|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam, mam pytania co do tego respu smoka: (na górce)
![]() Otóż: - Ile ich się tam respi? - Jeśli jest powyżej dwóch, to czy da się je lurować pojedyńczo? - Czy mógłbym z powodzeniem expić tam z DS'em + Tempest Rod i HMM? - Ile mniej więcej byłoby expa/godzinę. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi. PS Mam 38 Druida. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Świat: Chimera
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() nigdy tam nie siedzialem wiec nie wiem jaki tam resp ani czy da sie lurowac ale ogolnie odnoscnie expienia z powodzeniem i dsami to odpowiedz brzmi nie
Ostatnio edytowany przez Skorpion - 24-10-2006 o 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() dawno juz tam nie bylem wiec odpowiem ogolnie
-sporo -nie -nie -malo pomoglem? nie? tak myslalem
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() To tak.
-2 -Jak ci 2 nie wejdą od razu oraz drugi przeczeka aż ubijesz 1 to tak(Nadzieja jest matką głupich) -Daj se siana -Daj se siana więcej na rotach wejdzie. A tak ogólnie to możliwe że będziesz bloczył respa tych dragów, po 2 daj se siana po 3 stawianie dsów na veno drag lair n/c po 4 daj se siana po 5 idz expij na razie po 6 daj se siana. Cu
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pall xofix
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lunara
Poziom: 170
Skille: 100
Poziom mag.: 25
|
![]() Cytuj:
-na powierzchni 3, w podziemiach duzo;] -jak masz szczescie to tak -nie zabardzo -Expa okolo 60k/h jak dobrze idzie;] czsami wiecej;] Ostatnio edytowany przez emilok - 26-10-2006 o 21:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Horyniec
![]() |
![]() @up
on sie pytal tylko o ta górke, a nie o caly d lair -.- @topic Tak jak kolega wyżej napisal DAJ SE SIANA |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Jesli to jest tam obok Wiezy to dokladnie w tamtym miejscu spotykalem zawsze jednego draga ale tam <<<<<< jest kolejny ^^ pod ziemia jest ich duzo wiecej
Sprobowac se mozesz. 1 wiec nie boj zaby^^ ale raczej ten kto tam bedzie expic cie wywali ^^ TOtez zupelny waste dla ciebie. Na venore lair expia tylko PRO ^^ . IDz na kanion obok kazo albo w thais na ancient temple Malo expa ^^ ja jak zabije w obojetnie ktorej dziurze wychodze zabijam go i ide dalej ^^ Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 27-10-2006 o 17:11. Powód: dopisek |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() =) to ja tez moge cos powiedziec
![]() Skoro masz 38 druida cz tam sroka ;p to jasane ze mozesz ja tam czsto latam na pietrze gluwnym masz respawn 2 dragow w innych miejscach wiec z ds-ami nie bedzie problemu nizej masz kupe dragow i dle i wyzej tez dargi i dle co do expa to trudno powiedzic czasmi w hu* nabijesz a czasami przyjdzie 134 lvl i ci bedzie na hama bil ;/ zazwyczaj 2 dargi co 5 min ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Mysle ze bardziej sie oplaca na Edron Dragonlair jesli chcesz tym sposobem po drugie hlvle expia wpasnie na tych dragach gdzie chcialbys byc a po co sie narazac? Wyzuca cie albo zabija :<
|
![]() |
![]() |