|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy gimnazja powinny istnieć? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
114 | 49.57% |
Nie |
92 | 40.00% |
Nie mam zdania |
24 | 10.43% |
Głosujących: 230. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#63 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Moze i jestem samoobrona, ale czy to zle? Jak brakuje popracia to do kogo sie leci? Do mnie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Conan Barbarzyncaa
Profesja: Knight
Gildia: Ember of Inferno
Świat: Askara
Poziom: 35
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
|
![]() o licho widze ze tibia w IV RP jest na porzadku dziennym. Nawet rydz jest z nami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Za rzadow PSL doszło do ponad 4,7% wzrostu KBP, co daje największe wyniki w calej dotychczasowej historii Wolnej Polski!
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Zapraszamy do szkoły! Nasza jest profilowana! zapisz sie do jednej z klas! 1a-środowiskowo-rolniczy, 1b-kulturalno-artystyczny, 1c-społeczno-usługowy, 1d-techniczno-technologiczny 1e-Samochodowe 1f-Transport i kolejarstwo 1g-medycyna i biologia 1h-geografia i botanika 1i-geograficzna z uwzględnieniem geologii. 1j........................................ I tak dalej.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 29-10-2006 o 00:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak tak niech palą się gimnazja z tym grzybem... wróć! Rydzykiem
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Imię: Conan Barbarzyncaa
Gildia: Ember of Inferno
Świat: Askara
Poziom: 35
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Kurde co to za mania tych burasow politykow ?? Albo to moze prawdziwi politycy sa i po prostu graja nalogowo w tibie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() No cóż, buldog też ma prawo się wysikać, niekoniecznie na PO...
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Ja Szczur
Profesja: Paladin
Świat: Honera
|
![]() 2xup
Osobiście nakazałem im to w celu uspokojenia, wyciszenia i oczyszczenia umysłów (czyt. wyprania mózgów do końca)
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Pan nie wie, że szanowny Pan Prezydent jest knajtem i wali z aksa, a jego brat, jest druidem i wali z ruszczki?!
Ostatnio edytowany przez Hieyan - 29-10-2006 o 00:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Informuję, że poseł "Buldog" Kurski nie został zaproszony na posiedzenie.
Podpisano, Ja, Jarosław.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: wlkp
Imię: Adi Pro Knight
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 80
Skille: 84/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Glosowalem na Nie.
Nie dlatego ze jacys tam ludzie sa czy cos. W ogole czym jest gimnazjum? Jakas durna szkółka pomiedzy podstawowa a szkola srednia. Ktos mi mowil ze obcokrajowcy sie dziwia, po co jakies gimnazjum... Ze gdzie indziej jest tak ze szkola srednia ma 4 lata a nie 3 co daje wiecej czasu na nauke do matury ktora niema co ukrywac jest bardzo wazna. Za bardzo niewiem jak jest w innych krajach czy jest czy niema gimnazjum ale mowil mi ktos ze nie. Jesli ktos wczesniej mowil o tym to sorki, nie czytalem calego tematu. ps-to tylko moje zdanie macie prawo sie z nim nie zgadzac pozdrawia adi~
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @#tibia.pl
own3d. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Gorzów
Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
|
![]() Spalić gimnazja ...
Chodziłem ... Widziaałem ... i miałem dosyć tego shitu !!! To jest jedyny ich pomysl ktory zasluguje na moje uznanie. Kiedys bylo dobrze 8 klas pods. potem szkola srednia A tutaj w Gim. samowolka ... :/ o nie nie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() A z tego tematu zrobił się śmietnik przez kilkanaście durnych postów o niebieskich migdałach-.-
Gimnazja mnie osobiście w niczym nie przeszkadzają, bardziej swoboda panująca ogólnie w większości szkół. Ja chodzę do gimnazjum połączonego(dosłownie) z podstawówką - w większości ci sami nauczyciele, te same klasy - i... Na korytarzach, gdzie okazjonalnie mam zajęcia, a gdzie ma podstawówka, po wyjściu z "naszej" części szkoły nie da się wytrzymać. Bachory wrzeszczą, biegają i Bóg raczy wiedzieć co robią. Nie da się tego porównać do tego, co się dzieje w części budynku, gdzie jest gimnazjum - cisza i spokój, a nauczycieli na korytarzach nigdzie nie ma. Nie wiem, co ze sobą bym zrobił, jakbym miał częściej przebywać w obecności tych wstrętnych, wrzeszczących tłumów ![]()
![]() |