|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Co w tym zlego ze uczac sie na przyklad do sprawdzianu dodatkowo co 5min zjem hama i zrobie runke? Dlaczego nazywac to uzaleznieniem? @topic Robiac runy nie uzywa sie manasow. Expiac uzywa sie manasow. Robiac runy zarabia sie w granicach 1-1,5k/h. Expiac jakies 2k-5k (zalezy na czym...) Wnosek jest bardzo prosty, nieoplacalne jest robienie run pod dp, aczkolwiek mozna, jezeli po prostu nie ma sie ochoty expic a chce sie podrasowac sile magii postaci. Ja osobiscie caly czas expie, gdy mam 200 souli to za cala zarobiona kase kupuje mfy i robie na nich uhy. zrobienie jednego bp to 1k do tylu, ale na co innego mam przeznaczac kase? W ten sposob awansowalem z 35 na 36 mlvl w jakies 15min. (nie cale 100%, powiedzmy, okolo 70-80)
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2006
|
![]() Heheh... na wszystkich forach zostalo napisane ze sorcerzy druty ... maja robic runy.. nie bede sie powtarzal z jakich powodow ;] ghmm h lvl zawsze powie ze nie oplaca sie robic run... bo mu zeby wskoczyl 1% pewnie musi z kilka sd zrobic ... ale jesli chdozi o hunty na demy bierze sie kilkadziesiat bp sd... i watpie zebys z samego expa zarobil na to... (cala kase wydarz na sd a nic Ci nie poleci) chyba ze preferujesz expienie 80 ms'em na guardach po to zeby zebrac troszke kase
![]() ![]() Ps: czy 50 ek jak ma skille 70 to nie jest siara? ;] (tak samo z sorcem czy drutem) Moglbys opisac gdzie expiles ...hihi demki 40 lvl? bp sd na dema? 2 bp sd na dema? -.- _______________ Sryy za all bledy ale nie chce mi sie tego czytac ![]() Sryy za styl zdania ale jestem chory ... heh ![]() Post nie na temat zlekka ....xD PozdrOooo!!! |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Co do reszty Twojej wypowiedzi... Argumenty mi się nie kończą, wszystkie Twoje na ten temat mogę odparować bez nazywania Cię idiotą, jednak to co piszesz to idiotyzmy, i tu - nie przeczę - Ciebie idiotą nazwałem. Dlatego, że nie umiesz czytać/rozumieć. Co do 40 sorca z 50 mlvl - owszem, wygląda imponująco. Z tym, że w tym czasie sorc nie robiący run miałby ~90 lvl ~51-2 mlvl. I i tak mocniej z sd walnie. A expiłem głównie na tombach (ładna kasa) i hydrach (ładny exp, wand+2 dsy=30+k/h, wystarczająco dużo na 33-40 lvlu + ładna kasa przy odrobinie szczęścia, którego ja nie miałem). W sumie racja. Zależy od spojrzenia na to, ja uznałem to za niemożność oderwania się od gry, Ty za okazję do zarobku - choć i tak nie jest on wielki.
![]() |
![]() |
#44 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a zebys chcail wiedziec ze nie mam zabardzo pomyslu na zycie, ale to chyba nie twoja sprawa. Ostatnio edytowany przez bartii10 - 05-10-2006 o 18:37. |
|||
![]() |
![]() |
#45 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Koniec kłótni, wyzywania, flooding'u, trollowania, spamowania itp itd. Wszystko już chyba zostało powiedziane na ten temat.
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 05-10-2006 o 19:16. |
![]() |