Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 09-10-2006, 17:31   #1681
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 Pokaż post
omg czlowieku.. Ja napisalam ze dostalam msg, ze padlam bo jestem kolezanka Ayl~`.. a nie ze znam Aylithe.. ale ok.. juz nie bede w to wnikac nie ma sensu malo istotne....
Nie pisz ze to jest bezpodstawnym klamstwem bo ja to co pisze opieram na pewnych faktach i nic nie wymyslam.. nie miala bym zadnego powodu zeby klamac w tak tandetnej sprawie(.. niestety nie skopiowalam tej msg .. a zaluje bo bym Ci zatkala buzie) a ty hmmm jakis powod by sie znalazl - nie pierwszy raz sie zdarza ze ktos z relictus wymienia nie prawdziwe powody "ubicia" kogos... widzisz a Twoje teksty opierja sie na fantazji i domyslach ,tak jak to z telenowelami... Dramatyzuje.. tez nie wiem skad sie takie bzdrury w Twojej glowce biora.. bo dla mnie to jest po prostu szydera z tego co robicie, piszecie itd.
Prawda jest taka..( ktos to ladnie okreslil) "server umiera " a to jest w duzym stopniu Wasza wina...

DEFINITYWNIE moj ostani reply na toj post.

prosta sprawa - napisalas ze ejstes kolezanka ayl~ ==>> znasz ja, to jedno i to samo, nie napisalem ze si przechwalasz ta znajomoscia, to jzu sobie dopowiedzialas.

a propo klamstw" "dostalas wiadomosc" za co padlas, sugerujesz ze od nas, ale kto to napisal to "wielka tajemnica" i "prywatna sprawa" i jest to takze "oficjalna" deklaracja naszej gildii, mimo ze jakos nikt z leadership nic takiego nie pisal

co do faktow to nie znasz znaczenia tego slowa, masz tu apre faktow:

bylas retired ==> PKowalas na randomie, wbilas red skulla ==> zabilas znajomego membersa relictus ==> wrocilas na galane ==> przy pierwszej okazji padlas za to.

to sie nazywa ciag przyczynowo skutkowy, komentowac nie bede, kazda sensownie myslaca osoba sama wyciagnie wnioski.

jak ktos z relictus sobie za duzo pozwala to ma rozmowe na ten temat, demi i raverton jzu wylecieli za swoja postwe, ty natomiast nawet nie potrafisz przytoczyc imienia osoby ktora do ciebie napisala - nie dajac nam w ten sposob mozliwosci weryfikacji twoich klamstw - bo albo to nie mialo miejsca, albo to nie bylo od nikogo z relictus.

KONIEC

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-10-2006, 17:43   #1682
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland

Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 71
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qreew Pokaż post
Nasza wina poniewaz walczymy zeby nie miec hunta?
Gralismy sobie normalnie, zostalismy zmuszeni do walki i w tym samym czasie Macius(śrubokret) ukradl eq krupnika. Tym czynem stal sie moim najwiekszym wrogiem
Jezeli ten server umiera to przez takich jak macius, a nie nas =)

ehh...Z tego co pokazujecie Wasza walka o to zeby nie miec hunta juz sie dawno temu skonczyla... a wina lezy po obu stronach.. i nie zaprzeczaj temu... zachowujecie tak jak druga strona wiec nie uwazajcie sie za lepszych i tyle... ciekawe czy teraz chcecie pokoju czy wladzy nad servem ...

ps. Isildur's Earl ehh trzeba bylo zostac obojentym... a jesli o czyms piszesz to plix konkrety .. trzeba bylo zacytowac te zdania pozbawione sensu.. itd to bym mogla Ci cos na ten temat powiedziec.."Think about it" gdybys dal czym kolwiek w swojej wypowiedzi mi powody do myslenia.. napewno bym to zrobila.. . ale jakos zadnej rewelacji w niej nie widze.. pozdro

ps .Pawlon(" jest to takze "oficjalna" deklaracja naszej gildii, mimo ze jakos nikt z leadership nic takiego nie pisal") czy ja napisalam ze to byla oficjanla deklaracja waszej guild?? wybacz nie przypominam sobie.. po prostu po moim dedzie ktos taki podal powod i tyle..

Ostatnio edytowany przez Agnieszka21 - 09-10-2006 o 17:48.
Agnieszka21 jest offline  
stary 09-10-2006, 17:59   #1683
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
nie pier*** bo dostalam oficjal msg ze jestem hunted za to ze jestetem kolezanka Ayl~` wiec te bajki zachowaj dla siebie
Cytuj:
ps .Pawlon(" jest to takze "oficjalna" deklaracja naszej gildii, mimo ze jakos nikt z leadership nic takiego nie pisal") czy ja napisalam ze to byla oficjanla deklaracja waszej guild?? wybacz nie przypominam sobie.. po prostu po moim dedzie ktos taki podal powod i tyle..
nothing to add. bye
stary 09-10-2006, 18:08   #1684
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland

Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
nothing to add. bye
sry dalej nie widze gdzie napisalam ze to byla oficjal deklaracja Relictus..
jesli dla ciebie msg ktora pisze osoba.. wyjasniajaca powod mojego hunta.. jest oficjalna deklaracja waszej guild to ok masz racje...

i tak dla wyjasnienia... na forum pisaliscie ze beda padac przyjaciele Ayl.. pozniej padlam.. a pozniej .. ktos tak wyjasnia moja smierc.. mysle ze mialam wystarczajace powody zeby napisac to co napisalam....
stary 09-10-2006, 18:22   #1685
Doggie
Użytkownik Forum

Doggie's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków

Domyślny

Skoro pawlon mówi, że oficjalne powody, etc. (nie wiem jak to wytłumaczyć) dostaje się od tych konkretnych osób, które wypisał, to w takim razie to co reszta osób z guildi mówi to według mnie powinno się olać : E

@pawlon (wybacz ale musze ×D)

Ni psz tak szbko bo si zmczysz i co wdy bdzie : P

Doggie

Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu.
Doggie jest offline  
stary 09-10-2006, 19:51   #1686
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

NIE! NO NIE MOGE JUZ Z NERWOW WYTRZYMAC! Przeciez ona nie widzi swiata poza BOltanem! Wszystko co on robi to jest najlepsze, godne pochwaly , on niewinny , a to co Relictus robi to jest najgorsze! Przeciez w Relictus to najgorsze PA! A Hwl to pokojwa gildia! Hail Aylitha! HAIL HAIL HAIL!

Niestety taka prawda jest m wszystko co zrobia hwl to jest dobre..

Tylko przypomne ci jedno..Relictus gral w pokoju..za pierwsze lepsze pa wylatywali ludzi , albo dostawali ostrzezenia..

Ale zadam pytenie retoryczne sama sobie odpowiedz na to pytanie :KTO WYPOWIEDZIAL PONOWNIE WOJNE PRZECIW RELICTUS!?KTO ZABIL KONDE I LOVIZE BEZ POWODU?NO KTO? KOMU SIE NUDZILO NA GALANIE I MUSIAL WYPOWIEDZIEC TA WOJNE? RELICTUS?! RELICTUS?!

jeszze jedno ..WROcilas na forum , zrobilas poploch tak? O to ci chodzilo tak? Ty nawet nie wiesz co piszesz!
dressu jest offline  
stary 09-10-2006, 19:59   #1687
Isildur's Earl
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 05 2006

Stan: Niegrający
Imię: -
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Antica
Poziom: 74
Skille: 96/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:

ps. Isildur's Earl ehh trzeba bylo zostac obojentym... a jesli o czyms piszesz to plix konkrety .. trzeba bylo zacytowac te zdania pozbawione sensu.. itd to bym mogla Ci cos na ten temat powiedziec.."Think about it" gdybys dal czym kolwiek w swojej wypowiedzi mi powody do myslenia.. napewno bym to zrobila.. . ale jakos zadnej rewelacji w niej nie widze.. pozdro
No chyba po coś się siliłem, żeby pisać tego posta nie? ^^ Popatrz na swoje wypowiedzi i się domyśl, a nie chodzisz z klapkami na swoich cudnych oczętach ;] Nie muszę przytaczać żadnych fragmentów bo w każdym Twoim poście znajdzie się to i owo :>

Tyle ode mnie
Isildur's Earl jest offline  
stary 09-10-2006, 20:00   #1688
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Domyślny

Cytuj:
sry dalej nie widze gdzie napisalam ze to byla oficjal deklaracja Relictus..
jesli dla ciebie msg ktora pisze osoba.. wyjasniajaca powod mojego hunta.. jest oficjalna deklaracja waszej guild to ok masz racje...

i tak dla wyjasnienia... na forum pisaliscie ze beda padac przyjaciele Ayl.. pozniej padlam.. a pozniej .. ktos tak wyjasnia moja smierc.. mysle ze mialam wystarczajace powody zeby napisac to co napisalam....

Prawdziwa feministyczna psi......... Mysli że jak ma okragłą dupe i jędrne cyce to już każdy musi sie z nią zgadzać i ulegać jej pierdo...... Czytałem już kilka dni to forum i to co pisze, jak sie do innych odnosi i już qwa nie moge wytrzymać...... wyłącze to badziewie na kilka dni..

Btw. popieram pomysł wprowadzenia ignora na posty jakiegoś uzytkownika. Dzięki temu nie bede zwracał każdego posiłku po jakim czytam jej posty

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 09-10-2006 o 20:01.
Lord Hybrid jest offline  
stary 09-10-2006, 20:18   #1689
Wapivos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Kędzierzyn - Koźle

Imię: Wapivos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 85
Skille: 87/66
Poziom mag.: 19
Wapivos ma numer GG 6160558
Domyślny

@Tharrin
Kiedy ostatnim razem widziales kogos z Dh z rs'em? Z tego co pamietam to ostatni byl Cursed~. Zaliczyl 3 unjusty w 1 dzien. Wytlumaczyl sie (jak chcesz wiedziec wiecej to daj znac) i przestal grac z tego powodu.
Jesli chodzi o sile Dh to nie jest ona duza. Tu sie zgodze ale pamietaj ze Dh ma wielu znajomych
Co do Yuperda to sytuacja byla troche bardziej skomplikowana niz to sie wydaje w pierwszej chwili (i znowu jak chcesz wiedziec wiecej to sluze informacja).

@Kurier
Z takimi deklaracjami co do Femuza to nie wal do mnie tylko do lidera Dh. Warna dostanie jak wroci z wycieczki (na weekend).
Wapivos jest offline  
stary 09-10-2006, 20:30   #1690
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wapivos Pokaż post
@Tharrin
Kiedy ostatnim razem widziales kogos z Dh z rs'em? Z tego co pamietam to ostatni byl Cursed~. Zaliczyl 3 unjusty w 1 dzien. Wytlumaczyl sie (jak chcesz wiedziec wiecej to daj znac) i przestal grac z tego powodu.
Jesli chodzi o sile Dh to nie jest ona duza. Tu sie zgodze ale pamietaj ze Dh ma wielu znajomych
Co do Yuperda to sytuacja byla troche bardziej skomplikowana niz to sie wydaje w pierwszej chwili (i znowu jak chcesz wiedziec wiecej to sluze informacja).

@Kurier
Z takimi deklaracjami co do Femuza to nie wal do mnie tylko do lidera Dh. Warna dostanie jak wroci z wycieczki (na weekend).
wiesz mieszkam w greenshore, tam gdzie byl GH gildii, i wiem ze bylo w niej duzo red skulli, teraz nie jestem w stanie podac konkkretow, jako ze prawie nie gram. natomiast jak gralem aktywnie a to nei bylo tak dawno jeszzce w wakacje to te red skulle tam byly

co do yuperdo nie twierdze ze wiem wszsytko o nim, ale wiesz ja go spotkalem w roznych sytuacjach, zmienialismy sie na spawnach itp, i wierz mi, on byl co najmniej 3krotnie zrodlem nieporozumien na spawnach, robil zamieszanie, krecil zeby spawna nie przekazac osobie ktora byla next itp, i to wszsytko nie bylo w zadnej wojnie czy cos. zreszta nie raz z nim rozmawialem i mam powody przypuszczac ze nie jest on taki pokojowy za jakiego sie podaje. a jak wynikal problem to czesto mowil ze nie ma czasu i bagatelizowal sprawe...wrecz czesto okazywal sie ignorantem, czlowiek ktory naprawde chce dbac o dobre imie tak nie robi, a tak naprawde "legenda" dwarfoodu narosla za czasow bardzo dawnych, teraz to ma niewiele z tym wspolnego. oni byli "peacefull" bo zawsze mieli jakies uklady i nie mieli problemow przez to, wiec nie miales okazji zoabczyc ich drugiej strony

dog@
reszta osob moze mowic za siebie, np to ze ja kogos huntuje to nie znaczy ze robi to cala gildia, natomiast w imieniu gildii mowic moga tylko leaderzy. oczywiscie jak members poprosi o wsparcie, wyjasni sprawe itp to moze dostac wsparcie od calej gildii(i prawie na pewno dostanie), ale dopoki tak sie nie stanie to to co mowia jakies noob chary blizej nie okreslone, nie jest jednoznaczne ze stanowiskiem gildii.
stary 09-10-2006, 20:42   #1691
Vienek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2006

Stan: Początkujący
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
Domyślny

Omijając te wszystkie kłótnie

info:

next 100 lvl: Dejwidek

i tyle
Vienek jest offline  
stary 09-10-2006, 20:44   #1692
Doggie
Użytkownik Forum

Doggie's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post

dog@
reszta osob moze mowic za siebie, np to ze ja kogos huntuje to nie znaczy ze robi to cala gildia, natomiast w imieniu gildii mowic moga tylko leaderzy. oczywiscie jak members poprosi o wsparcie, wyjasni sprawe itp to moze dostac wsparcie od calej gildii(i prawie na pewno dostanie), ale dopoki tak sie nie stanie to to co mowia jakies noob chary blizej nie okreslone, nie jest jednoznaczne ze stanowiskiem gildii.
A co ja niby napisałem? : D W porządku można powiedzieć, że rozwinąłeś moją myśl, bo do końca nie wiedziałem jak to napisać : P

Doggie

Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu.
Doggie jest offline  
stary 09-10-2006, 21:02   #1693
sarm
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 07 2006

Domyślny

Czytałem już kilka dni to forum i to co pisze, jak sie do innych odnosi i już qwa nie moge wytrzymać...... wyłącze to badziewie na kilka dni..

Btw. popieram pomysł wprowadzenia ignora na posty jakiegoś uzytkownika. Dzięki temu nie bede zwracał każdego posiłku po jakim czytam jej posty[/quote]

nic dodac nic ujac, wyraziles moje mysli idealnie....
sarm jest offline  
stary 09-10-2006, 21:16   #1694
Wapivos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Kędzierzyn - Koźle

Imię: Wapivos
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 85
Skille: 87/66
Poziom mag.: 19
Wapivos ma numer GG 6160558
Domyślny

Jak juz mowilem nie widzialem nikogo z Dh z rs'em poza wspomnianym Cursed~ no i Yupem. A w Dh jestem od stycznia wiec troche juz widzialem
Co do tego, ze Dh swoja "legende" zbudowalo znacznie wczesniej to masz racje. Odkad odszedl Mezzy to nie to samo =( No i Priko caly czas retired...
Ehhh... Old times... Duuuzo sie w Dh zmienilo od poczatku roku ale co zrobic.

Aha... "Our guild is based on Friendship, Beer and Dwarves! Hail Dwarfhood, Hail Dwarves, Hail Beer and Hail Durin! Allied with the First Galanian Division."
Gdzie tam jest peacefull?
Wapivos jest offline  
stary 09-10-2006, 21:23   #1695
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań

Domyślny

@ Pawlon

Popieram Cie co do Yuperdo wcale taki święty nie jest za jakiego się uważa, nadal pamiętam to co kiedyś chciał zrobić koledze i nie zapomne.

Btw. z czystej ciekawości jaki nick ma nasza ulubiona koleżanka Agnieszka? : >

@ up

DH też święte nie jest . Wprawdzie tyczy się to Yuperdo kiedy był w DH. No ale kilka nie ciekawych spraw o Peacebringerze usłyszałem i poczytałem na forum (Nick trafny do zachowania).

Ostatnio edytowany przez Xulorin - 09-10-2006 o 21:25.
Xulorin jest offline  
stary 09-10-2006, 22:37   #1696
Bru666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2006

Domyślny :)

Demention allied with Aeternitans.
So it begins..
Wcześniej czy później musiało do tego dojść. Zobaczymy co przyniosą kolejne dni
Bru666 jest offline  
stary 09-10-2006, 22:38   #1697
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
Domyślny

Skopo wypowiedzial wojne a ja zgodnie z obietnica opuszczam gildie

Tharrin zeby nie bylo ze jestem potencjalnym przeciwnikinem nie mam odwagi i ochoty stawac w wojnie
Zimpa jest offline  
stary 09-10-2006, 22:40   #1698
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2006

Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
Tragicall ma numer GG 4751156
Domyślny

Jestem ciekawy czy to była demokratyczna decyzja, bo z ludzi którzy tam są to połowa raczej o wojnie nigdy nie myślała, a druga za naszych szpiegów może robić
Tragicall jest offline  
stary 09-10-2006, 22:56   #1699
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tragicall Pokaż post
Jestem ciekawy czy to była demokratyczna decyzja, bo z ludzi którzy tam są to połowa raczej o wojnie nigdy nie myślała, a druga za naszych szpiegów może robić

Z tego co widze to już 60% odeszła. A reszta jeszcze nie wie że to jest Skopo's Decrataion aa nie Demention Sami nie będziemy atakwoać demention przez kilak dni żeby nie zabić nie poinformowanych którzy nic złego nie zrobili.

Dodatkowo ciekawe czy pamietacie Skopa w roli leadera Majestic allied do maffers i co zrobił potem - oczywiście zapłacił jako jeden z pierwszych. Nikogo nie oskarżam (ani Skopa) bo to tylko gra i każdy roni co chce. No i Mam nadzieje że niedługo pewnie skoczymy na browca w naszym pięknym mieście pozdro all

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 09-10-2006 o 23:00.
Lord Hybrid jest offline  
stary 09-10-2006, 22:56   #1700
Bru666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tragicall Pokaż post
Jestem ciekawy czy to była demokratyczna decyzja,
No cóż.. nie do końca Przynajmniej ja się o tym dowiedziałem z forum tibii.com
Bru666 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania