|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Witam! Chciałbym założyć grupę ludzi interesujących się zwierzętami. Myślę, że każdy, kto je lubi, i którego one ciekawią znalazłby tam coś dla siebie.
Dołączyć mógłby właściwie każdy, nie byłoby wymagań. Prosiłbym tylko o to, abyście nie dołączali, jeśli Was to nie interesuje i tylko zależy Wam na tym, aby figurować jak członkowie. Zanim wyślę PW do Dr. Omadera z prośbą o utworzenie grupy chciałbym znaleźć chętnych. Każdy kto miałby ochotę wstąpić, niech napisze tutaj posta. Ostatnią ważną kwestią jest nazwa oraz ranga grupy. Każdy kto ma jakiś ciekawy pomysł, może to napisać w tym temacie (byłbym bardzo wdzięczny ![]() ![]() Czy są jakieś pytania? Jeśli tak, to piszcie tutaj. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() troche bezsensowna grupa, mysle ze spokojnie znalezlibyscie forum temu poswiecone ale coz, jesli ma to wam pomoc to jestem za, moze nawet sam bym wstapil.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Nazwa :Animals Fans.
Ranga : Zwierzak |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Nazwa: jw.
Ranga: Zoofil! Koniecznie! =D Joke. =3 Ale grupa nie przejdzie... W ogóle co wy macie ostatnio z tymi grupami? |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Animals/pets fans
Zwierzomaniak :> Moglbym nalezec... Tylko o czym gadac w takiej grupie? O karmieniu rybek? (pozdro dla Balbiny, Karola i calego mojego aqwa ;]) Czy moze rozmnazaniu krolikow? (pozdro for Rudy =p) |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() @Nosferatu:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Uważam, że to fajny pomysł na grupę (nie wiem, czy inni podzielają moje zdanie) i dziękuję za poparcie ![]() @Vandoz: No to mamy już dwie propozycje ![]() A ty nie chciałbyś może do niej wstąpić? @Shanhaevel: Jeśli będzie wystarczająco dużo chętnych, to mam nadzieję, że przejdzie. A jeśli chodzi o grupy, to mi akurat nic nie jest. Poprostu wpadł mi do głowy, moim zdaniem, ciekawy pomysł i chciałem go zrealizować. Co w tym dziwnego? Nie ma na forum.tibia.pl jeszcze nic w podobie. @Kwadratowe Koło: Słowo "pets" w nazwie od razu odpada, bo nie chodzi mi tylko o zwięrzęta domowe. Jest wiele bardzo ciekawych tematów, nie powinno być z tym żadnych problemów.
Pamiętaj: Ostatnio edytowany przez Marixon - 29-09-2006 o 21:22. |
||
![]() |
![]() |
#7 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Mamo! Mamo! Ja chce ciasteczko!
Kolejna grupa, ktora wyginie niczym dajnosaury. Bedziecie zakladac tematy o niedzwiadku polarnym, uszatku i korargolu? Moze odrazu niech powstanie milion grup, zeby w owionie nie bylo o czym gadac. Zrobmy grupy i ludziach z bolem kregoslupa, o ludziach lubiacych smierdzace stopy, o ludziach lubiacych zegarki, o chlopcach, o dziewczynkach i w ogole o wszystkim. Pierw Glamri wyskoczyl ze swoja grupa, a teraz pewnie pol forum sie zwali i tez beda chcieli miec grupy...
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Hahahahhah, moge przestać się śmiać? To, żeś wymyśił. Po tobie można się wszystko spodziewać.
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Proponuję utworzyć topic, gdzie można by dawać pomysły na nowe grupy, bo strasznie teraz tego się namnożyło w OWIONie...
IMHO taka grupa nie jest potrzebna. Lepiej wejść sobie na jakieś zwierzak.pl . @edit I zapomniałbym napisać. BUHAHA. Dziękuję. Ostatnio edytowany przez Hieyan - 29-09-2006 o 18:42. |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Boże święty... najpierw chcą zreaktywować Ordo, a teraz to... Nie, dziękuję...
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Jak karmić rybki? Poradnik", "Poznaj mojego chomika"
![]() ROTFL.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Zoofilia? To ja się pisze :<
n/c |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Beznadziejny pomysl imo
![]()
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() a moze zalozymy grupe fanow pepsi.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() Ty jesteś sux!
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() cola uber alles xd
|
![]() |
![]() |
#18 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() -Cola
-Brzydaaaal -Pepsi -Peeeepsiiiii -!!?!? -Brzydaaaal....... |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cola of course Animals sux :/
@down To jest mysl ;] ktos idzie z nami? :> "Kreskowki Fan" xD Ostatnio edytowany przez Bakuo - 29-09-2006 o 20:46. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |