|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() @Up
A zdobyłęś złotą odznake w battle tower ?? ^.~
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() w 2 dni to nieźle a co masz konsole?? że zakupiłeś :>
![]() |
#43 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: Heaven
![]() |
![]() Cytuj:
Topic: Poki...Poki... przeszedlem cale goldy,redy,yellow,blue chyba sciagne se i znowu popykam : > |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2006
|
![]() Jak odpalić POKEMON METEOR v. 0.01 beta.ips. bo nie mam zielonego pojęcia.
z Góry dzięki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() emm ale tam było takie Auto jak parówka :> to gra albo była na PSX lub DREAMS
CASTE
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() www.pokemoncenter.yoyo.pl
Moja strona fanowska, rejestrujcie się! A tak poza tym, to chcę powiedzieć, że może i Emerald jest bez klimatu, ale mimo wszystko jest fajny. Battle frontier można powiedzieć że testuje umiejętności grania. Poza tym, szukam ROMa gry Pokemon Diamond/Pearl! Jak kto znajdzie, temu dozgonnie jestem wdzięczny ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Terius
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 120
Skille: 85/83
Poziom mag.: 8
|
![]() romy pearl/diamond juz są w sieci ale i tak sobie narazie nie pograsz bo emulatory NDS'a nie działają do końca dobrze =s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom
![]() |
![]() Nie bo jak przeszedlem gre to skasowal mi sie save...
Cytuj:
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to nie przeszedłeś...bo ukończylęś tylko pierwszy etap bo pzrejście BT (battle tower) zajmuje jakieś 2 tyg gry.
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niekoniecznie...mi w oryginalnym Redzie poszła bateria i pa pa save :/...ale to dawno było.
![]() |
#52 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom
![]() |
![]() Heh wiem ze mam pirata=] Spodziewalem sie tego, ale liczylem ze moze jakos sie uda. Nadzieja matka glupich.
![]()
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() mam pewnien problem kiedys jak gralem w pokemony red/blue na emulatorku .rec to po pokonaniu 4 lidera i pokonaniu tego 5 nieoficjalnego gdzie mogles wybrac hitmonczan czy jakos tak lub machoke to gra mi sie jagby zwieszała i nie moge jej wznowic od tego momentu jak skonczylem tylko musze od nowa wie ktos moze dlaczego bo nagle naszla mnie ochota zagrac a niechcem tracic czasu na to ze znowu mi padnie
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() @Up: No niewiem, napewno coś z plikiem nie tak. Ściągnij jeszcze raz, powinno pomóc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: W-wa
|
![]() Ja osobiscie przeszedlem tylko 2 czesci na gameboyu
![]() Duzo w to gralem i polowa moich pokemonow ma 100 lvl ![]() Pamietam jak wyskakiwaly ci nagle takie pieski w crystalu(byly 3, chyba :entei, raikou i suicune czy jakos tak...) . Nie wspomne o kolorowych stworkach(zloty noctowl , fioletowy pajaczek albo krysztalowy onix ![]() ![]() Uups...rozpisalem sie... ![]() Male pytanko : w silver,gold i crystal w radio tower w goldenrod city jest konkurs na id number czy jakos tak... czy to prawda ze jak bedzie twoj CALY id number to wygrywa sie master balla??
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() chyba tak
btw to nie chodzi o pliki bo mialem juz z 5 razy zasysane i to roznie wersje czyli japonskie polskie z usa z europy itd i dalej to samo. No i to nie wina emulatorka poniewasz były różne.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Pokemony są fajne. NA GameBoy już 5 lat temu kupiłem chyba green i mam do dziś...
Emulator też mam i wymiatam czasami w Crystal (the best). |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Imię: znam się na tym?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: a ja wiem ?
Świat: Valoria
Poziom: 140
Skille: 90/60
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
![]() a tak mjałem poki 2 lata temu...silver Psajdak lv 45 magikarp lv 34 legendarne i rzadkie poki 50-60 lv ![]() abrakadabra 56 lv najlepszy pok mjał 70 lv pokonałem tego co mjał dragony ![]()
Wiecznie bez kasy to my polacy Wiecznie bez materacy to my polacy \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmić | | TROLLI! | `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo ![]() ![]() AJM De best.AJ KAAL JU ON KALMERA!OKEJ?xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Imię: znam się na tym?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: a ja wiem ?
Świat: Valoria
Poziom: 140
Skille: 90/60
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
co za bezsens
Wiecznie bez kasy to my polacy Wiecznie bez materacy to my polacy \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmić | | TROLLI! | `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo ![]() ![]() AJM De best.AJ KAAL JU ON KALMERA!OKEJ?xD |
|
![]() |
![]() |