|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
2: 35k expa moze wyrobic knight na 70/70 na EF -.-
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() zalozysz sie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() 43 lvl, 47 mlvl - na guardkach, mając lekki waste w kwestii manasów, miałem nierzadko 50k/h. Przeważnie jednak prędkość expienia nie spadała PONIŻEJ 35k/h. A Ty tutaj wspominasz o PROBLEMACH w wyciągnięciu tych marnych 35k/h?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ehh ppl listen...
![]() Moim bylym ryckiem (33 lvl 75/75) z f axe , medusa shield , c arm , k legs , crudaser helm , boh , scarf. Na balanced zuzywalem max 10 uhow. na lvl z czego z loot baga mialem 6k ( nie wliczajac scale armorow) a exp tez okolo 45k/h wiec nie piepszcie ze sie nie oplaca knightem. Co do OF pallem... na tym lvlu odpusc sobie bo moze by hardcore na 4 zerkach , 2 shamanach i 1 leaderze ![]()
![]() |
#25 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Qwert Stary
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 48
Skille: 75/46
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
@Temat Wbij 40 lvl i wtedy z bohami sproboj.Bo teraz to cie zerki beda doganiac.A jak na 50 lvlu masz w miare dobry skill i znasz teren to nawet z lootbagiem na + mozna wyjsc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2006
|
![]() ja jestem pallem 29lvl skill dista 68. Bardzo fajnie się tam expi, ale tak jak ktoś już wcześniej napisał ja tylko latam wokół fortecy - nie wchodzę na nią, uważam że jest tam zbyt niebezpiecznie dla palladyna. jest mało miejsca i stosunkowo dużo potworów do wybicia. jak masz BOH to sobie spokojnie poradzisz. co do zworotu kosztów - zrwóci ci się jeżeli będziesz tam expił dłużej niż godzinę - masz dużą szanse że wypadnie ci warrior helmet z orca leadera. ja w zasadzie przynoszę w helma zawsze jak wracam z OF. ogólnie polecam, ale radzę równieć o rozwagę...
![]() |
![]() |
![]() |