Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Magia

Notki

Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-10-2006, 16:43   #41
Therus Mroczny
Użytkownik Forum

Therus Mroczny's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Therus Mroczny ma numer GG 3559475
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
To już jest uzależnienie, jak nie potrafisz się oderwać od Tibii, żeby lekcje odrobić nawet.
Nie zgadzam sie
Co w tym zlego ze uczac sie na przyklad do sprawdzianu dodatkowo co 5min zjem hama i zrobie runke? Dlaczego nazywac to uzaleznieniem?

@topic
Robiac runy nie uzywa sie manasow. Expiac uzywa sie manasow. Robiac runy zarabia sie w granicach 1-1,5k/h. Expiac jakies 2k-5k (zalezy na czym...)
Wnosek jest bardzo prosty, nieoplacalne jest robienie run pod dp, aczkolwiek mozna, jezeli po prostu nie ma sie ochoty expic a chce sie podrasowac sile magii postaci.

Ja osobiscie caly czas expie, gdy mam 200 souli to za cala zarobiona kase kupuje mfy i robie na nich uhy. zrobienie jednego bp to 1k do tylu, ale na co innego mam przeznaczac kase? W ten sposob awansowalem z 35 na 36 mlvl w jakies 15min. (nie cale 100%, powiedzmy, okolo 70-80)

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-10-2006, 16:51   #42
BlezZe
Użytkownik forum

BlezZe's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2006

Szczęśliwy

Heheh... na wszystkich forach zostalo napisane ze sorcerzy druty ... maja robic runy.. nie bede sie powtarzal z jakich powodow ;] ghmm h lvl zawsze powie ze nie oplaca sie robic run... bo mu zeby wskoczyl 1% pewnie musi z kilka sd zrobic ... ale jesli chdozi o hunty na demy bierze sie kilkadziesiat bp sd... i watpie zebys z samego expa zarobil na to... (cala kase wydarz na sd a nic Ci nie poleci) chyba ze preferujesz expienie 80 ms'em na guardach po to zeby zebrac troszke kase i jesli dla Ciebie miec 30 m lvl na 40 lvlu.. to.. yyyy I jesli wyzywasz kogos od idiotow to swiadczy o tym ze brak Tobie argumentow ktore moglyby obronic Twoje tezy ;] Bronisz sie wyzwiskami? Nie mozesz oceniac kto ejst madry czy glupi bo to tylko gra... ;] Zawsze 40 lvl robi wrazenie z 50+ m lvl ( trudno taki wbic ale...) gdyz jak sd leci po 250 to robi wrazenie a nie 150 :> jest duzo przykladow ktore potwierdzalyby moja teze na temat robienia run ;] Oczywiscie mozesz grac jak chcesz nikt nie bedzie Cie za to wyzywal itp ;]

Ps: czy 50 ek jak ma skille 70 to nie jest siara? ;] (tak samo z sorcem czy drutem) Moglbys opisac gdzie expiles ...hihi demki 40 lvl? bp sd na dema? 2 bp sd na dema? -.-

PozdrOooo!!!
BlezZe jest offline  
stary 05-10-2006, 17:22   #43
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BlezZe Pokaż post
Ps: czy 50 ek jak ma skille 70 to nie jest siara? ;] (tak samo z sorcem czy drutem) Moglbys opisac gdzie expiles ...hihi demki 40 lvl? bp sd na dema? 2 bp sd na dema? -.-
Nie napisałem, że na diminach EXPIŁEM. Napisałem, że byłem. For fun, z kumplami. Przygoda. Znasz to słowo?

Co do reszty Twojej wypowiedzi...

Argumenty mi się nie kończą, wszystkie Twoje na ten temat mogę odparować bez nazywania Cię idiotą, jednak to co piszesz to idiotyzmy, i tu - nie przeczę - Ciebie idiotą nazwałem. Dlatego, że nie umiesz czytać/rozumieć.

Co do 40 sorca z 50 mlvl - owszem, wygląda imponująco. Z tym, że w tym czasie sorc nie robiący run miałby ~90 lvl ~51-2 mlvl. I i tak mocniej z sd walnie.

A expiłem głównie na tombach (ładna kasa) i hydrach (ładny exp, wand+2 dsy=30+k/h, wystarczająco dużo na 33-40 lvlu + ładna kasa przy odrobinie szczęścia, którego ja nie miałem).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Therus Mroczny Pokaż post
Nie zgadzam sie
Co w tym zlego ze uczac sie na przyklad do sprawdzianu dodatkowo co 5min zjem hama i zrobie runke? Dlaczego nazywac to uzaleznieniem?
W sumie racja. Zależy od spojrzenia na to, ja uznałem to za niemożność oderwania się od gry, Ty za okazję do zarobku - choć i tak nie jest on wielki.
stary 05-10-2006, 18:35   #44
bartii10
Użytkownik Forum

bartii10's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez teletoobis Pokaż post
@ barti

OMG a to podobno lasooch sie czepia skoro nawet literowki mozesz sie uczepic -,-
co nas do ku*wy nedzy obchodzi w jakiej klasie jestes
sory ponioslo mnie. a ty teletoobies jestes swietny. najlepszy tibijczyk i najbardziej prawy z prawych na tym forum. a co, po podstawowce jestes i glupio ci ze kos jest w maturalnej klasie?
Cytuj:
a wypowiadajac sie o 13-latkach sam potwierdasz jak bardzo zalosny jestes..
kazdy jest jakis... byc moze ja jestem zalosny...
Cytuj:
coraz wiecej tkaich ludzi czyta takie opinie i musi dowalic o rok mlodszym graczom (umyslowo ta sama klasa) bo nie ma pomyslu na zycie, he?

Do modów: please finish this shit..
nawet jakby byl 10lat mlodszy ale porownywal mnie do dupy i do idioty to tez bym mu chcial dowalic. za to ja ci nic nie zrobilem wiec nie wiem co chcesz ode mnie.
a zebys chcail wiedziec ze nie mam zabardzo pomyslu na zycie, ale to chyba nie twoja sprawa.

Ostatnio edytowany przez bartii10 - 05-10-2006 o 18:37.
bartii10 jest offline  
stary 05-10-2006, 19:14   #45
Wald_Kerius
eX Moderator

Wald_Kerius's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
Domyślny

Koniec kłótni, wyzywania, flooding'u, trollowania, spamowania itp itd. Wszystko już chyba zostało powiedziane na ten temat.

Nowa strona o Tibii w profesjonalnym wydaniu

Mój temat ze zdjęciami

Pacc Secura - 400k. Wiadomość do Wald Kerius - Secura/Ankrahmun (list).

Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 05-10-2006 o 19:16.
Wald_Kerius jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania