![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Proszowice
Imię: Norf von Kyra
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 174
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
|
![]() Nudzilo mi sie wienc poszedlem ubic pare dragow/dli w celu dobicia lvla
![]() http://rapidshare.com/files/674743/norf_draggy.rec.html Ostatnio edytowany przez Norf - 26-10-2006 o 14:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
UEAEHAEHAEUAH ty chyba 'poczebujesz' ze slownikiem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
huehueh dobre ![]() @topic nie ma nic nudniejszego od expienia knightem na dragach... Ostatnio edytowany przez Zbychu burczymucha - 26-10-2006 o 00:25. Powód: @topic |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Noob Plx ?? a co jest ciekawe bicie tomb ?? scrabow ?? a moze bloczenie hydr omg jaki ty glupi jestes wlasnie dragi to najciekawsza rzecz w zyciu najta ... GZ Norf ;]
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
To tak samo, jakby ktoś miał nie wiem, lęk wysokości^^
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boroth Flam
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legends Of Arcania
Świat: Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() Zawsze można nakręcic filma z mass hunta na rotach i c rotach ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Luzny hunt ;P
Btw. hahahahahahahahaha poCZebujesz LOL !!1 Nigdy nie slyszalem takiego czegos xDDD przecież to aż głupio wygląda xD
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() Panowie opanujcie Się !
Nie ma Się z czego śmiać, kiedyś byłem dyslektykiem. Każdy z nas ma jakieś problemy. A więc to co wy tutaj wypisujecie jest nie na miejscu. Grats dobicia lvl. I powodzenia. Pozdrawiam Sowa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
|
![]() ty na full defie tam je biles?
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() -Zbychu burczymucha
Nie allegro char jest mój od 1 lvla btw mialem dosc długą przerwe dlatego napisalem retried ale wrócilem do gry... Co do expienia najtem na dragach to moje ulubione zajęcie ![]() ![]() Zgadzam sie z tobą awer drags rox fun -Ptak~ Za duzo otsow ^^ na rl tibi nie bendziesz bil po 300-400 z gsa -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
|
![]() eh norfik xD ciesz sie ciesz ale cie dogonie Cuz Gandamir Back : o, gz lv ale waste miales i na dle uzywaj ringa bo ci slabo szlo zwlaszcza pierwszy, mialem wrazenie ze z full defa biles bo po 40~~ ... 5% w 30min na tym lv najs, mogles steelboty uzywac ale ja tez o nich zapominam.. xDDD
Hail Gandamir xP |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
|
![]() Norf, ja knightem na skillu 70 expilem na dragach na 28 lv ;> noob charem. z GSem. i szybciej biłem.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() -Ptak~
Czea byc wielkim noobem aby na 28 lvl expic na dragach btw pewnie posiedziales tam 5 min i ci sie uh skonczyly xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Imię: Faxes
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 161
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() dragi kiną to najnudniejasza rzecz jaką chyba widziałem wbiłem na nich może ze 2 mln expa i to wszystko,zdecydowanie bardziej polecam of albo jakis tomb.
btw. filmu nie oglądałem z wiadomych względów, ale nie wiem po co go tu dałeś jak ci sie nudziło to mogłeś iść na jakieś hardcorowe expienie (wrlki solo albo omruc tomb na -2 z tp), ale jak już dałeś to gz lvla oby wiecej polaków z 100+
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Przepraszam za posta
![]()
http://photobucket.com/albums/a365/Ajco/ Ostatnio edytowany przez Ajco - 26-10-2006 o 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez V.Kitthix - 26-10-2006 o 16:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Knightem na dragach expiłem jak ty jeszcze nie wiedziałeś co to tibia, więc nie musisz kozaczyć, a na otsach nie gram... Poprostu dla mnie takie expienie jest NUDNE!, nie możesz togo pojąć? (a jeśli jest takie monotonne i nudne to po co umieszczeć na forum?) Podpisuje się pod wypowiedzią Kryptonics 'a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
|
![]() Cytuj:
|