![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() Piszcie tu wszystko co związane z Berylią. Zapewne główna dyskusja będzie na temat wojny Knighthood VS Lifestyle. Mam nadzieję, że temat sie rozwinie.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Debica
Imię: Wine Ca'Pone
Profesja: Druid
Świat: Berylia
Poziom: 29
Poziom mag.: 41
|
![]() Co tu duzo gadac :| przegralismy wojne w momencie gdy Excail i jego "banda" dolaczyli do Knighthood. Smutne ale prawdziwe.
Wiekszosc z nas poszla na Elysie inni na Galane a jeszcze inni zaplacili za wolnosc. Ostatnie rozwiazanie bylo najglupszym z mozliwych, musialbym nieznac KH. Pare tygodni i wszyscy popadaja co byli w ls. Do tego oczywiscie postawa Knightsola - rasisty. W kazdym razie powodzenia dla wszystkich, ktorzy jesczze tam graja ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm w wojnie obecnie jest krucho dla nas mozna powiedziec ze juz odpuscilismy sobie
![]() ![]() ![]() pozatym niedawno wszyscy pisali " ls backspabbers , Pa , " etc itp... a praktycznie jestem pewien ze jak kh poczuje sie pewniej zacznie sie to co dawniej i wszyscy beda plakac i prosic " COMEBACK PLZ " ![]() ![]() ale to tylko moje przeczucia nic pozatym pozdro evul el Rev ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() hehe a pamietam jak sie ze mna ktos klucil w poprzednim temacie ze KH niema szans,rok temu juz mowilem ze przegracie i i tak wylecicie z serwa ..
no coz wtedy mi nikt neiwierzyl ![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2006
|
![]() W końcu nie ma się co dziwić jak się mierzy z graczami ze stażem z przed 2001r.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
OFFTOPIC , niedawno wyszla nowa opcja heal bomb w blackd ... ahuehuahe polega to na leczeniu sowich , tylko jescze niewiadomo mi jak xD , teraz kh bedzie jescze fajniej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Name: Korobskura Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 133 World: Berylia Residence: Thais House: Wood Avenue 4 (Edron) is paid until Oct 26 2006 Guild membership: Slayer of the Knighthood Last login: Oct 12 2006, 12:53:38 CEST Ostatnio edytowany przez Lenrock - 12-10-2006 o 19:32. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie marnują dużo czasu na gre, a przy tym dobrze się bawią
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakby niepatrzec to po ta sa gry zeby sie dobze bawic
![]() offtop -> czesto zastanawiam sie ludzi ktorzy pisza ze lepiej jak niema wojen na servie jak jest cisza spokój i nic sie niedzieje , ja niewyobrazam sobie tibi bez wojen , osobiscie h lvl wbijam po to by pozniej sie zabawic ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() same expienie jest nudne, a podczas wojny mozna sie zabawic ; pp
|
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHAha taką nakładkę umie każdy głupiec z odpowiednim do tego programem,sam podobne robiłem.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() @up Ty mowiles do mnie?
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Na tego bota jest sposób, wymaga bardzo dobrego zgrania i refleksu.
Przykład: Przejście na Fibuli blokują Delvines, Knightsolo i jakis inny knajt. W Delvinesa ida 2 sdki, i cała ekipa za pomoca bota go uha, majac exhausted przez 0.9 sek, a w tym samym czasie pada combo w KS. Trudne do zrobienia, ale mozliwe i wymagajace dobrego PvP.
#16 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Cytuj:
PS. Corso of darknes to szpieg byl w lifestyle i wogole znam jego całą historie. Teraz nim sharuje Xiary Darth. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak widziałem cama z fibuli jak ao poszło na kh te uhanie było proste do wykonania rękoma bo tak specjalnie dużo tych uhów nie szło ;s to było po prostu zgranie w uhaniu a nie jakiś bot..btw. fajnie poncek sie tam złożył.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Berylia jest już stracona :> Revico wołaj age i reszte i chodźcie na askare :> ty też Kajn xD
|
![]() |