|
|
#841 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
Cytuj:
Kolejny ...... ktory zarejestrowal sie na forum i teraz zasmieca to forum bezsensownymi pytaniami. Zalosne![]()
|
|
|
|
|
#842 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
Cytuj:
@R.R. Jimbob Iferno, to osoa ktora walczyla w wojnie pomiedzy Tengu vs. Fire, i zostala zrookowana, a przedtem hacknieta. Jesli dobrze pamietam, ktos z FIre go haknol, i chcial zeby on odszedl od Tengu. Lecz ten byl wierny ![]() Mial 100+lvl Teraz jego har nie istnieje ![]() |
|
|
|
|
|
#843 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Prosze przestancie oczekiwac ze dostaniecie odpowiedz na takie pytania na ogulnodostepnym forum. To kto nam chce pomoc to my dobrze wiemy i takie sprawy zalatwiamy w grze a nie na forach.
Jan 28 2006, 22:21:29 CET Killed at Level 24 by Vodka |
|
|
|
|
|
#844 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Imię: Tathar von Xellio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
|
No to sie wkońcu dowiedziałem o kogo chodziło.
Jedna uwaga.Nie w.....j mnie Torpedo.Jeżeli ci chodzi to ja na tym forum to ja juz jestem od roku.Przedtem byłem na koncie kuzyna bo przestał grać w Tibie(Kerva Zandor) więc jestem doświadczonym graczem.NAJPIERW POMYŚL POTEM NAPISZ.Twoja reputajcja u mnie zmalała...... @edit O takiej osobie jak Jimbob Inferno nie słyszłem dlatego sie pytam.Ani go nie widziałem ani o nim nie słyszałem.A wogóle od tego jest Forum.By pytać i odpowiadać na pytania!A że jeste aktywny na Forum to nie moja wina... Ostatnio edytowany przez R.R. - 14-10-2006 o 15:48. |
|
|
|
|
#845 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
#846 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Soul of Hestra
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 68
Skille: 82/85
Poziom mag.: 6
|
Glin~ ma racje, największą bronią w wojnie jest tajemnica i zaufanie, a fora są ogólne, więc jeżeli te forum stanie się otwartą księgą, to huri~ napewno nie wygra. Ja wiem swoje, i huri~ ma naprawde wielkie szanse pomimo sojuszu Nizahe z byłym Tengu. To będzie tylko kwestia trafnych decyzji Xavrassa i reszty zarządu Huri~.
A propo twoich postów sepi@: Nie oceniaj , nie pytaj, nie pisz, tylko czytaj. |
|
|
|
|
#847 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
Cytuj:
btw. @Soul~chce zaplacic hunta moja oferta to 10k , Pozdro for all ;dOstatnio edytowany przez Duuuude - 14-10-2006 o 16:02. |
|
|
|
|
|
#848 |
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
|
#849 |
|
Użytkownik Forum
|
Wiem chyba dlaczego DArth Torax doszedł do Karmy
w jego komecie jest jasno napisane "I just hate Kobyl and him Team ! < Thiefs >" pozatym ktos wczesnej pisal ze Kobyl ukradl Toraxowi sov albo ssa wiem nie odkryłem Ameryki =)Ostatnio edytowany przez Duuuude - 14-10-2006 o 16:55. |
|
|
|
|
#850 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Drunka
|
Cytuj:
ale..."Najjaśniejszy Panie, do prowadzenia wojny potrzebne są trzy rzeczy: pieniądze, pieniądze i jeszcze raz pieniądze." - Gian-Jacopo Trivulzio, marszałek Francji do Ludwika XII
|
|
|
#851 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
w carlinie Hurricane i niz + kumple !!! wybrali se miasto ;sOstatnio edytowany przez Duuuude - 14-10-2006 o 17:34. |
|
|
|
|
|
#852 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Imię: Tathar von Xellio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
#853 |
|
Użytkownik Forum
|
Wiadome, że kasa najważniejsza, co do kasy to Hurricane members z tego co wiem to duża lipa, jeszcze Scotie Sorcer miał hacka niedawno, a u Nizahe wiadomo jak jest, Russel ma 2kk+ Ztyx też całe tengu może utrzymac
![]() |
|
|
|
|
#854 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Soul of Hestra
Świat: Morgana
Poziom: 68
Skille: 82/85
Poziom mag.: 6
|
Cytuj:
Soul~ |
|
|
|
|
|
#855 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Drunka
|
Cytuj:
I tu byś się mylił, Tengu już dawno zrobiło world trady i obecnie walczy za kase Nizahe, a u niego spory majątek ale w itemach bo gotówkę to on waste'ował na Siara. Mimo wszystko mają nad nami przewagę finansową ale nie aż tak ogromną jak by się mogło wydawać... co prawda u nas jest wiecej kosztów [czytaj: więcej sorków - a to naprawdę droga profesja szczególnie na wojnie, no i trochę na blesy ostatnio poszło] ale i tak nas spokojnie starcza, mamy jeszcze za co walczyć tak co najmniej do lutego. Zawdzięczamy to miedzy innymi sporej pomocy tych wszystkich ludzi, którzy nie mają lvla do walki ale bezinteresownie ślą runki. Dziękuję Wam chłopaki i dziewczyny w imieniu całego Hurricane.Hail Hurricane!!! Hail Morgana!!!
Porada dnia: Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem przebije doświadczeniem. Ostatnio edytowany przez kuglarz - 14-10-2006 o 17:58. |
|
|
|
|
|
#856 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#857 |
|
Użytkownik Forum
|
Pen battle kolo carlin kolo gablinow Blood oath devils reli~
z Hurricane |
|
|
|
|
#858 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Imię: Torpeseq
Profesja: Elder Druid
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
ladna Bitwa ma wlasnie miejsce
Bedzie duzo fragow
|
|
#859 |
|
Użytkownik Forum
|
a gdzie rozgrywa się ta bitwa ?;>
"Remember who I'm and what I did for you." Szukanie naprawdę nie boli ;-) Wkurza mnie to jak ktoś pisze każdy wyraz z dużej litery i myśli że jest fajny a nie jest -.^ ![]() 18:19 Shoot Draco [20]:whats the meaning of w8? 18:19 Frelynx Knight [50]: wait 18:19 Shoot Draco [20]: fast plix |
|
|
|
|
#860 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
Nizahe zbanowany podobno? ;)
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
|