|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() A skąd wiecie, czy niektórzy np. nie lubią zamiatać ulic?
Ja przez 2 tygodnie byłem "Przynieś-podaj-pozamiataj" w branży budowlanej. Niby obciach, ale walić obciach jak się ma 300 zł w kieszeni ![]() Żadna praca nie hańbi.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 22-10-2006 o 09:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ale ortografia czasami tak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Oczywiście,ja sam pragnę załapać się na jakąś budowę/zbieranie owoców w te wakacje,i troche dorobić.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Zostane politykiem, wystarczy mi do tego garnitur i jakas afera. Nawet matury nie bede potrzebował!
![]() |
#65 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Hez-Hezron
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Predzej Tibiarz zostanie naukowcem niz Giertych uzbiera na te matury dla politykow ![]() ![]() ![]() Lepiej miec rozne kierunki tak jak ja: 1:Wojsko(pulkownik) 2:Lotnictwo(pilot) 3:Astro-fizyka- XD Czasem ogladam discovery sience i mie bardzo wascynuje kosmos. Kto wie moze zostane jednym z czlonkow misji zkolonizowania marsa buahhaXD i bede czernwony! No bo przeciez kto ma sie zajmywac kosmosem na tym forum XD. 4 ![]() 5:Grac zawodowy w kosza lub w siatke- Bede poginal w nbi ^^. @edit to down Nie mowilem, ze ogladanie tv mie do czegos doprowadzi. Mroducentem mozna zostac XD. Zaczynajac np jak tworcy tibi. Robic robic w wolnych chwilach i bum XD. Co ci sie nie podoba w me ortografi? (tylko edytuj!) Ostatnio edytowany przez janek@ - 22-10-2006 o 00:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Wyjechać za granice i tam pracować. Co robić to niwim.
@Down: Nic dodać, nic ująć ![]() Ostatnio edytowany przez Upierz - 22-10-2006 o 00:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Psychol(ogi)em, dentystą, tru norwegjan blek metalofcem, pierwszym człowiekiem bez wątroby.
ps no i samochodem oczywiście |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]() Wlasna Firma lub Medycyna ; )
|
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Gwiazdą rocka, królem dzielnicy tak jak Panek, albo mieć firmę spedycyjną, ew. gastronomiczną, zaopatrującą piekarnie i cukiernie. (kuwa, i to wszystko w jednym zdaniu, najpierw naucze się polskiego)
Ostatnio edytowany przez joey - 22-10-2006 o 09:57. Powód: r |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I jeszcze przypomniało mi się @topic: ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() Informatyk, albo coś w tym kierunku, może grafika komputerowa... Lub tłumacz z ang-pol i odwrotnie ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2006
|
![]() A ja archeologiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Grafik komputerowy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() Chcialbym byc informatykiem.
@do tych co chcą być politykami "Żeby być politykiem, nie wystarczy być tylko skurwysynem, trzeba mieć jeszcze garnitur." |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Ginekologiem albo przemytnikiem...
![]() A tak na serio, może fotografem, albo fryzjerem, sam Bóg wie kim bede... Żeby się nie narobić, ale zarobić dużo w uczciwy sposób ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Bezrobotnym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Mroczna dolina
![]() |
![]() Moim marzeniem jest zostać ginekologiem gwiazd... Ehhh
A tak serio to chirurg ogólny tak jak ojciec. Kiedyś chciałem pracować w takim czasopiśmie jak CDA, ale przeszło mi. Niskie zarobki...