![]() |
#741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Częstochowa
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() @Knobik
xDDDDD A co do wojny, liczylem na Volltia i sie przeliczylem... |
![]() |
![]() |
#743 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() @edit down, up
Ok, teraz już tylko czytam i się nie udzielam wogóle ![]() Ostatnio edytowany przez Jaz - 11-10-2006 o 19:29. Powód: juz tylko czytam :)_ |
![]() |
![]() |
#745 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Niestety nie mam dostepu do neta do konca tyg a w cafe strach sie logowac.
Co do tej calej wojny to brak neta to przymusowy brak udzialu w wojnie. Sama jednak nie wiem jakby sie potoczyly losy gdybym mogla grac. Sytuacja moja by sie jednak chyba nie zmienila bo Incendor opuscily osoby na ktorych mi naprawde zalezy, pozostal tylko Dorlik oraz Dany i Siar ktorzy z wiadomych lub mniej wiadomych powodow grac nie moga. Jedno jest jednak pewne ze po waszej stronie jednak bym nie stanela bo za duzo zawdzieczam "Fire". Nie piszcie mi teraz tego ze predzej czy pozniej sie na nich przejade bo juz to slyszalam ;p Tak btw to smiesza mnie wypowiedzi niektorych ludzi na temat Volltia, Xillia i tej calej wojny bo tak w sumie wogole nie maja o tym pojecia. Ah i jeszcze dziwia mnie te zmiany zdania ludzi na temat tego kogo popieraja... raz Niza i company a raz Cluba i company. Mam nadzieje ze pogadamy o tym ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Knobik Knobik ... nic do ciebie nie mam ale wiesz kiedyś byłes Hunted By Niz wyratowałes się Greatz...ale nie woź bo wkoncu ktos znowu ci zalatwi hunt z ktorego sie nie uratujesz ; pamietaj server nie jest jak narazie polski ;-] . Niz ma cię chyba w pupce
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 6
|
![]() Sepi Knight, Sepi Knight... Wyjdź.
|
![]() |
![]() |
#749 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Częstochowa
|
![]() Cytuj:
Bahahaha !! Czy ja kiedyś miałem hunta u Niza ?? chyba ci sie cos popier****** ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#750 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Soul of Hestra
Poziom: 68
Skille: 82/85
|
![]() |
![]() |
![]() |
#751 |
Chica mala
Lokacja: España
|
![]() @Soul
po czesci bylo to do ciebie, moze i cie zle zrozumialam wiec sorry a jesli nie to <still love ya ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#753 |
Zbanowany
|
![]() Tak czytam i czytam...
Tylko kilku z was ma jakies pojecie co sie naprawde dzieje... Vandoz oczywiscie jest nobem ktory nic nie wie a mysli ze wie... ma max 13 lat Sepi aż mi cie szkoda ... Co do wojny... Huri~ samo sobie napewno nieporadzi i mam nadzieje ze uzyska pomoc ze strony ASHOK i w ich slady pujda inni polacy ... mysle ze jesli wszyscy polacy by sie zjednoczyli dalo by rade . Oczywiste wiekszosc ludzi bedzie sie bala pomoc ... osobiscie nie wiem czego tu sie bac skoro to tylko gra .Huri~ walczy zeby wam gralo sie dobrze na Morganie wiec moglibyscie im pomoc a nie pisac pierdoly na forum. Mam jedno pytanie. Kto z was (Nie pytam vandoza ani sepi) dolaczy do wojny gdy np.Ashok lub grupa osob z dosc przyzwoitymi lvlami chciala by pomoc Huri~? /Kafar |
![]() |
![]() |
#754 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Carlin
Imię: Soul of Hestra
Poziom: 68
Skille: 82/85
|
![]() Lista ludzi, którzy nic nie wiedzą:
1.Sepi 2.Vandoz 3.Gawrooon 4. 5. 6. 7. Nie chcę za dużo mówić na forum, bo to forum ogólne, więc nie ciągnijcie mnie za język. |
![]() |
![]() |
#755 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Carleg
Poziom: 77
|
![]() Ja pomagam jak moge i na ile mnie stac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Zbanowany
|
![]() Ja tez moge pomoc jesli bedzie taka okazja...
tylko huri~ nierekrutuje wiec trzeba czekac na jakas gildie co bedzie chciala dolaczyc i moze do niej sie wbic ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Na wyspie
Imię: Na Emeryturce
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
|
![]() Na kazdego przyjdzie pora na morganie... najpierw pzryszla na nas na Sunblade..nikt niechcial pomoc a mowilo sie ze jest okazja...potem tengu(karma)...teraz pzryjdzie czas na Huricane a chyba lepszej sytuacji niebedzie...jaka gilda bedzie nastepna?...Ashok?...Ade Infinitum? Wiec nielepiej ryzykowac i wywalic z serwa pelnego pychy nizahy ktory za moich czasow oglosil sie bogiem morgany i niebyl liderem avis tylk omial range bog...a wygrali tylko dzieki hakom zaznosa i innym...Sunblade zaplacilo 300k wtedy za wolnosc ale potem pokolei kazdy padal z glupich powodow... no i zostalo tylko zabijanie na anka i ucieczka po piramidach ale wtedy byla zabawa
![]() ![]() ![]() ![]() sorry za bledy... |
![]() |
![]() |
#758 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ade Infinitum pozostanie neutral, przynajmniej mam taką nadzieję. |
|
![]() |
![]() |
#759 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 10 2006
Imię: Aphydion
Profesja: Druid
Świat: Furora
Poziom: 25
Poziom mag.: 41
|
![]() Cytuj:
Pozdro dla kumatych. @ co do tematu http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/12659 Filmik z Wojny jak Club~ jest w trapie Ostatnio edytowany przez Aphy - 11-10-2006 o 23:40. Powód: s |
|
![]() |
![]() |
#760 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Imię: Vessmunrah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ade Infinitum
Poziom: 74
Poziom mag.: 56
|
![]() bo to jest dziewczyna inrl młotku...
buhaua co za koleś |
![]() |