|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
|
![]() Abberatio Vs Vision
Wasp battle ;] http://rapidshare.de/files/36870993/hghgh.rec.html comment. ![]() http://rapidshare.de/files/36729165/dragiveno.rec.html comment Ostatnio edytowany przez Ashlon - 15-10-2006 o 23:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: ♪ ♫ ♫ ♪♪♫ Mysłowice
Stan: Początkujący
Imię: Wojtas The Smieciarz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 230
Skille: 118/118
Poziom mag.: 9
|
![]() Fajny filmik ;p nareszcie cos sie dzieje na tej furorze.. bo byla dluga przerwa z tymi wojnami xP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() teraz Aberratio byloby w stanie rozwalic Dusskines ; p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 115
Skille: 98/82
Poziom mag.: 21
|
![]() Nierozwalili by duskow. Wiekszosc tych charow to new ownerzy ktorzy graja jak nooby tylko pare os dobrze tam gra
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() pewne jest to, że Aberratio to druga najlepsza gildia na servie
ps. dziękuję dla nekromanty że odkasował temat edit : prosze ![]() Ostatnio edytowany przez Ashlon - 15-10-2006 o 23:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Menzoberranzan
Imię: Sil'vaeris Irae
Profesja: Paladin
Gildia: Loonies
Świat: Pythera
Poziom: 126
Skille: 102/81
Poziom mag.: 21
|
![]() Nooo, brawo. Wygraliście walkę 20 na 4, chociaż z pewnymi problemami (cała gildia się bała zejść na dół
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() filmik nie warty sciągania, nic nie pokazali, a wrecz sie osmieszyli jak w 15 osob grzali jednego chlopa i zabili przy tym swojego,a ci z vision mogli uciekać ale woleli paść... zdarza sie
a w ogole to co to znaczy zaczenie?
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() wlasnie mnie dziwiło dlaczego Katrila nie uciekał tylko dał się zabić - bez problemu uciekł by im w końcu ma 160 + lvl. Natomiast czy Aberratio pokonało by Duskiness. Wg mnie nie. Przykładowo, Pasterz the Axemaster został zabity przez Czipsu i nawet nikt nie kiwnal palcem z Aberratio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo ab~ boi sie duskow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Świat: Kiedyś refugia
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Gare'en
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 154
Poziom mag.: 74
|
![]() Zobaczycie przyjda jeszcze lepsze dni dla Vision a ta wojna jest jeszcze nie roztrzygnieta, chociaz Aberratio ma 40+ czlonkow a Vision bodajze tylko 15 to w fragah jest 5:4
Go go Vision... Signed Gareen |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() jest 5;3 dla ab~ bo to ze sivin padl od swojego sie nie liczy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Imię: Harcesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na Wspolnej
Świat: Furora
Poziom: 81
Poziom mag.: 59
|
![]() Nie wyciagajcie pochopnych wnioskow poniewaz to dopiero pierwsze dni wojny , zycze powodzenia obu stronom ale mysle , ze Aberratio bedzie owned jak starzy ownerzy charow zaczna odzyskiwac acc <lol2>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() @up
Oj Ty hackerze xD @topic Bardzo ciekawa wojna, życze powodzenia dla obu gildii. A tak w ogóle jakiś tam Pan w Aberratio sie coś udzielał na temat Ue, że knight na 80 lvl by nie przeżył, tak pytanie mam od czego są ssa i might ringi ?
RePenT HeReTiC!!! Know Your Enemy,Because If You Don't Know Your Enemies You Die!!! I Will Punish The Sinners!!! Bullet In Your Head!!! Ostatnio edytowany przez SpAyKeR - 16-10-2006 o 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aphydion
Profesja: Druid
Świat: Furora
Poziom: 25
Poziom mag.: 41
|
![]() No to tak ..
Nie bede pisał tego ponieważ nie jestem za żadna ze stron ![]() Ale Ab~ przy pierwszym Filmie Hg~ wykazalisce Cie brak zgrania ![]() Co do drugiego Filmu Dragi Veno~ to moim zdaniem przedstawiał on "Czterach knightów którzy nie mogli poradzić sobie z 105 Rp i 108 Rp ![]() Hali Sunblade .. I Rzecz jasna pozdro dla kumatych .. To by było tyle z mojej skromnej osoby ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() dawno nie widzialem tylu noobow z takimi lvlami na raz. potem ludzie sie pytaja skad sie bieze stereotyp polaka-nooba.
Death to Fangorn, Hail Mordor! Come not between Nazgul and his prey. prawda o zlodzieju Rydzyku: http://video.google.com/videoplay?do...&q=tvn&pl=true Ostatnio edytowany przez Drazharm - 17-10-2006 o 01:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tyle mam do powiedzenia i nie bede sie wiecej wypowiadal na ten temat cu ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() pisze rzadko, ale tutaj trzeba, n00bish war...to raczej nei wojna 40 lvli gdzie uciekniesz se na waspy i zanim doczlapia przez hellgate minie kupa czasu, no mozna postawic n00by przy mlynach na hg to wtedy nie przejda, ale bylo ich tylu ze napewno ktorys unjusta by mogl dostac...juz lepiej bylo na molts uciekac, jak Yuriko 131 royal z premii(jest film, se znajdzcie, chocaz z drugiej strony ten typ wpadl na demone po 129 EK i 124 MS, i zdjal mastera prawie, wiec to chyba troche inna liga niz n00bland furora) druga sprawa...to nie znam zbt wielu 100+ ktorzy gubia sie na hellgate
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
![]() |
![]() Ja wam powiem że porażka z tym ue poszła żeby zabić swojego -.-.Oczywiście zginoł ten co nie trzeba
![]() 15:40 Cerindur [8]: IMARGAM 15:40 Cerindur [8]: UHNAL GO 15:40 Magrami [151]: wiem 15:40 Magrami [151]: ma 15:40 Magrami [151]: przjebane Na górze 20 z AB było i nie wiem czemu połowa nie zeszła pomgadać a druga połowa by blokowała most w razie czego... ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Hessoleya - 17-10-2006 o 15:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Uhrobka Electric
Świat: Pythera
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() A co do Katrili to dobra akcja wypisac wszystkich z GH i zabic n00bkow oby wiecej takich akcji ![]() Hail Vision |
|
![]() |
![]() |