![]() |
#1841 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
-.-" |
|
![]() |
|
![]() |
#1842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland
Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 71
|
![]() Kochane Rel~ Ad. do dzisiejszej rozmowy na Ven.. chcialam sparwdzic czy naprawde jestescie takim glabami jak tu pokazujecie.. czy jednak cos soba reperezentujecie.. Nie bylam zaskoczona ( mowie tylko o ludziach ktorzy uczesniczyli w tej pasjonujacej konwersacji) niestety 70% z Was wykazalo sie wspaniala znajomoscia wulgaryzmow i brakiem kultury osobistej.. nic dodac nic ujac.. pozdro..
![]()
W życiu jest jak w tej grze,nie ma GAME OVER, jest tylko next LEVEL. Ostatnio edytowany przez Agnieszka21 - 15-10-2006 o 13:53. |
![]() |
![]() |
#1843 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() @Celmir
Nigdy nie mów nigdy... + taki dla Rel~ bo padłeś, nie ważne jak, ale padłeś - chyba tylko to, że nie jesteś fragiem wojny @Agnieszka21 Jak byłem w HWL i siedziałem na Ventrilo to dzieciaki też się nie wykazywały zbytnio kulturą : P Ale jakoś angielskie przekleństwa tak inaczej brzmią, w końcu do wszystkiego można się przyzwyczaić ; ) Doggie
http://www.tibiaquestsmovies.com Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu. Ostatnio edytowany przez Doggie - 15-10-2006 o 14:09. |
![]() |
![]() |
#1844 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
|
![]() Widze ze tibia quest movies dobry tylko poczatek, juz zero aktualizacji
![]()
#1845 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() @Coloroion
To miał być tylko lekki pokaz : P o czym w ogóle ma być strona ; ) Wciąż jednak pracuje nad intrem/grafą/php no i czekam aż Spiegol mi powysyła filmiki ; ) nic się nie bój wszystko jest pod kontrol : ] Doggie
http://www.tibiaquestsmovies.com Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu. |
![]() |
![]() |
#1847 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Maciek dostosowal sie do Waszego poziomu.. ja tego nie zrobilam... i nie wydaje mi sie zebym kogos obrazala.. sklinala itp. wiec nie pisz "Wy"
![]() |
#1848 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
huhu, a popatrz teraz na to z innej perspektywy.. Moze to my dostosowalismy sie do poziomu Maciusia? Nieeee Nieeeemozliwe... Macius przeciez jest taki koffany i wspanialy... Jak sama widzisz kij ma zawsze 2 konce, i nie jestescie wcale lepsi od nas. Tyle w tym temacie, nie mam zamiaru dluzej ciagnac tej rozmowy bo prowadzi do nikad. Swoja droga Maciek na naprawde glos jak Zordon ![]() ![]()
![]() |
#1849 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
Widac kto ogląda bajki .... ![]() ![]() Ty masz glos jak dziecko i ja sie nie czepiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1850 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ja tez nie mam zamiaru juz ciagnac.. ![]() a co do glosu.. maciek ma juz dojrzaly meski glos.. a nie jak wiekszosc z Was jak dzieciaczki ![]()
![]() |
#1851 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wczytaj sie w co napisalem. Ja napisalem ze Macius wcale nie odstawal od poziomu osob z naszej gildii a nie ze Macius jest zly a my wspaniali...
#1852 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co jak co tibia to gra... a jakie sa relacje nasze w grze to kazdy wie.. jednak nalezy pamietac ze poza gra ( a tak jast np na ven.. kiedy sie rozmawia) jestesmy ludzmi.. i nalezy sie jakis szaczunek do drugiego czlowieka.. Dla Was to chyba za trudne do zrozumienia...bo ten Wasz poziom.. no jest taki jak pokazaliscie.. godny pozalowania
![]() |
#1853 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() fajnie zaczelas pisac, szkoda ze dodalaś:
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me! |
![]() |
![]() |
#1854 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
|
![]() Zupełnie jak dzieci............
|
![]() |
![]() |
#1855 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wbrew pozorom.. wolala bym nie miec powodow.. zeby cos takiego dodawac.. niestety mam .
#1856 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
|
![]() Ja tam nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.....
|
![]() |
![]() |
#1857 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
-napadl cie noob char z soulfire -stwierdziles ze ma "super power" i pobiegles sie zabic ![]() -zadnego z nas nawet na ekranie nie zobaczyles PS: gubisz sie w swojej wersji, w grze zaraz po zgonie pisales mi ze cie demony trapnely w rogu, a teraz ze padles 3 sqm od schodow? to jakim cudem biegles od wejscia do wyjscia majac "rog" po drodze? chyba ze zes kazda sciane zwiedzal biegnac ![]() panowie agusie to trzeba ignorowac, ona i tak "wie" swoje ![]() ![]()
![]() |
#1858 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehehe... Kiedys byl na forum temat "Monsters vs Dominion (czy HWL)" nie pamietam jak dokladnie to lecialo ale moze powinniscie znowu zrobic cos w tym stylu
![]() Ewentualnie mozna dodac deda Skopa do "War Related Deaths" @Lord Hybrid Lakoniczne ale prawdziwie odzwierciedla cale to fourm ![]() Deviladon hacked... Tylko czy na pewno ![]() Ostatnio edytowany przez Wapivos - 15-10-2006 o 19:14. |
![]() |
![]() |
#1859 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
|
![]() Cytuj:
Agnieszka powiem Ci, że czytałem wasze kłutnie od dłuższego czasu i za każdym razem dziwiło mnie to ile satysfakcji sprawia wam obraza drugiego i udowadnianie swoich racji.., które tak na prawdę są strasznie płytkie nie mówiąc już o sposobie dewagacji jaka prowadzicie... Zresztą wymawianie komuś, że ktoś zachowuje się jak dziecko mija sie z celem. Kazdy z nas jest dzieckiem. I powiem tak samo jak Hybrid nie rozumiem tego co próbujecie sobie udowdnić. Ale wiem, że to nei ma najmniejszego sensu. Prosze nie zaśmiecajecie tym Forum. BTW. Styp sprzedaje chara na allegro. Może kogoś to zainteresuje |
|
![]() |
![]() |
#1860 |
Użytkownik Forum
|
![]() .. tym lepiej dla Ciebie ![]() ![]()
W życiu jest jak w tej grze,nie ma GAME OVER, jest tylko next LEVEL. Ostatnio edytowany przez Agnieszka21 - 15-10-2006 o 19:23. |
![]() |