|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2006
|
![]() To sam sobie poexpij cały miech po 3,1.5,2 mln expa troche dziwne a jak nawet 5 tyś za ten loot to nic mu się nie zwróciło bo za prąd,net,kompa zabulił 2 razy więcej nie licząc straconego czasu gdzie nie dość że sharóje to jeszcze robi postać 2 lata.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() 19:26 Mateusz Dragon Wielki [240]: jest jeszcze wlonczony?
To przeraza ;S |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Cytuj:
reasumujac: Przestancie byc materialistami. Trzeba sie wyluzowac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Profesja: Elder Druid
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() Cytuj:
bo kolesie ze swe traktuja mnie jak brata nawet bylem w szwecji i mozesz se bajeczki opowiadac mowie o noobach pokroju matiego ktory nawet nie umie pozadnego nicku wymyslic Dragon wielki rofl moze Mateusz Peni* Wielki ?
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
|
![]() Cytuj:
![]() Nie znasz goscia a tylko po nicku go osadzasz. Po prostu plakac mi sie chce jak slucham badz czytam takich ludzi jak ty Nawet nie zamierzam tego komentowac - sam sobie opinie u tej rozsadnej czesci czytelnikow wyrobiles - nawet nie wiem jakbym mogl ja jeszcze bardziej pogorszyc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Profesja: Elder Druid
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() lubie moja opinie!!11oneone
a tobie ciul do tego bo nie wiem jak mozna takie dziecinne name postaci dac ![]() ![]() no chyba ze sprzedaje kase z tibi na real
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
|
![]() A co do expa
![]() Sam nie wiem czy to fakt - ale uwazam to za wielce prawdopodobne. Goroma - resp 6 x demon Przy duzej ilosci ludzi na seriwe 800+ respia sie co 30 sec Exp leci jak oszalaly nawet mozesz wyciagnac 350k/h W 4h robisz ponad 1,2kk a loot - nawet nie chcem gadac - na tyle demkow? Przy takim respie i tej ilosci demkow nie czekasz nigdy na demka odrazu po zabiciu lejesz next Ostatnio edytowany przez mago - 25-10-2006 o 14:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 24
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
|
![]() @up:
Tak ale do tego trzeba miec dobrego neta. Dostanie freeza na pol sekundy lub na minute a jak beda 2,3 demki to go baaaaaaaaaaaardzo szybka zjada i padnie. No ale pewnie on ma dobrego neta ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Krakow
Imię: Xerizzezo
Gildia: Rainmakers
Świat: Elera
Poziom: 120
Skille: 98
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Botrex
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Sam się strzel w łeb, tyle co on ma itemów z Goromy to ty na OTSach nawet nie widziałeś. Potrafi expić, Ma dobre PG, a nick to tylko jego sprawa. Może jest to jego pierwszy char i nie chce namelocka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
|
![]() ehh..kazdy temat to klotnia....
@topic 17:20 Alesar: Do you want to sell 160 skull staffs for 960000 gold? 17:22 Alesar: Do you want to sell 153 skull staffs for 918000 gold? nice ![]() ale dziwi mnie postawa tego najta ;p miał 1kk w bp a ten dawał to wszystko grzecznie matuszowi;p gdyby tego mu nie oddał by byl o 1kk na plusie,mateusz i tak by mu nic nie zrobił...no a tak zarobil 5 cc...omg jaki on chojny !!!!! Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 26-10-2006 o 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Guest
|
![]() @up
heh widac ze jestes newbie. interesuje cie tylko kasa, kasa i jeszcze raz kasa. czlowieku istnieje cos takiego jak przyjazn i zaufanie. nawet w tibi. ty traktujesz ta gre jako expienie i nic pozatym. ale wiekszosc ludzi postepuje inaczej. gra bo chce poznawac nowych ludzi itp itd. Cytuj:
~Misi3Q ;> Ostatnio edytowany przez Misi3Q - 26-10-2006 o 18:15. |
|
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Świat: Fortera
|
![]() Dziwisz sie?
A ten pan co pisal, ze resp demonow co 30 sekund... LMAO i nic wiecej |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Imię: Fuj
Świat: Saphira
Poziom: 27
|
![]() Niezły loot.
Gratz ! @offtopic: heh, nie dziwie się dlaczego Mateusz~ nie daje ssów na forum, bo byłby odrazu spac "Ty sharujesz jestes p****ny" itp, a wogole co was to obchodzi, że sharuje? spowiada sie z tego w kościle bo łamie prawo (lol)... jak wam żal to też sharujcie, tibia to tylko gra, niektórzy niemogą tego dostrzec, ale... wybaczmy im to, kiedyś napewno dorosną, a i bym zapomniał ktoś tam pisał, że ,ma głupi nick... na infernie był nick: Zciulany luftem 100~ knight i co ? wychodzi na to, że sharował i był dzieciakiem... Bezsensone gadanie "a on ma 2 bp mpa! i zrobilem kupe!" też jest głupie, najlepiej jakby sam Mateusz~ napisał by o tym..., a i jeszcze hasła "niech to sprzeda za rl kase!" po co? bo oczywiście żal wam, że wam pare "k zł" przechodzi koło nosa? troszeczke samozaparcia i może dorównacie Mateuszowi lub go przegonicie, a znowu niektórzy napiszą "on nie ma życia w rl !" też głupie gadanie, jeżeli woli grać w tibie, a nie iść na piwo lub jak niektórzy się lansują mówiąć "bibe"... to tylko od niego zależy, weźcie się do roboty i skączcie krytykować lepszych od was. Yours Arad~ Pozdro~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2006
|
![]() @up dostał name locka. ale mi to zabawna gra jak "oni" siedzą po 20 h przy kompie i tylko expią a co do ich znajomych to w większości to są asslickerzy albo blockerzy na hunty.
|
![]() |
![]() |