, że grupa powstanie (cześć Drom). Jestem na "tak".
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Jak Drom się nie zgodzi to mu potniemy i porysujemy samochód
* Dark Sven bierze kredki i scyzoryk
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aye, sir!
Tylko nie wiem czy Drom się zgodzi. Ale i tak - sign me in!
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: opole
![]() |
![]() Ja tez na tak, dolacze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Baardzo chętnie bym dołączył
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Czemu tu sondy nie ma? :>
Jestem za powstaniem takiej grupy. Pojecie mam glownie o komputerowych grach fantastycznych, gralem tez ciut w MtG, ale interesuja mnie tez inne typy gier RPG w swiecie fantasy, tylko nie mialem do tej pory mozliwosci zagrac w takie ;/
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
|
![]() @Yoh Asakura: ja prywatnie sie ElitePlejerami nie przejmuje.
Ot, w Gospodzie mielibysmy mowic o cRPG a nie ogolem o grach Wiec w00t problem?. Tak dla Droma i niezdecydowanej publiki. Mamy z Glamrim tysiac pomyslow na minute i jeszcze wiecej jak uczynic te grupe wyjatkowa. Oj daj nam szanse ^^ //przepraszam za brak polskich literatpw |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Krzyżak
|
![]() No widzę, że mam już całkiem pokaźną liczbę zwolenników jednak mimo wszystko czekam na dalsze wyrazy aprobaty wobec tej grupy.
![]() ![]() ![]() @Yoh Asakura: Nie bój nic. Przecież gry na RPG'ach się nie kończą. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niby tak, ale jak grupa powstanie to większość osób założy tam tematy o takich i grach i oleją inne w EP. Ale róbcie co chcecie, nie będę narzucał swojej woli.
![]() |
#57 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() No, widze Yoh, ze przeszedles wielka przemiane na lepsze. tak dalej trzymaj! Widze, ze naprawde Ci zalezy na EP, ale nie martw sie. my bedziemy raptem gadac o paru rpgach, a to przeciez bedzie tylko mala czesc calego tematu jakim jest fantasy.
Ostatnio edytowany przez Pramus - 24-09-2006 o 20:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Krzyżak
|
![]() @Yoh Asakura
Tak jak już Pramus wspomniał... My ograniczamy się tylko do RPG. A w EP raczej gry są też omawiane od strony technicznej, rozwiązywane są problemy stwarzane przez grę itp. itd. etc. Wątpię by takie sprawy znalazły miejsce do omówienia ich w "Gospodzie". Tak więc i na EP nie jest możliwe aby padł cały gatunek gier RPG. Powinno być dobrze. ![]() @Topic: A ja nadal zachęcam do wypowiadania się w tym temacie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |||||||||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Admin nic nie musi Cytuj:
;p Cytuj:
Cytuj:
![]() PS - będziecie moimi owieczkami doświadczalnymi systemu kreowanego przeze mnie Cytuj:
Cytuj:
cRPG to b. ważna branża gier na PC. Ale sądzę, że EP lepiej się do tej kategorii nadaje ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Glamri - twoje plany owszem są dalekosiężne, ale już wymagają czegoś wiecej niż grupy na forum. Poza tym co do tych waszych pomysłów - obawiam się tego co często widać. Piękny start, potem pusto...
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Krzyżak
|
![]() @eerion:
Tak, fajnie by było żeby było osobne forum itp. ale tych jest od groma i ciut ciut, a grupa ma być tutaj, dla Was i dla ludzi korzystających z tego forum. Strona itd. ma być takim "wzbogaceniem" grupy ew. miejscem, na którym moglibyśmy zamieszczać materiały czy inne sprawy, których ie moglibyśmy zamieścić w grupie. To poprostu takie "rozszerzenie" grupy. ![]() ![]() @Topic: Ciągle czekam na Wasze opinie! |
![]() |
![]() |