![]() |
#561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Skille: -
|
![]() Nowa wojna jest XQ vs Corleone Family..
No i 1 Frag Chiof Sep 28 2006, 17:41:02 CEST Killed at Level 104 by Nosferatu on titania and by Wose sorcerer Nie wiadomo dlaczego ta wojna. Gracze z XQ ubzdurali że wyzywamy ich itd. a oni po prostu sie nudzili i szukali rozrywki.. N/C Ostatnio edytowany przez PaweLLo141 - 28-09-2006 o 19:53. |
![]() |
|
![]() |
#562 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
![]() |
#563 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sequ nie tak ostro bo Donniu przyjedzie do nas do Wawki i nas pobije ;/ Obronisz mnie? plx?
#564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Skille: -
|
![]() Sequ specjalnie dla ciebie
Gex by Net Sep 26 2006, 00:37:33 CEST Killed at Level 117 by Dano Rivi and by Leorl Shar Demonio Foice Sep 26 2006, 16:03:39 CEST Killed at Level 54 by Al Pitus and by Ozzy Style Doomzor Sep 26 2006, 22:44:54 CEST Killed at Level 94 by Nosferatu on titania hah.... |
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Imię: Nieważne ;]
Gildia: ------
Świat: ------
Poziom: ---
Skille: ------
Poziom mag.: --
|
![]() Hrhr, czyżby wypadek przy pracy?
Vers Dra'ghothe Sep 28 2006, 14:08:48 CEST Killed at Level 81 by Master Vilum no widać że cosik wam się komplikuje ta wojna z Unit'ami, oby tak nie dalej ;p |
![]() |
![]() |
#566 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#567 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale czy ja się przyczepiam że Vers padł od Viluma?, tylko uświadamiam twoją myśl że nawet najlepszym się zdarza i to nawet z tej samej drużyny/Guildii, to rzecz normalna, ale mnie to poniekąd rozśmieszyło... ogądam sobie Erig.net patrze Vers~ padł, klikam na gwiazdke patrze a tu Vilum i ZONK, ciekawe kogo próbowali ubić...
|
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Kazdy frag to wypadek przy realizacji planu ktory zaklada nie ponoszenie strat
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
wiesz, akurat wyindywidualizowałem się z rozentuziomowanego tłumu, i jestem w stanie zrozumieć twoją wyczerpującą i błyskotliwą próbe napisania posta ;] |
![]() |
![]() |
#570 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a może jednak z rozentuzjazmowanego tłumu ![]()
![]() |
#571 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Lokacja: Chełm
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dill
Poziom: 158
Skille: 17/25
Poziom mag.: 80
|
![]() Sep 30 2006, 15:02:48 CEST Killed at Level 47 by Ancient Sorcererr
Ancient Sorcerer (Skrzat) jestet wielka szmata. Atakowalem go, chialem go nastraszyc, ale niegdy bym go nie zabil bo uwazalem go za kumpla. Powodem moich poczynan bylo to ze obrazal w chamski sposob mojego najlepszego kolege Mustaka(bartek) pisal do niego chamskie teksty w stylu "jestem metal dajcie mi na mydlo". Jednak zaznacam ze ni emialem zamiaru go ubic i myslalem ze on tez sie tylko bawi. Zabil mnie pomimo tego ze mialem kicka i mowilem im na ts ze nie moge sie ruszyc, mimo to jednak mnie zabil. Moi byli koledzy mieli niby sie nie wtracac ale mnie blokowali i czasami walili. Szczuru (Widakey(szczuru), Seq the master, Ancient Bolter(kiko) i inni. Szczuru sie wozi to wie kazdy, byl niby moim kolega a blokowal mnie i bil, Seq the master on mni echyba nie bil ale jak mowilem ze mam kicka i zeby mnie przez sek nie lali to niestety nie zareagowal. Kiko rowniez blokowal mnie i nie zareagowal na moje prozby. Pozatym cala gildia "sfora" sklada sie z ich noob charow: -Garnkoglowy (Widakey) -Jebucki nury (seq the master) -przemyslowy rozgaleziacz (ancient bolter) i wielu wielu innych (kiedys podam ich nicki). Ponadto Seq kazal mi szpiegowac Okhrane zebym sie dowiadywal rozne rzeczy czy moga chodzi na rozne wyspy, kiedy sie beda logowali itp. Na koniec powiem ze to sa tylko pseudo kumple i juz nigdy sie nie bede z nimi zadawal. pozdrawiam Sir Lockhart P.S. Vilum jezeli potrzebujesz sd makerow to moge je robic zupelnie za darmo.
16:53 Dano Rivi [136]: i kill all guild ![]() Ostatnio edytowany przez Lockhart - 30-09-2006 o 15:36. |
![]() |
![]() |
#572 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
![]()
Hail OVEN ![]() Hail AVIS ![]() Hail FIRE ![]() In Memory of Morita De'Vrie Ostatnio edytowany przez Torpedo - 30-09-2006 o 16:10. |
|
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik Forum
|
![]() humm powinienem sie poplakac bo miec miec takich " kumpli " to jest naprawde powod do placzu .
![]() ![]()
16:53 Dano Rivi [136]: i kill all guild ![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Gildia: Fusion
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
Widzisz to jest Banda Sekastych xD Dlatego moim celem jest ich wyeleminowac ![]() |
|
![]() |
![]() |
#575 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jesli bedziesz chial free sd to napisz do mnie ![]() ![]() bo to sa naprawde wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eelkie cioty ![]() ![]() ![]() ![]()
16:53 Dano Rivi [136]: i kill all guild ![]() Ostatnio edytowany przez Lockhart - 30-09-2006 o 16:59. |
|
![]() |
![]() |
#576 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
są to lizodupy, a ty myslac, że znasz ich to kozaczyłeś. Szpiegować to oni sami potrafia, tylko, że jak bedzie im miał unit pomoc, to jeszcze ich dobija i sie beda smiac. takie realia. asgard good luck in hell.
![]() |
#577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Vers Dra'ghothe
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Oletor Andronikus
Profesja: Druid
![]() |
![]() Zauwazylem ostatnio ze Unit juz nieistnieje, ze zmienil nazwe na Incinerate tylko po co?? bo sklad maja identyczny
![]() Pozdro;]
#579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Oj Lockhart oj raczej scroop eq ci nie odda. ponadto dozobaczenia w temple ; )
@Edit: Nie bilem cie i miales pz locka i tak bys nie spierdolil a co do blokowania to tylko stalem na dole zal.pl Pozatym nie bede mowic co ty zrobiles moze jednak chcesz aby unit przypomnial sobie o smierci Latuza?
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez SeQ_PL - 30-09-2006 o 23:05. |
![]() |
![]() |
#580 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to Lockhart zakonczyłeś własnię pokojową grę na titanii
![]() ![]() Powodzenia w środowisku okhrany. Powodzenia w padaniu. Jesteś hunted za frajerstwo Ciao ;*