|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tru. I ma słaby gwint, korek się przekręca. W ogóle Coca Cola to radosna strona życia.
@Topic: A może jeszcze prywatna grupa dla użytkowników forum.tibia.pl ?
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Ogólnie to jesteście zwykłymi chamami (oprócz tych co się na początku wypowiadali), nie będę tego komentował.
@Vekegi: Cytuj:
Poza tym powinno tam pisać "wszystkiego", geniuszu. |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, jesteśmy źli i chamscy bo śmiemy się nie zgadzać z tobą i twoimi durnowatymi pomysłami.
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() oj znam cie znam wiec nie kozacz! :<
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() I niby o czym byscie rozmawiali na swoim podforum? Mam wrazenie, ze ludzie chca zakladac grupy tylko dla rangi pod nickiem.
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
Krzyżak
|
![]() Trochę dziwna tematyka mi się zdaje ale cóż... Na pewno są tu miłośnicy zwierzątek i myślę, że mielibyście o czym popisać... Jednak osobiście do takiej grupy bym nie wstąpił bo nie jestem fanem zwierzaczków.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Powracając do tematu: Jakby każdy chciałby założyć grupę, bo nie ma jej na tym forum, to byłby tu burdel, większy niż ten prawdziwy... I nie piszcie: Nie mam nic przeciwko, może być. Bo to nic nie pomaga, a i pewnie do 95% grup nie macie nic przeciwko.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Ależ elo grupa.
Załóżmy jeszcze kolekcjonerów znaczków, a co ! |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() name
Animalians a ranga Bestia ;> Tak pozatytm to chyba nowa moda na tworzenie grup jest nie? Niedlugo zaloze sam grupe zrzeszajaca ludzi wyznajacych religie na wpol zjedzonego kabanoska. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Hej, ludzie, spokojnie. Pan (Rycerz) Marixon ma po prostu jakis kompleks i chce zostac zauwazony. Ma prawdopodobnie dwa cele: lider grupy, i przyklejony temat z jego nickiem pod nazwa (moze jeszcze bedzie chcial zostac modem hehe). Nie wypowiada sie praktycznie w tematach innych uzytkownikow tylko zaklada swoje genialne tematy, w ktorych moze byc duzo odpowiedzi, byleby jego nick byl na pierwszej stronei z tematami. No, udalo mu sie to, bo jego temat zostal przyklejony.
A co do grupy. LóLz, fajne xD Nazwa tematu: Hipopotamy - szara pieknosc. Tresc: No coz, opisze tu moje ulubione zwierze, czyli hipopotama. Jest duzy, szary i ma krotkie nozki i male uszka. Lubicie go? Odpowiedzi: 1. No, fajny. 2. No, super, ale opisz go bardziej. 3. Nie, smierdzi Koniec tematu i tak w kolko xD
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() Marixona nie chca na bramce na gieksie i dlatego ma takie komplexy
![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Vekegi:
Cytuj:
@ciemne dropsy: Post (w miarę) inteligentny, jeden z niewielu, ale się mylisz. Nie chce tworzyć grupy dla jaj, podoba mi się mój pomysł. A jak ktoś się ze mną nie zgadza, to niech się uspokoi. Teraz pewnie już się nikt nie wpisze, bo się będzie bał, że go zjadą tak jak mnie -.- A co do mojego postowania, to wypowiadam się również w innych tematach. Możesz to sprawdzić. Ostatnia sprawa: Mieć swój własny, przyklejony temat, to całkiem fajna sprawa, nie ukrywam, ale nie zamierzam lizać dupy nikomu, tylko po to, aby to osiągnąć. Wtedy po prostu spytałem, kto jest za przyklejeniem, i tyle. Dzisiaj wchodzę na OWiON, patrzę, a on jest na samej górze. I chyba każdy woli mieć swój temat na pierwszej stronie, nie widzę w tym nic dziwnego. |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
IMHO seks ze zwierzętami - klaczami, małymi kotami czy psami - jest znacznie bardziej podniecający od stosunków z ludźmi. Zwłaszcza w przypadku małych zwierząt, w przypadku których jestem stroną dominującą. Znajdzie się dla mnie miejsce?
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 30-09-2006 o 13:22. |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() O! Nareszcie bratnia dusza!
![]()
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Ghost Nieudany & Nekromanta:
Znalazłoby się dla was obu, ale wątpię coraz bardziej w istnienie tej grupy. EDIT: Domyślam się, Ghost, że twój post był z sarkazmem -.-
Pamiętaj: Ostatnio edytowany przez Marixon - 30-09-2006 o 13:27. |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Was juz popierdolilo doszczetnie z tymi grupami? Pieprznijcie sie lbem o sciane i wtedy wroccie na forum
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niby dlaczego?
Seks ze zwierzętami jest o niebo wygodniejszy, ponieważ nie potrzebuję prezerwatyw oraz środków antykoncepcyjnych - płeć również nie jest ważna, więc de facto jestem bi. Poza tym, to wyzwala najgorsze instynkty, dlatego seks jest zwyczajnie przyjemniejszy, ponieważ owca/kot/pies nie może zaoponować.
#39 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() A od czego sie to wszystko zaczelo? :d
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() |
![]() |