![]() |
#802 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tathar von Xellio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
![]() |
![]() LoL
![]() @edit Podaj mi twojego e-maila P.S. Czy twoja postać ma nick Sepi Lave?Bo mam z nim screena.Nie wiem czy przesłac czy nie. Ostatnio edytowany przez R.R. - 14-10-2006 o 12:11. |
![]() |
![]() |
#803 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
![]() Sepi laye - 1 lvl moja postac ; Sepi Knight 8 lvl ek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skończcie ten temat nikogo nieinteresują postacie na rooku ani 30 levele, zacznijcie gadac cos mądrego albo wogóle sie nieudzielajcie.
|
![]() |
![]() |
#805 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ennesix
Profesja: Paladin
Gildia: Ade Infinitum
Świat: Morgana
Poziom: 45
|
![]() @Duuuude, Sepi czy jakoś tam
Codziennie wchodzę na różne tibiowskie fora, żeby się dowiedzieć jak z wojną, może jakiś newsów ciekawych poczytać. Zawsze jak wchodzę na forum.tibia.pl patrzę, a tam 2-3 strony doszły. Fajnie – myślę – chłopaki się rozpisali, czegoś się dowiem. A tu nie! Bo połowę postów Ty piszesz na 1-2 zdania o swoich charach. Co mnie obchodzi że Cię ktoś zabił? Jak ja zginę postów nie pisze. Co mnie obchodzi że masz hunta? Jak ja miałem postów nie pisałem. Co mnie obchodzi że się zrookowałeś? Ja się nie rookowałem jeszcze nigdy ale odchodziłem na inne światy i postów też nie pisałem bo miałem za niskie lvl żeby to kogoś obchodziło. Chcesz się publicznie wypłakiwać? Załóż sobie bloga albo właśnie forum. Zostaw w spokoju „Wydarzenia z Morgany” bo przez Ciebie czytanie tego tematu (przynajmniej dla mnie) jest bardzo męczące. edit: @up W sumie powiedzieliśmy to samo, z tym że Ty mnie ciut wyprzedziłeś ![]() Ostatnio edytowany przez Ennesix - 14-10-2006 o 12:46. |
![]() |
![]() |
#806 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
Chociaz jestem wku**iajcacy, to mnie on wkurza jeszcze bardziej. Sepi, plx plx. Juz sie ucisz z tymi dedami. Wojene jak narazie wygrywa Nizahe & Karma. Mysle ze tak zostanie ^^ |
|
![]() |
![]() |
#807 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Popieram i za kolejne idiotyczne posty będą ostrzeżenia.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#808 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Soul of Hestra
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 68
Skille: 82/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Czy czasem on nie powinien być zbanowany po tym, jak publicznie na forum nazwał kogoś "sz**tą"? Chyba, że są jakieś kryteria co do insultingu. @Sepi Nie podniecaj się tak tym, że se rokujesz chary przez hunta ode mnie, bo nikogo to nie obchodzi. Każdy wie, że jesteś jaki jesteś i kisiel z gaci zostaw se na kolacje. Soul~ |
![]() |
![]() |
#809 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
![]() Cytuj:
btw. wypowiedzialem sie na temat wojny kilka postow wyzej ![]() |
|
![]() |
![]() |
#810 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
A co do wojny to gdyby nie to, że Tengu dołączyli się do Nizahe to jako takie szanse na pokonanie go by były. Dopóki wszyscy Polacy nie złączą się przeciwko niemu to samo Hurricane nie ma szans w tej wojnie.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#811 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
@Trepik Mam pytanie. Taki pewien pan, w Incedor ma takie cus w gildi : Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#813 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O tej gildii Tengu to słyszałem masę rzeczy.Miała niby prowadzić(chyba pól roku temu wojne z Fire).Wtedy Gildia Fire była porgomem na Morganie lecz kto do niej dołączył to miał hunty.Nie wiem czemu i nie pamiętam ale chyba że chceli za***ać Dany`ego Darko.Nie wie czy dobrze pisze bo moje wiadomości sie w umyśle zamazały na ten temat.A Tengu:czy ta gidia nie została zniszczona?Kiedyś doszły mnie takie informacje że miała woje i j... i jej nie było bo niby wszystkich do reszty wytłukli .
Jak wyżej nie wiem czy nie p......dole głupot ale chyba cos takiego bylo spytam sie Pieczywka. ![]() @edit Czy ten temat jest do komentowania wydarzeń czy kto zakim idzie? @up Noname18 Ok.Koniec gatki szmatki ![]() Ostatnio edytowany przez R.R. - 14-10-2006 o 14:00. |
![]() |
![]() |
#814 |
eX Moderator
|
![]() Madridista to ogólnie kibic Realu. Mortana to kibic Barcelony, więc jest przeciwko. Ale jak jeszcze grałem to miałem z nim dobre relacje. ;)
![]() |
![]() |
#815 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jezu Chryste(niech mi Bóg wybaczy) upominam jednego to drugoii jedzie z tym samym.Załóżcie osobny temat,pogadajcie se na GG albo e-maile se posyłajcie.Tu nie ma miejsca na takie pierdoły!Jeden idzie za Realem ,drugi za Pogoniem szecin,a inny za Ruchem Chorzów.Skończcie tu takie c....wa pisać.Kogo to obchhodzi??????????
![]() |
![]() |
![]() |
#816 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#817 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Raul, napisałeś, że póki wszystkie "polskie" gildie się nie połączą, to Hurricane nie ma szans w walce z Nizahe.
A teraz uświadom sobie, że Hurri narazie nie chce żadnej pomocy bitewnej z zewnątrz. Myślę, że dopiero jak będą dostawać ostro po dupie to reszta 'naszych' się włączy do wojny. |
![]() |
![]() |
#818 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Może i POLSKIE GILDIE ale wiele osób(w szczególności polacy)Nie mają gildi.to jak się mają połączyć gildie jak tyle osób jest bez Gildii a na 99% chciałyby w jakiejś być.
Oto jest Pytanie! ![]() @up Wiem że za arresywnie ale jakoś musi to dojść do innych.Bo wkońcu jaki temat ma ten post:Wydarzenia z MORGANY czy Wydarzenia z boiska?? ![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dwóch Polaków wybrało już; dołączyli do Karmy. Ale niewiem co z tego wyjdzie. Jeden ma bana, a zresztą obydwaj free account o0
|
![]() |
![]() |
#820 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Dobra, hurricane nie ma szans, Polacy sie boja dolaczyc do wojny. Wlasnie nie bo ja bym chetnie dolaczyl, tyle ze nikt nie chce tej pomocy >.>. Wiec jak narazie nie miejcie pretensji do Polakow ze sie boja dolaczyc, jak nie ma takiej mozliwosci. Szykuje sie do zalozenia nowej gildii ktora bedzie po stronie polakow, z kilkoma osobami, moze wtedy cos zawojujemy. Btw. okazuje sie ze jednak Polacy chca sie przylaczyc do wojny, i to naprawde okazna gildia, ktora to nie powiem narazie niestety bo nie moge
![]() |
![]() |