|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Dobra wiadomość dla użytkowników Linuxa - pojawiła się wersja beta klienta Tibii na ten system. Wszyscy chętni do jego przetestowania i uczynienia stabilniejszym zaproszeni są do sprawdzenia go. W tym celu należy ściągnąć klienta dla wersji libc 5 lub libc 6 i już można zalogować się na jedną ze swoich postaci na normalnym świecie. To NIE jest osobny test serwer, a prawdziwa gra, należy więc uważać i unikać niebezpiecznych miejsc, aby uniknąć śmierci spowodowanych ewentualnymi błędami tej testowej wersji.
Szczegóły instalowania i więcej informacji można znaleźć w specjalnym wątku na forum tibia.com. W nim też należy zgłaszać zauważone błędy. Ostatnio edytowany przez Dabek - 28-09-2006 o 15:19. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 95~
|
![]() Nareszcie
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Bardzo dobrze. Użytkownikom Linuxa też się coś należy.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() czyzbym miał omamy? Tibia dla linuksa?
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Haha... Bardzo dobrze zrobili, teraz przynajmniej ja będe sobie miał na czym pograć. Może nie bedzie takich lagów jak na kliencie windowsowym. Wreszcie Cipy zrobili coś dobrego (1 rzecz) i zrobili tego klienta.
Widać Petycja która była kilka miesięcy temu by zrobić klienta na linuxa poskutkowała, ale niestety troche to długo trwało. Może teraz by powstała inna petycja ?
RePenT HeReTiC!!! Know Your Enemy,Because If You Don't Know Your Enemies You Die!!! I Will Punish The Sinners!!! Bullet In Your Head!!! Ostatnio edytowany przez SpAyKeR - 28-09-2006 o 15:38. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wow!
Nie spodziewałem się, że cipsoft zrobi tibię pod linuksa.
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2006
|
![]() Cytuj:
teraz pewnie powstaną cheaty pod linuxa, hmmm może znowu zaczne grać ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wreszcie Cipy posłuchały graczy i stworzyli Tibie pod linuksa
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
pozatym linux jest lepszy, bo przynajmniej bede mial pożądne fps, tylko to mi sie podoba w tym newsie |
|
![]() |
#12 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Czy to możliwe, że CipSoft zmienił taktykę prowadzenia interesów?
Czy to możliwe, że CipSoft zaczął interesować się zdaniem graczy? Ludzie świat się kończy...
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() to tylko moje słowa, więc po co je komentujesz ??? robisz oftopa chłopczyku
|
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() pozytywne zdziwienie..
chociaż sam używam windowsa ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Ooooooooooooooo!!!
Aż zabrakło mi słów gdy zobaczyłem ten news. Tyle czasu czekałem Na native clienta pod Linuxa ![]() Chyba wróce do Tibii, jeśli będzie dobrze działał. (wine sux) Nie wszystkie dystrybucje, proszę pana. A może on chciał kupić płytę? ![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Brawa i owacje na stojąco dla tych panów, którzy wreszcie posłuchali graczy
![]() ![]() A co do Linuxa to nie każdemu chce się ssać 4DVD Wejdź na Allegro i se wyszukaj linux debian ![]()
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Zabieram sie za testy
![]() EDIT: Faaaajne efekty - biore "enter game" i wszystko na zmiane biale i zwyczajne ;p
Ostatnio edytowany przez Kamae - 28-09-2006 o 17:38. |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Poziom: 60
|
![]() Akurat, jak zamieniłem Linuxa na Windowsa, to CIPSoft robi wersje Tibii pod Pingwina... a ja specjalnie zwiałem pod Okna dla Piksela... i gdzie tu sprawiedliwość?
A na serio, niezmiernie się ciesze. Mam nadzieje, że nie poprzestaną na jakiejś wersji beta, ale będą ją rozwijać cały czas tak, jak Windowsowego odpowiednika.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Super! Niepotrzebnie wywaliłem linuxa :< Teraz bede musiał na nowo wgrywać. Ale to nic, ważne, że jest! Hail Cipsoft!
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |