![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2006
|
![]() Chciałbym zacząć tak:
Wiem, że jest wiele tematów co lepsze dla sorca b robe czy c arm, ale przeszukalem je wszystkie i nie ma tam uwzględnienia 19 lvl na którym sorc dostaje WAnd Of Plague i 26 lvl kiedy walczymy Wand Of Cosmic Energy kiedy to trzeba stac bardzo blisko / bezpośrednio przy celu ataku. Ja właśnie gram sorcem (21 lvl ), ale nie jest to moja 1 postać i nie wiem czy lepiej kupic b robe czy c armor. Przy odpowiedziach proszę o uwzględnienie tego, że na tym lvlu musze obrywać hity od potwora na ktorym expie. Ja expie na Cycach jak wielu z was zapewne, jest też opcja siedzenie na rotwormach do 33 lvla lecz nie korzysta z niej zbyt wielu tibijczyków. Prosze o pomoc ! ,ponieważ chcialby kupic ktoryś z tych armorow, Aha i jescze jedno: na moim świecie( Harmonia) róznica w cenie nie jest zbyt wielka... @M4r3X No ok tylko ... zobacz, że nawet c arm jest lżejszy od plate ( imho plate set to bull shit, bo p arm waży 120 OZ ) a wiec zoastaje mi miejsce na 200 gp wiecej a z b robe na okolo 1k co na moim lvlu robi WIELKA różnice @@@ Chciałbym w tym temacie zamieścić jeszcze jeden topic ... szkoda robić śmietnika ![]() A mianowicie czy lepiej mi na 25- 30 lvl ( przyszłosć ![]() Ostatnio edytowany przez Imho - 16-10-2006 o 16:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bangladesz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zatamon
Profesja: Knight
Gildia: Scarus Team
Świat: Kyra
Poziom: 54
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
|
![]() blue robe ofc...cap zawsze sie przyda a te kilka hp zadawane róznicy niewiele zmieni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zyziek'Den
Profesja: Knight
Gildia: Empire of Rome
Świat: Candia
Poziom: 45
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
|
![]() LoL masz nizej prawie ze taki sam temat. Pozatym byl juz 1 obszerny temat co lepsze.
Imo blue robe |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Mego miasta sie nie wstydze
Stan: Niegrający
Świat: Została pustka
Poziom: Czy
Skille: ToWazne
Poziom mag.: ??
|
![]() BR bierz jest ladniejsze i lżejsze ... wiesz ile ci da ten c arm obrony ? moze o 2-3 hp wiecej od BR a róznica pomiedzy oz tym a tym jest duza takze BR nie widze sensu zakladania takich tematow .. co chwila dotycza tego .. zreszta to jest forum ii sie pisze takie glupoty ale coz bylo jest i beda takie tematy .. .;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Stan: Na Emeryturze
Świat: Solera
|
![]() Nie zalamuj mnie - ja cyce bralem na klate z b robe i nie widzialem promblemu.
IMHO br lepsze - 70capa to calkiem sporo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Btw, po co z WoCE expić? IMO lepiej z W Hammerem na larvach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Skille: 72/55
Poziom mag.: 10
|
![]() @up
jak nie z rózgi, to tylko monki i skaraby... @topic ja bym b-robe wziął. co prawda na tym levelu tak mocno capa nie potzrebujesz bo nie nosisz tyle manasów, gfb, sd itp. , ale zawsze trochę to jest wiecej ![]()
Forza Juve! Ostatnio edytowany przez dreggi - 16-10-2006 o 08:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Skłaniam się ku BR. Dużo lżejsze a róznica dmgu, jaki otrzymujesz, nie jest porażająca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Sorcerer fire glut
Profesja: Sorcerer
Gildia: White Dragon
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: --/23
Poziom mag.: 47
|
![]() Jak ne wiesz w czym lazic to laz wtym co ja chodze xD
![]()
[GUILD]White Dragon[/GUILD] Gildia ![]() [CHAR]Sorcerer fire glut[/CHAR] Główna postać 42 [CHAR]Druid fire glut[/CHAR] 28 Lvl [CHAR]Paladyn fire glut[/CHAR] 13 Lvl [CHAR]Rookstayer fire glut[/CHAR] 13 Lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() dzieki wam wszystkim, już wiem że kupie B robe bo jak to mowicie "kilka dmg róznicy nie zrobi" a cap sie przydaje bo jak expie na rotach na fibuli (pol na pol z Mt Sternum ) to cap sie przydaje bo roty kasodajne a gp ciezki. To tyle co do Arma
![]() Ostatnio edytowany przez Imho - 16-10-2006 o 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Świat: Inferna
|
![]() Ja osobiscie polecam ganianie sorcowi/drutowi w p-secie do osiagniecia lv na bk questa lub necro questa. W sumie i tak nie bedziecie nosic do 50-60lv nie wiadomo czego, bo z run zadnej sensownej sumy nie wycisniecie. Lootbagi i tak robic bedziecie, a ten cap ktory wam zostanie spokojnie starczy na 2bp~ golda, bp manasow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Geez, czy naprawdę koniecznością jest dowiadywanie się takich rzeczy na forum, i to w dodatku przez założenie nowego tematu podobnego do setki innych? Trochę własnego myślenia...
Kolejny temat pewnie będzie w stylu "co lepzse crow armor czy blue robe na lv 24,5 ??!?!?!" (błędy etc. celowe) Cytuj:
Od sebie, polecam drugi wariant ze względu na wygląd ![]() Cytuj:
"Wstyd i hańba".
Kavari es, lar agrunea venir Akharlen! ~~~~ Ostatnio edytowany przez Cadonis - 16-10-2006 o 19:48. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() @ Cadonis
A gdzie mam sie dowiedziec jak nie na forum ?? po cos ono jest, nie ? pozatym nie bede tworzyl next tematow o tym samym , juz dalem post w ktorym mowie ze kupie b robe. I na dodatek stwierdzeniem bez róznicy mi ogromnie pomogle big thx ( ironia) .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Osiril
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 32
![]() ![]() |
![]() Ja pierdole!! Nie rozumiesz, że jest coś takiego jak przyciskSZUKAJ?? Owy temat był poruszany miliony razy, ale zawsze znajdą się nooby ktorzy nie wiedzą co kupić -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() sry bad psot ;/
Ostatnio edytowany przez Imho - 16-10-2006 o 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() @ŻaQ
Wiem co to jest przycisk szukaj a ty sie zapisz na kurs czytania ze zrozumieniem ... Moj 1 post : Wiem że jest wiele tematów co lepsze dla sorca b robe czy c arm, ale przeszukalem je wszystkie i nie ma tam uwzględnienia 19 lvl na którym sorc dostaje WAnd Of Plague i 26 lvl kiedy walczymy Wand Of Cosmic Energy kiedy to trzeba stac bardzo blisko / bezpośrednio przy celu ataku. Ostatnio edytowany przez Imho - 16-10-2006 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 74
Skille: 98/50
Poziom mag.: 16
|
![]() Taaak: Ja palkeim mając to pare cap więcej biegałem z c armorem i było fajnie
Niebęde pisął co polecam tobie bo i tak sam wybierzesz Odp 2 Zdecydowanie bohy (dziwi mnie że jeszcze ich niemasz ![]() Taa a teraz moja ulubiona część postu : PO CO TEN TEMAT??? I niepisz że niema odpowiedzi bo na 99% nie przeczytałeś z tego co naliczyłem we wszystkich tego typu tematach(co dla sorca blablabla) jest tego ze 100 stron TAK 100 nie 10 100!!! I napewno jest tam odpowiedź Moge się mylić ale jestem prawie pewny że przyczytałeśtylko pare pierwszych postów. Jeżeli masz racje przepraszam cię bardzo ale naprawde wkórza mnie 100 temat o sorcu ... NarQa
De las glorias deportivas Que campean por Espana Va el Madrid con su bandera Limpia y blanca que no empana. Club castizo y generoso Todo nervio y corazon Veteranoz y noveles Veteranoz y noveles Miran siempre sus laureles Con respeto y emocion. Hala Madrid, hala Madrid Noble y belico adalid Caballero del honor. Hala Madrid, hala Madrid A triunfar en buena lid Defendiendo tu color Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid. <....> Viva MADRIT |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
Co do bohow nie lepiej uzbierać na jedno i drugie? Bohy nie są ci potrzebne przed 40 lvlem no chyba ze dla popisowy bo one raczej nie dają nadludzkiej prędkości Ostatnio edytowany przez Asthan - 16-10-2006 o 22:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Cytuj:
Nie ma sprawy. A serio, to tutaj też można dojść do sensownego wniosku - żadne się bardziej nie opłaca, więc bierzesz to, co ci się bardziej z wyglądu/nazwy/koloru/whatever podoba.
![]() |