|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
|
![]() Od razu piszę, że robiłem wszytsko, zebyscie nie mówili. CZYTAĆ DO KOŃCA PROSZĘ.
Otóż, jakiś gościu pisze do mnie czy ja nie chce do gildii. Mówi, że ma mało czasu i żebym się mocno zastanowił. Pytam kolegi czy warto do tej. On mowi tak. Ja się pytam co trzeba zrobić zeby wstąpić do gildii. Ten mówi że wysłał już invite i musze wejść na ***, nie wchodzcie lepiej. Podejrzewam go więc wpisuję to na osobnym komputerze(mam 2 kompy w hausie). Wchodzę, loguje się, mówię mu, że wszedłem też mówi ok. I teraz sie dzieje. Robi się tak jakbym zrobil logout. Kilkam znowu na swoją postać(z 4.). Pisze że jest błąd. Kilkam confirm. Wstukuję acc i pass i poisze ze błędne. Dokładnei litera po literze cyferka po cyferce piszę acc i pass. Błędne. Domysliłem się ze mnie hacknął. Chcę zmienic hasło. Zmienił chyba numer acc. Potem wchodzę na zakładkę i'm been hacked. Wklepuję recovery key maila a tu nazwa posatci jest niezgodna lub cośtam. Co on zrobił? Dziwię się. Wpisywałem każdy nick postaci jaki miałem tam i nic. Pomóżcie mi! Proszę! Proszę o szybką odpowiedź i pomoc. Dziękuję za przeczytanie i proszę jeszcze raz o pomoc. Ostatnio edytowany przez Memori - 24-10-2006 o 18:06. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() skoro wiedziałeś że gościu chce ciebie shakować to po co wchodziłeś? zal
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() wpisywanie passow na fake-stronie tibia.com to chyba najglupsza rzecz jaka sie da zrobic-.- A co do konta to poszukaj poradnika, gdzies tu byl. Musisz zle wpisywac nick, bo nie mozliwe zeby nie dzialala odzyskiwarka kont
![]() Ps. ocenzuroj adres tej hack stronki, i pozegnaj sie z rzeczami z postaci ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Co za idiota...na takie numery chyba tylko kompletny n00b by sie nabrał...i zapewne wpisałęś rec keya na tym samym kompie co chack. żal.pl
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() On Cie nie hacknol, jesli nie podales na stronie passow...
Najwyzej ktos inny xD . EDIT: @down: ops. Ostatnio edytowany przez Avager - 24-10-2006 o 18:14. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Avager, 'oduczyłeś' się czytać? =p
@topic: jak Cię shackowali przez Twoją własną głupotę, to płacz teraz mamusi (ale krzesłem jej nie bij!), a nie nam. Było się nie logować.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Wlasnie nie wiem, w srodku tekstu jakos tak nagle sie zgubilem, nie moglem odnalezc gdzie skonczylem czytac...wiec moze przez to (cos sie ze mna zlego dzieje). Wiec... coz moge powiedziec, 0wned =/ |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() łatwo ci kurde mówić...
![]() ![]() Cytuj:
Powtarzam nie znam się tak doskonale co ty ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Manu Lisek
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() a kiedys mialem tak ze koles sie pytal czy chce wejsc do gildii wiec mowie ze chce ale nie wiem jak to zrobic a on... na pewno nie wiesz jak sie wchodzi do gildii? ja mowie ze nie wiem i on mi dal jakas stronke w stylu www.interia.gildia.pl
i mowil zebym wpisal numer i haslo a ze bylem wtedy straaasznym noobem to oczywiscie wpisalem a pozniej bylo tak samo jak pisales tyle ze jakos udalo mi sie odzyskac ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |