![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Co wy tu piszecie o Drazie i jego podopiecznych ??
BTW. Nie pisz slowo w slowo co wam Cors powie na "piwku" |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jasmin Irlawa
Profesja: Elder Druid
Gildia: bez ^^
Świat: Azura
Poziom: 52
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
ohh Cors nie musi mi ttego mowic ;] Sama dobrze o tym wiem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
|
![]() Cytuj:
przynajmniej cala azura nie bedzie sie bala isc expic...... wanted zrobilo dobry krok-bez pa chca dac innym expic i cos porobic na tym naszym zlym do tej pory swiecie ![]() nie pamietam dawnych decyzji Draza dlatego nie chcem sie wypowiadac. mam nadzieje ze wszyscy dotrzymaja slowa ;];];]
![]() ![]() You Are Dead ![]() Ostatnio edytowany przez Zembol91 - 16-10-2006 o 16:33. |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Rajstin Mejere
Profesja: Knight
Poziom: 119
|
![]() Koniec PA?? Inne osoby moga iśc poexpić??
Oct 14 2006, 17:41:26 CEST Killed at Level 58 by Falzer Wydaje mi się, czy mój kolega padł ofiarą widzimisie Falzera. Wiem jaka była sytuacja i nie miał powodów Falzer aby to zrobić. PA czy nie PA o to jest pytanie. Czy Wanted będzie uważało, że PA skończone, czy nie, to zabijanie nie winnych osób będzie zawsze. |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Numenor
Poziom: 124
Poziom mag.: 7
|
![]() A świstak siedzi i zawija "koniec PA" w sreberka
![]() ![]()
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
|
![]() Cytuj:
PA było, jest i będzie, a słowa Draza~ w tym przypadku są raczej żartem... Wszyscy wiemy że nawet jak by sam Draz~ chciał zapobiec PA przez swoją guildie to nie jest w stanie. Na azurze ludzi jest coraz mniej, ale PA zawsze będzie na kim robić: Low levele porobią 30-40 poziomy i można robić na nich PA ![]() DoF już tą wojne przegrał... A najgorsze, że mają mnie za szpiega i urwał mi się z nimi kontakt >.< No cóż, takie życie, raz na wozie raz pod nim. Yavimava |
|
![]() |
![]() |
#48 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
|
![]() @Jaś'minka
Co ty mozesz wiedziec jak w tbie grasz od wakacji?? Hi, noop, itens plix, yes, bye @Alleran Draz zaprzestal PA na pewien czas by noopy nazbieraly kase na nowe BOH'y czy tez C-arm'y. @Gimli Ta wojna sie nie skaczy, nigdy! |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek
Gildia: Numenor
Poziom: 124
Poziom mag.: 7
|
![]() Wojna się nie skończyła, jak ktoś tak myśli to niech se myśli. Draz może sobie grać do usranej śmierci, jak narazie, nie będzie grał w spokoju
![]()
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() Wczesniej byl taki temat, ze wanted konczyc pa robic.
Idealne zagranie taktyczne. Nobki pomysla, ze nie padna ofiara pa, wiec pojda expic i zrobia wieksze lvle. Potem bedzie z kogo znowu lepsze armory zrywac. Calkiem niedawno: ,,Wtf, mowiliscie, ze nie bedziecie pa robic" ,,To bylo dawno"... |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Który to już raz 'Aleksy the Buldier' odbudowywuje server? Za pare miesięcy gdy ktoś o tym wspomni Gammbler powie "dawno i nieprwada". Drazharm poprostu chce mieć więcej osob do abusowania. Bydło zacznie expić, zarobi kase i powrócą stare czasy.
@down wyjołeś mi to z ust ;o--------> Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 16-10-2006 o 23:46. |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Zasada działania jest prosta.
po 2 miesiacach mass pa nie ma juz czego i z kogo sciagac. ludzie 50-70 lvlki przestali grac/ expic albo expia z 5 uhami i 500 boltami. wiec co? wanted zrobi sobie teraz miesiac "bez pa" zeby ludzie pozarabiali kase, wyszli na expa zarobia sobie, beda znow latac w bohach, dsmach, rh to wanted znow pozbiera z nich wszystko co maja ot jak to drazharm okreslił "podatek" zarabiajcie zarabiajcie społecznosci azury - i tak wiadomo w czyim depo to wyladuje. |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Nie to nie bedzie pa tylko skladka na rzecz pokoju na Azurze hahahaha
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @Yavimava
Ty nigdy nie liczyles sie na wojnie, zawsze jak byles to siedziales afk, albo jak miala byc jakas akcja to nie mogles byc, a jak juz byles to tylko mowiles texty "to ja wpadne noobkiem wam pomoc" lol a yavimava nigdy sie nie pojawiles wiec po co ty nam? Tylko potrafiles glupio cos komentowac, a sam jestes zwyklym tchurzem dlatego wejscia na ventrilo nie masz.
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dragoholikus
Gildia: Wanted
Poziom: 137
Skille: Dist 99
Poziom mag.: 22
|
![]() Wy tylko potraficie gadać zamiast komentować byście coś zrobili.
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Psy z DoFu szczekaja, a karawana jedzie dalej.
Signed, Hycel
Death to Fangorn, Hail Mordor! Come not between Nazgul and his prey. prawda o zlodzieju Rydzyku: http://video.google.com/videoplay?do...&q=tvn&pl=true Ostatnio edytowany przez Drazharm - 17-10-2006 o 13:31. |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
|
![]() Cytuj:
Nie było mnie na akcjach? Sorry, ale nie będe podawać przykładów gdzie byłem, a gdzie nie bo szkoda mi klawiatury na to. Z Bogiem... ~Yavimava |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gammbler
|
![]() [quote=jasminka_;1033483]Chary w DoF aca np. sa do tego zeby pyskowac takim h levelka, jak Sensej, Wican czy inne Krakersy - membersy Draza ;] Taka jest prawda ze Draz ma na nich wszystkich wyjebane.. Liczy sie moze z Minavandem, Urbem i Drago.. Reszta to tylko pionki w tej calej grze ;] A w DoF.. Kazdy sie szanuje.. a jak ktos kogos nie szanuje to ma wylot ;] Nie licza sie z Levelem tylko z czlowiekiem ktory siedzi za klawiatura;] Takie jest moje zdanie. Ale jak to sie o mnie wyrazaja ja jestem tylko "suczka Corsa" haha
![]() ![]() ![]() _/ DoF _/ Kulki z Oponkow ![]() hmm nie macie pojecia jak sa traktowani ludzie w wanted jesli sami wnim nie jestescie . Oczywiscie Draz czy Urb maja najwiecej do powiedzenia poniewaz sa najlepsi w te klocki co nie podlega dyskusji. Ale zawsze pomagaja i jescze nie bylo takiej sytuacji aby nie pomogli loyalnym osoba z gildi . Doff moze przypuszczac jak naprawde jest w wanted a ci ktorzy doszli do dof bedac w wanted sa zwyklymi sprzedawczykam (pionkami) moze to onich mowisz w powyzszej wypowiedzi kotq...-.- |
![]() |