Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Berylia

Notki

Berylia Wydarzenia ze świata Berylia
-->
Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-10-2006, 20:13   #61
Zbanowany

Kajn's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Kajn ma numer GG 1337
Domyślny

haha Corso spy chyba na glowe upadles xD
Kajn jest offline  

--> -->
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-10-2006, 20:46   #62
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mechaniczna_Pomarancza Pokaż post
hmmm szczerze mowiac jest mi bardziej zal wypowiedzi typu Revi'co o Blackd proxy ktore urzywa kh. Chlopcze wypowiadasz sie na temat tego bota jak bys go k***a sam stworzyl... Jak tak duzo wiesz o tym bocie moze ty i Guardian ktory tez widac ze ma duzo madrych slow do powiedzenia poprowadzicie ls na wojnie ??

A co do Corso moze lizal dupe kh jak wy to mowicie ;] Ale tak sie kryl ze wielki Rizzla nic sie niedowiedzial ze jest spy kh
WON MI Z TAD ! jak gówno wiesz to sie nieodzywaj , a ja wiem tyle o tym bocie bo bylem w gildi z kh i prosze cie niekompromituj się więcej swoimi wypowiedziami , udajesz niewiadomo kogo a tak naprawde NIC NIEWIESZ !!! a co do tego ze " corso sie dobze kryl " to tez nieprawda , bo on proprostu zmienil stronę a moge się zalozyc ze jak kiedys kh polegnie od jakiejs innej gildi corso znowu zmieni strone _/

Pozdrawiam PRAWIE wszytskich :>
Rev'ico jest offline  
stary 17-10-2006, 20:52   #63
Zbanowany

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
Domyślny

Kur..... nie grający na berylii się wypowiada.... Kajn... też racji niemasz..... rev'ico... mądrze mowisz.... Guardian... nie wiem nie moja w tym ocena.... Pozdrawiam
Guardian anubite jest offline  
stary 17-10-2006, 21:25   #64
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
Domyślny

revico miałeś okazje 'przetestować' bota kh?
Lenrock jest offline  
stary 17-10-2006, 22:10   #65
Użytkownik Forum

krzysiek033's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005

Imię: ?
Domyślny

Niewiezycie co ten bot potrafi to wystarczy isc na strone o nim. To strona KS'a, na forum macie wszystko. A co do Corso to UHAHAAHAA, to jest noob i dupolizacz i co tu duzo mowic, jakies dziecko z 10lat ma, wiem bo na Ventrilo go slyszalem nieraz.
krzysiek033 jest offline  
stary 18-10-2006, 07:49   #66
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Aha rozumiem ten temat jest przeznaczony tylko dla osob z beryli ?? kajn i revi'co ktorzy z sensem pisza i dla ciebie ktory byl hmmm chwile w ls ?? sorry a reszta ludzi ma sie tylko przygladac twoim pozdrowienią ??
Byłem chwile w ls i co...? co za różnica... stwierdziłem ze gra tam nie ma sensu poszedłem z tamtąd... aaa przy okazji pozdro dla ciebie:
stary 18-10-2006, 08:12   #67
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Aha rozumiem ten temat jest przeznaczony tylko dla osob z beryli ?? kajn i revi'co ktorzy z sensem pisza i dla ciebie ktory byl hmmm chwile w ls ?? sorry a reszta ludzi ma sie tylko przygladac twoim pozdrowienią ??
NIE , ten temat jest dla wszystkich , jednak jak ktos niewie co sie dzieje na swiecie i w ogóle to niech sie zapyta a nie pisze bzddury
Rev'ico jest offline  
stary 18-10-2006, 08:13   #68
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenrock Pokaż post
revico miałeś okazje 'przetestować' bota kh?
gdybym go " testował" to bym juz z paleczka na rooku biegal xD, kiedy bylo geeekhood kilka osób z gipo wzielo tego bota od kh ... niestety ... i skonczylo sie to hackiem xD melizie - 1 lvl , Denzz stracil sova i pare innych rarów
Rev'ico jest offline  
stary 18-10-2006, 14:02   #69
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 08 2006

Domyślny

@up bo się popłacze ja testowałem blackd i powiem tyle że to jest któryś z kolei cavebotów który ma jakieś uproszczone opcje i tyle a nie jakieś expienie na hydrach itd.bo jeszcze mi powiecie że expi palem na dragach zbiera loota a w razie walki z człowiekiem to do pzta ucieka.
KuSiAjAcA jest offline  
stary 18-10-2006, 15:31   #70
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KuSiAjAcA Pokaż post
@up bo się popłacze ja testowałem blackd i powiem tyle że to jest któryś z kolei cavebotów który ma jakieś uproszczone opcje i tyle a nie jakieś expienie na hydrach itd.bo jeszcze mi powiecie że expi palem na dragach zbiera loota a w razie walki z człowiekiem to do pzta ucieka.
Tak powiem tak! A jeżeli chodzi o keylogera w blackd to go tam nie ma, ale poprzez blackd innym sposobem autor programu może haknąc postać.Tradycyjne pozdrawiam
stary 18-10-2006, 15:33   #71
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

O ls gra na thorii ja akurat tez tam gram xD
Szkut jest offline  
stary 18-10-2006, 17:00   #72
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szkut Pokaż post
nope , ls niegra na thori.
Rev'ico jest offline  
stary 18-10-2006, 17:34   #73
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2004

Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: n/c
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szkut Pokaż post
kto z ls gra na thori mnie doszly sluchy ze satamo i jonzz
pivope jest offline  
stary 18-10-2006, 17:35   #74
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pivope Pokaż post
kto z ls gra na thori mnie doszly sluchy ze satamo i jonzz
Podobno.... a z thori gra z ls tylko ja
stary 18-10-2006, 17:43   #75
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard

Świat: Askara
Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KuSiAjAcA Pokaż post
TO jest bot dla knighta/sorca.

TAK. Da sie expić na hero i hydrach z botem. wystarczą 2 druidy mogące robić exura sio i summonowac dsy i masz loot dla siebie + 2 noobchary druidów

Zapomniałem dodać że Oczywiście main char = knight

Ostatnio edytowany przez Igrexou - 18-10-2006 o 17:45.
Igrexou jest offline  
stary 18-10-2006, 23:04   #76
Zbanowany

Kajn's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków

Kajn ma numer GG 1337
Domyślny

@up true igor xd
Kajn jest offline  
stary 18-10-2006, 23:12   #77
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

nanana i nastała cisza no cóz , czyżby wyczeprał sie temat ? a na beryli nic sie niedzieje wiec PHI zdychaj marny temacie o beryli <lol>
Rev'ico jest offline  
stary 19-10-2006, 07:38   #78
Użytkownik Forum

krzysiek033's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005

Imię: ?
Domyślny

jak to nic sie nie dzieje, pare osob zdeklarowalo wojne KH a LS im nie pomoze ;p wiem, wiem ze nikt wam nie pomogl na wojnie to wy tez nie, ale chcialbym wiedziec co LS planuje masslogi czy co?

btw KH. dowiedzialem sie cos zajebiscie smiesznego i zalosnego na temat KSa, korobskury, lanaka i etenela. To sa 3 bracia, dwom z nich odbila palma na tle tej gry (knightsolo i Korobskura - rafa i fran), 3 to daniel tworca BlackD ale on nie jest jeb***ty na punkcie tej gry jak jego bracia. A lanak to bot char zrobiony przez rafe i fran dla jakiegos brata (chyba czwartego), chlopaki maja po okolo 22lata i zamiast sie bawic, wychodzic na disco, napic sie cos to siedza w domu i graja. Czy to nie zalosne?
krzysiek033 jest offline  
stary 19-10-2006, 13:25   #79
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysiek033 Pokaż post
jak to nic sie nie dzieje, pare osob zdeklarowalo wojne KH a LS im nie pomoze ;p wiem, wiem ze nikt wam nie pomogl na wojnie to wy tez nie, ale chcialbym wiedziec co LS planuje masslogi czy co?

btw KH. dowiedzialem sie cos zajebiscie smiesznego i zalosnego na temat KSa, korobskury, lanaka i etenela. To sa 3 bracia, dwom z nich odbila palma na tle tej gry (knightsolo i Korobskura - rafa i fran), 3 to daniel tworca BlackD ale on nie jest jeb***ty na punkcie tej gry jak jego bracia. A lanak to bot char zrobiony przez rafe i fran dla jakiegos brata (chyba czwartego), chlopaki maja po okolo 22lata i zamiast sie bawic, wychodzic na disco, napic sie cos to siedza w domu i graja. Czy to nie zalosne?
ta ''deklaracja " tych paru osób to jest po prostu ŻALOSNY CZYN ROZPACZY , argumentuje to tym ,że po 1 sze SA TO TYLKO PUSTE SLOWA RZUCONE NA WIATR wiadomo ze polackom bedzie zal charaów i nic niezrobia , po drugie smieszne jest to ze teraz prosza o pomoc ls jak my potrzebowalismy pomocy kazdy pisal "chce grac w pokoju" , " dacie sobie rade sami " itp ,
Rev'ico jest offline  
stary 19-10-2006, 13:58   #80
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rev'ico Pokaż post
ta ''deklaracja " tych paru osób to jest po prostu ŻALOSNY CZYN ROZPACZY , argumentuje to tym ,że po 1 sze SA TO TYLKO PUSTE SLOWA RZUCONE NA WIATR wiadomo ze polackom bedzie zal charaów i nic niezrobia , po drugie smieszne jest to ze teraz prosza o pomoc ls jak my potrzebowalismy pomocy kazdy pisal "chce grac w pokoju" , " dacie sobie rade sami " itp ,
Dawać masslogi i zabijać w dupe tych polaczkow , załosnych cienaisówwiększą satysfakcje bym mial z tego na waszym miejscu niz zabic kh
Zamkniety temat.
-->

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania