![]() |
#361 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Aktywny gracz
Imię: Junior Dardos
Profesja: Knight
Gildia: Broken
Poziom: 53
Skille: 86/86
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
I dodam że to własnie polacy za dużo kozaczą. Bo gdy wbijają więkrzy lvl to sodówka uderza do głowy. Wyjątkiem jest Goralek,Elmajster,Blackxardas. P.S widze to po Tobie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Imię: Master-Sarevok
Gildia: White Eagles
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Nie pierdol glupio, bo jakby nie patrzec zaczelo sie odkad pizgac Anie za nic i Adus sie w*****l i za duzo powiedzial.. ;] Zaczal ich prowokowac, az nie dostal hunta, a ze ma dobrych kumpli to poszli za nim i pomagali mu wszyscy (kazdy jak mogl) ci co go olali zachowali sie jak? Jak szmaty, nie mowie o tobie, ale o tych, co gdy adii bil lvl i pial sie w gore zawsze "wierni" przy nim byli.. Cos sie zaczelo dziac to przewaznie mysleli "kurwa.. Adii hunted, trzeba znalezc i zakolegowac sie z innym kto ma znajomosci na Xanterze, bo Adii pewnei na nic sie juz nie przyda".. Tak samo bylo ze mna i juz kiedys to Monalizie mowilem, jak po razkolejny wracalem po przerwie.. gdy bylem najlepszym grajacym polskim palem na xantera, to co rusz ktos pisal czy dolacze do jego gildii, czy pojde na hunta albo cos.. Odszedlem na jakis czas, ludzie mnie przegonili, zalogowalem sie to po hacku o glupiego p seta musialem sie kurwa prosic, bo nikt nie chcial dac.. -.-'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: K-ce
Imię: Florydaking
Profesja: Paladin
Gildia: Fall of Darkness
Poziom: 17
Skille: 67+/54+
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
BTw. Ja tyle mam hunta a takie noobki jak ty dalej mnie z levelem nie dogoniły... ile osob mnie przegoniło?? bruce? Adisavix?billes? no i kto jeszcze -.-'' Ostatnio edytowany przez Adii Getes - 26-09-2006 o 23:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: PL
Profesja: Elite Knight
|
![]() Adii to taki typ że albo sie go kocha albo nienawidzi..
Dodam tylko że Ci co wyprzedzili Adiego z lvl wszyscy szarują.. nie jestem pewna tylko co do Bilesa do innych tak..a Adii nigdy nie dal mi pograć swoim ukochanym palkiem ^^
![]() |
#367 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
P.S I ja Cie kur*a nie obrażam od lamusów. -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: PL
Profesja: Elite Knight
|
![]() Junior..bo to jest tak ze możesz mówić iż nie interesują cię wojny..Takeda była podzielona - część chciałą walczyć ale rozsadek Mall i Kalla powstrzymał polaków od zapędów..mielismy bić lvl kiedy oni sie biją, ale jak 2 wojna sie skonczyła zaczeły sie problemy wywalali nas z expowisk bo oni musieli odrobic lvl , pamietam tekst któregos z br do Adiego jak cie jeszcze raz zobacze na dragach (chyba edron) to zginiesz , nie wazne czy były wolne czy nie..dochodziło do tego że zaczeli sprawdzac ile expa wbili polacy..sprawdzali głownie shirusa i adiego. Po wojnie BR zaczeli dzielic się na rózne mniejsze guildie, a takeda rosła w siłę, niestety połowa była retired , ale naprawde Takeda wygladała imponująco.. nagle zaczelismy dostawać prośby o invity na przykład od ballardów.. nie wiedziałam jak z tego wybrnac żeby nie być posądzonym o rasizm..nagle kolejno Pina żadał wyrzucenia kolejnych Polaków..wiesz jak to wygladała "Masz 10 min aby adii zniknął z gildi" nie zrobisz tego zaczynamy attack... a gdy tomekss odszedł i pina znów zaczął mieć do kolejnej osoby wątki a Ballardy zaganeli część osób w tym vegetę kolejni wyłapywali hunta, powiedziałam do Piny że rozwiązuję gildię bo mam dość problemów..iii doznałm szoku bo on powiedział że on chce aby Takeda istniała , bo chce mieć polaków pod kontrolą , a ja mam szukać zdrajców i go powiadamiać.. powiedziałam że już za późno bo rozbiłam gildię..
Poszłam do WDA za Tomeksem.. i się okazało że mała sprzeczka miedzy dwoma gildiami i już byłam w wojnie , nikt mnie nie ostrzegł..kiedy się dowiedziałam zwiałam z WDA ^^ ale i tak było za późno ..bo przyszli po mnie Jeżeli grasz sam nie masz przyjaciół guildi.. i nie robisz problemów mozesz sie utrzymać, ale nie wyobrażam sobie nic nie kombinować jak ja albo moi przyjaciele maja problemy , za duże emocje...z jednej strony rozsądek a z drugiej chęć zemsty.. Randor tak jest moim przyjacielem, ale był też i Tomekssa i co ? Pierwszy poleciał jak go trapowali. Podobno Kal był online jak trapowali Tomekssa i rozmawiali dlaczego nie przyszłam pomóc jako Guildia( nie wiedziałam o trapie) Kal podobno powiedzial do Rndora nie wolaj jej ona i tak nie przyjdzie.. Kall to rozumiał ale ja dostałam od Randa wykład na temat lojalności.. co bym zrobiła jak bym wiedziała o trapie? Nie poszłabym ale też bym nie pomogła;/ bo dbam o swoją dupe.. Dla mnie ta gra jest skończona nie moge się zmusić by expić bo nie mam z tego zabawy..a ostatnio straszne stresy..bo sie zrobiła moda na śluby.. hahah
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Saver przyznam Ci racje tak samo i dla Adii getesa że dupe wam lizali jak cholera. Gdy ktoś miał problem to pisali do was. Ale czy to byłem ja?? nie! Do mnie wyżutów nie miejcie. Bo ja nigdy nie prosiłem was o pomoc.Gdy mnie ktoś np. huntował.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: K-ce
Imię: Florydaking
Profesja: Paladin
Gildia: Fall of Darkness
Poziom: 17
Skille: 67+/54+
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cytuj:
a co do tego że nie grasz to przemyśl to o czym kiedyś gadaliśmy załatw kilka osób i wiesz ja nadal jestem chętny ;-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2005
|
![]() Cytuj:
Wiesz najważniejsze jest to co ma się w głowie a ni to jaką się ma postać. Dam Ci przykład: Morgana Polacy kontra Swe największy lvl u Polaków 80 u Swe z 10 setek Jedna zaczaiła się z góry kanionu w kazz a ten 80 lvl knight zwabił 5 tych setek w ten kanion oni poszli za nimi a z doły nadzeszła druga gildia i 5 setnych lvl uwalonych przy zerowych stratach w ludziach. To taki przykład. To jest jak w wojsku najważniejsze jest wyszkolenie i doświadczenie. Drugi przykład dam Ci z życia Okupowana Warszawa się broni ludzie jednak nie mają czym wiesz jak rozbrają niemców? Zachodzą ich od tyłu i przystawiają kije do plecow krzycząc rzuć broń! Inny przykład? Okupowani żółnierze ( nie pamiętam miejsc ) bronią w ruinach budynku i wiesz jak przetrwali? Żarowkami rzucali w niemców on dają fajny trzaska przec co trzymali ich na dystans przez jakis czas. Myśle że gdyby to Polaca rozgrali jak należy pod względem taktycznym i by się przedewszystkim nie bali walczyć to mają duże szanse. Widziałeś zdjęcia br na fotoblogu?Oni grają w kawiarenkach na to też jest sposób. TeamSpeak. Też możecie łatwiej się komunikować ,ale najważniejsza jest współpraca, która zawsze owocuje. Zresztą nie będe pisał dalej bo napewno tacy ludzie jak Malardian Shirus czy Adii dobrze wiedzą jak przeprowadzać bitwy ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Taktyke to zawsze mozna wymyslic jakas dobra, tylko potrzeba nam zgrania.. dobrego teamu, ktory nie boi sie walczyc (przydalo by mi sie), jest zdyscyplinowany i potrafi walczyc, a z tym u nas w niektorych przypadkach trudno.. :/ Pocieszajace jest to, ze u br jest nie lepiej.. ;] z tym ze oni nie maja taktyki, co musza nadrabiac lvlem i duza iloscia uh..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Guest
|
![]() Chciałbym przeprosić w imieniu Teamu GSE za zbyt ostre posty w stosunku do Adii Getes, Lecz przeprosiny będą ważne dopiero w tedy gdy Ty adii przeprosisz nas za wyzwiska które padały w naszą strone.
|
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik Forum
|
![]() Adii skoro oni nie myśla to możecie ich posłać na mięso armatnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja mialem taktyke, ze keledag luruj br pod trapa kazo, oni go otaczaja on sie uha i wtedy zchodzimy noob charami z 15 na mcku i oni pizgaja nie patrza i po chwili nie wiadomo skad (wiadomo.. ;]) dostaja bany za pk, wtedy wpadamy main charami z jednej i 2 strony i heja z reszta co zostala.. wystarczy ze taki pina pizgnie z exori i wszystkie noob chary padna, a on ban o ile nie delete jak by ich duzo bylo.. ;]
BTW Ciezko troche w 10 osob zrobic takiego trapa w kazo.. XD Ostatnio edytowany przez Master-Sarevok - 27-09-2006 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 | ||
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Adii Getes - 27-09-2006 o 20:50. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I bajer by bylo.. XD Tylko jak to keledogowi wytlumaczyc.. on nic nie pojmie kiep pewnie.. XD
BTW A mnie kurwa przeprosic nei laska kiepie?? Tez mnie wyzywales zawsze.. -.-' |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Dziwie się Polakom którzy chronią swoje tyłki w ten sposób ,gdy Kknight Malina trenował z moim ziomalami z podwórka i jakiś pk zabił jednego a jeden spał a ten trzeci miał 15 lvl to ja o 5 rano się zalogowałem żeby go zabić... Gdy byla wojna to np w Takedzie na moich rządów nikt nie sprzedawał runek nikomu innemu oprócz polakom a akademi przyjmowałem 12 lvl drutów żeby sellowali uhy na wszelki wypadek...Wam też radze wymóc to na innych Polakach a przed wojną radze po chamsku zabijać ich makerów ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |