|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Kazdy jest madrzejszy od drugiego
![]() Posluchajcie czegos na rozweselenie np RH+ - Marysia ![]() Odrazu sie humor polepszy a jak nie to jestescie sztywniaki ![]()
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
@down Stereotypy... Ostatnio edytowany przez Hieyan - 01-10-2006 o 08:57. |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Nowa plytka SOAD to bedzie ich wersja De Mysteriis Dom Sathanas
![]() Kurwa Ci ludzie coraz mniej zespolow sluchaja i uwazaja, ze wszystkie zespoly metalowe musza miec piosenke o szatanie.... |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Naprawde ciekawe.
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() No co Ty?...
Jakaś tutaj dyskusja metali się zrobiła... Więc odcinam się od was .. ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Teraz sie zaczelo reakcja metali na post pewnego uzyszkodnika =p
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Ministry - piosenka Psalm 69
I niech smieszne hordy metalowe ze swoimi smiesznymi tekstami s*******aja. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() @up
Już biegną, tylko otwórz wrota od stodoły, w której mieszkasz, bo się pozabijają.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Boje sie... teraz puszczam dragonforce od tyłu i sprawdzam czy nie ma tam nic złego bo mnie babcia z egzorcystą pogoni!!
Wyniki: Heart of the dragon - Brzmi jak kaszubskie disco, ale słychać tam pare rzeczy jak his soul, me, he killed... Through the fire and flames - He may be diffrent, our souls, i love you from (never?), Podczas solówki słychać czyiś szept, that's enough for us / laugh and the steel, for our souls, not for us, you are not the our sun, prepared to fight, *krzyk którego nie ma w utworze*, here we wheel (?), Mojra (w mitologii greckiej - przeznaczenie), end of laugh, Satan must be free. Revolution deathsquad - Here we must *krzyk*, so good for us but you must, słychać w pewnym momencie szept: satan, podczas solówki słychać trzy identyczne uderzenia w strunę brzmiące jak 666, Hero he just (...), (Nie słychać kto) will be for ever, He is now free, (...) Satan and me, He isn't old, The flame of youth - Satan, my dear, i love you, I am here for you, gitara "mówi": Saaataaan, six six six, Why i must fight?, Now you say: I am the son of Evil, Now i will take your soul, Through the fire and flames ( ![]() Operation ground and pound - six six, siiix!, I haven't got heart, satan you must be free, I am the human's rage, please be patient, You are so tired, I can't give you chance. Ostatnio edytowany przez Celoz - 01-10-2006 o 10:53. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Ludzie sa glupi -.- Wg 90% muzyka metalowa to synonim slowa satanizm a tak naprawde nie jest. Wielu moich przyjaciol sluch wlasnie ostrego metalu i nigdy nie widzialem zeby odprawiali jakies tajemne modly do rogatego boga. Doszykiwanie sie jakiejs ukrytej informacji moze doprowadzic do zaburzen w psychice (patrz: film "Piekny Umysl"). Radio maryja chce usunac kazda muzyczna subkulture aby wszyscy byli grzeczni, przyjaznie nastawieni do swiata i chodzili do kosciola. Wole juz zeby okazalo sie, ze moj najlepszy kumpel podcina aorte kurczaka za pomoca wlasnego penisa aby wypic jego krew i spalic reszte na outarzy znajdyjacycm sie w straszne piwnicy niz zaby kazdy kogo znam chodzil ubrany jak zakonnica... Roznorodnosc musi byc i orginalosc tysz. kropka.
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
A RM nie chce, by ludzie byli przyjaźnie nastawieni do świata. Nie na tym polega antysemityzm. I wystarczy spojrzeć na reakcję moherów na TVN, którego reporterzy przyjechali zrobić reportarz.
![]() |
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dajesz, synek, dajesz! ;-DDD @tekst na blogu Owy artykuł jest równie świeży co zeszłoroczna dynia, Cytuj:
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() RM mnie szczeze mowiac nie obchodzi wiencej niz zeszloroczny snieg. Dopiero gdy te stare babcie zaczna otwierac obozy pracy przymusowej i dostana sie do wladzy (nie, nie chodzi mi narazie bynajmniej o PIS popierany prze RM jeszce przed wyborami) stana sie moimi wrogami. Pie**enie na antenie o zydach i masonach jest wg mnie malo szkodliwe pod pewnymi wzgledami dopiero gdy to uslyszy ktos z zagranicy albo zaczna wyjezdzac na ludzi po nazwiskach staje sie to problemem.
|
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
|
![]() jako ,że w "mojej" muzyce w której się obracam też było pare zabawnych porównań do szatana( i nie koniecznie ze względu na tekst)nie wypada i wierzyć w takie popierdółki na temat metalu,owszem znajdziemy zapewne troche takich treści,ale są one napewno w mniejszości
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#36 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Co wy k*rwa wiecie o szatanie...? Tyle wam powiem ;-).
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Jaki szatan jest, każdy widzi...
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Rotfl, przeciez Stairway to Heaven puszczone od tylu to zarcik. Gosc tak uslyszal slowa puszczone od tylu, dal swoj tekst i to bynajmniej nie jest dowod na dzialanie szatana xD
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]()