|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Mamy dla Was garstkę informacji o serwisach zrealizowanych dzięki Tibia.pl, oraz konkursie SMS.
sms.tibia.pl – PACC co 3 dni! To niemożliwe, a jednak! Czas start! Od teraz za 3 dni osoba, która w przeciągu tych 3 dni wyśle najwięcej SMS dostanie PACC na 90 dni. Ci którzy nie wygrali, nadal biorą udział w głównym losowaniu. Od razu po losowaniu licznik zaczyna bić na nowo. Od przyszłego tygodnia wprowadzimy opłacanie wygranych PACC w przeciągu 24 godzin od zakończenia konkursu. Umożliwi nam to umowa podpisana z CipSoftem. Wszystkie informacje o 3 dniowych konkursach znajdziecie na sms.tibia.pl w dziale zwycięzcy oraz aktualności. Zapraszamy do gry! mTibia.pl – Udostępniliśmy 1500 darmowych kont mailowych. Zapraszamy do zakładania! Foteka.pl – wreszcie jest i działa! Serwis w wersji 1.0, można dodawać łatwo fotki i wrzucać je na forum. Niedługo wersja 2.0 gdzie zostanie dużo ulepszone. Ale już teraz w takiej formie jest to bardzo przydatna strona. Poradnik dot. użytkowania znajdziecie tutaj. Pokolenie.eu – otworzyliśmy nowe forum, dla ludzi pragnących prowadzić interesujące dyskusje. Dyskusje o wszystkim (nie mylić ze śmietnikiem), ale konkretne! Directlink.pl – serwis pozycjonujący, łatwo można wypozycjonować swoje strony. Obecnie w fazie ostatecznych testów, do których serdecznie zapraszamy! Płatna opcja, dostępna w najbliższym czasie. TibiaPL.Com – już niedługo zaskoczymy Was nowościami! Ostatnio edytowany przez bosal - 08-10-2006 o 23:55. |
![]() |
|
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() A co sie dzieje z mailami? Probuje zalozyc konto i pisze zebym albo podal haslo, albo nazwisko, a wszystkie pola wypelnilem dobrze...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() No no, widze ze cos sie dzieje
![]() Moze napiszecie wiecej o tej umowie z CipSoftem bo nie zabardzo zrozumialem ![]()
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Kędzierzyn-Koźle
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() I tak znając moje szczęście to nie wygram PACCA
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem tyle:
WOW @edit Muahahaha moje user ID na tym forum to... 29!
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 09-10-2006 o 13:46. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
Lokacja: Katowice
Imię: Filczyk Finiarel
Świat: Luminera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: > > >Chodzież< < < Wpisy Bloga: 1023
Stan: Usunięty
Imię: Worker
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Niewiem dlaczego ale cały czas mi pisze że niby złą nazwe użytkownika wprowadziłem a niewprowadzam żadnych znaków które mogły by powodować to plx help
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przed kompem
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legia Cudzoziemska
Świat: Arcania
Poziom: 47
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5~
|
![]() Jak mozna uzyskać Hasło tymczasowe?
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Tu i sru
Imię: Filip Palladyn
Profesja: Paladin
Gildia: White Hunters
Świat: Guardia
Poziom: 33
Skille: 66/37
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
O co chodzi?
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Fajno, tibia.pl się rozwija niedługo zmonopolizuje świat tak jak Windows( Nie chcę się chwalić ale gdyby nie ja to ta strona nic by nie osiągneła xd).
|
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Mego miasta sie nie wstydze
Stan: Niegrający
Świat: Została pustka
Poziom: Czy
Skille: ToWazne
Poziom mag.: ??
|
![]() zła nazwa użytkownika !!! jak zrobic poprawna ? boze ludzie napisz ktos -.- ... jak pisze sam nick to lipa np. Kowalski tak samo jak [email protected] o co chodzi ?:/
@EDIT mam juz jak robic LOgin piszemy z malej liter "kowalski" a nie "Kowalski" a haslo to tylko jak jakies przekleństwo wpisalem to pasowalo :? tak jak kolega nizej napisal ... takze zakladajcie konta bo zosatlo jakos ~1100 ![]() Ostatnio edytowany przez Guest 1900 - 09-10-2006 o 15:43. Powód: Juz wiem ;p |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Radom
Imię: Nurianor
Gildia: Domowe-Przedszkole
Świat: Iridia
Poziom: 28
Skille: **/**
Poziom mag.: 33
|
![]() ja też się ostro wnerwiłem. Zrobiłem nazwę użytkownika "ojapier*ole", hasło "j*b1sie" i przyjęło. Hasło musi być z cyframi a nick... musi być bluzgiem? Próbowałem Ilus, próbowałem Thor, swoje imię, przezwisko i wszystko nie działało. Naprawdzie to lepiej ;p.
#15 |
Master Alucard
|
![]() A wy narzekacie tylko, ze tibia.pl nic nie robi
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 35
Skille: -/-
Poziom mag.: 41
|
![]() gratuluje inteligencji... OD KIEDY MAILE PISZE SIE Z DUŻEJ LITERY ???
|
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() Bo w zasadzie tak jest...
![]() @ topic: Ekonomicznie rzecz biorąc: W zasadzie co do pacca, to wam się zwróci z nawiązką, jak np. 90 osób wyśle po jednym smsie, a założe się, że będzie tych smsów więcej, to wam się zwraca ileś-set procent. Nie-ekonomicznie: Już założyłem konto na mTibia :> |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Mego miasta sie nie wstydze
Stan: Niegrający
Świat: Została pustka
Poziom: Czy
Skille: ToWazne
Poziom mag.: ??
|
![]() Czy ty masz nie dowład lewej pókuli mózgu ? co do twojej wypowiedzi jak ktos jest uprzejmy to napisze tego e-maila z duzej litery ale to juz zalezy od twojego wychowania i kultury ... ja zawsze zaczynam pisac z duzej litery i nie wiem co twoja wypowiedz ma wspolnego z cala reszta ... /nie krzycz na mnie/
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() OOOO Na nowym forum zamiast notek są REPUTY
![]() ![]()
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() co do mTibia.pl - wymyślam i wpisuje hasło i mi wyskakuje "proszę podać hasło"
zróbcie z tym coś! @edit: wreszcie sie pokapowałem, że to muszą być cyfry ![]() Ostatnio edytowany przez Celoz - 09-10-2006 o 17:14. |
![]() |