Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-10-2006, 09:52   #81
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Oh jaki zaszczyt ze odwiedził nasze skromne progi Prezydent Dżordż Busz.
Mimo to, jako dumny poseł LPRu, wybrany przez ludzi, chce powiedziec - precz z Ameryką! Polska dla polaków! Nie wtrącaj sie Pan, bo Pan sie wpieprza w Nasz polski kraj a tam Pana Korea w każdej chwili zbombardować może!

Ostatnio edytowany przez Gallar - 29-10-2006 o 09:53.
Gallar jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-10-2006, 09:56   #82
TehRegent
Zbanowany

TehRegent's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005

TehRegent ma numer GG 4790363
Domyślny

Panie z MW. Niech pan sobie stąd idzie. Ta wasza Młodzież Wszechpolska to istna pozerka na prawdziwych Polaków! Nigdy nie będziemy was za nich uważać!
TehRegent jest offline  
stary 29-10-2006, 10:01   #83
Gallar
Zbanowany

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Panie Gmurczyk, nie żartuj sobie Pan z nas.
To istna obraza jest!
Pragnę Pana przy wszystkich tutaj obecnych poinformować że złożę zażalenie jeszcze dziś do Pana Premiera Gertycha w celu wszczęcia postępowania przeciw Panu, jakoby nie był pan patriotą! POLSKA DLA POLAKÓW.
Uważam iż należy wnieść wniosek o stworzenie strony internetowej gdzie możnaby zamieszczać nazwiska takich pseudo patriotycznych psów jak Pan!
Należałoby także znaleść pieniądze w budżecie, aby na każdym osiedlu w każdym Polskim większym miejsce powstały tablice ogłoszeń, gdzie mielibyśmy możliwość umieszczać zdjęcia gejów, ciot, idiotów, obcokrajowców i nie patriotów!
Dziękuje.

Ostatnio edytowany przez Gallar - 29-10-2006 o 10:03.
Gallar jest offline  
stary 29-10-2006, 10:02   #84
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gallar Pokaż post
Oh jaki zaszczyt ze odwiedził nasze skromne progi Prezydent Dżordż Busz.
Mimo to, jako dumny poseł LPRu, wybrany przez ludzi, chce powiedziec - precz z Ameryką! Polska dla polaków! Nie wtrącaj sie Pan, bo Pan sie wpieprza w Nasz polski kraj a tam Pana Korea w każdej chwili zbombardować może!
Tak się nie godzi. Wy i wasz ten Giertych, job jego mać, to banda nietolerancyjnych szczurów! Pan Giertych jest ministrem edukacji nie mając o tym pojęcia, a wy urządzać nagonki na mniejszości narodowe i seksualne, a nawet praktykujecie skrajny nacjonalizm!

Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 29-10-2006 o 10:04.
Dr.Unknown jest offline  
stary 29-10-2006, 10:05   #85
TehRegent
Zbanowany

TehRegent's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005

TehRegent ma numer GG 4790363
Domyślny

Cytuj:
Panie Gmurczyk, nie żartuj sobie Pan z nas.
To istna obraza jest!
Pragnę Pana przy wszystkich tutaj obecnych poinformować że złożę zażalenie jeszcze dziś do Pana Premiera Gertycha w celu wszczęcia postępowania przeciw Panu, jakoby nie był pan patriotą! POLSKA DLA POLAKÓW.
Uważam iż należy wnieść wniosek o stworzenie strony internetowej gdzie możnaby zamieszczać nazwiska takich pseudo patriotycznych psów jak Pan!
Należałoby także znaleść pieniądze w budżecie, aby na każdym osiedlu w każdym Polskim większym miejsce powstały tablice ogłoszeń, gdzie mielibyśmy możliwość umieszczać zdjęcia gejów, ciot, idiotów, obcokrajowców i nie patriotów!
Dziękuje.
Mnie ma pan czeloność nazywać psem?

To nie ja zaczynałem wybory z nacjonalistycznymi hasłami, tylko po to żeby się od nich później odwrócić! Tak więc panie psie naczelny, proszę zamknąć swój nie-szanowny ryj i przestać mnie obrażać!
TehRegent jest offline  
stary 29-10-2006, 10:08   #86
Gallar
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rege-N-tuS Pokaż post
Mnie ma pan czeloność nazywać psem?

To nie ja zaczynałem wybory z nacjonalistycznymi hasłami, tylko po to żeby się od nich później odwrócić! Tak więc panie psie naczelny, proszę zamknąć swój nie-szanowny ryj i przestać mnie obrażać!
Owszem, mam pana czelność nazywać psem !
To są pomówienia! Nie używaliśmy żadnych nacjonalistycznych haseł, a tym bardziej się potem od nich nie odwracaliśmy!
Proszę mnie tu nie obrażać, nie mam ryja, mam twarz!
Taki duży serwis internetowy, gaylife, wybrał mnie najseksowniejszym członkiem MW a Pan śmie mówić że mam ryj? Oooo nie...

I jeszcze Ty, tam chłopczyku! Tak, Ty z Inicjatywy Uczniowskiej! Nie obrażaj Naszego Pana Ministra!
On wie co robi, on wie do czego dąży.
On dąży do stworzenia edukacji idealnej, edukacji POLSKIEJ!

@Down: Chłopcze, to są pomówienia a nie fakty! Co Ty wiesz o polityce ?! Idź Ty się ucz lepiej historii polski!

Ostatnio edytowany przez Gallar - 29-10-2006 o 10:16.
Gallar jest offline  
stary 29-10-2006, 10:10   #87
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Cytuj:
I jeszcze Ty, tam chłopczyku! Tak, Ty z Inicjatywy Uczniowskiej! Nie obrażaj Naszego Pana Ministra!
On wie co robi, on wie do czego dąży.
On dąży do stworzenia edukacji idealnej, edukacji POLSKIEJ!
Czy stwierdzenie widocznego faktu o kimś jest obrażaniem?
Dr.Unknown jest offline  
stary 29-10-2006, 10:19   #88
Slay
Użytkownik Forum

Slay's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2005

Slay ma numer GG 1676568
Domyślny

Cytuj:
Owszem, mam pana czelność nazywać psem !
To są pomówienia! Nie używaliśmy żadnych nacjonalistycznych haseł, a tym bardziej się potem od nich nie odwracaliśmy!
Proszę mnie tu nie obrażać, nie mam ryja, mam twarz!
Kwestią, czy ma Pan ryj czy twarz zajmie się specjalna komisja śledcza ds. ryjów i twarzy.
Uważam natomiast, że Pan Dżordż Busz mimo wszystko nie powinien się, że tak powiem, wpierdzielać w sprawy Polski. Ministerstwo Sprawiedliwości funkcjonuje doskonale i świetnie radzi sobie z przestępczością, co widać na przykładzie Gdańska.
Nawoływałbym raczej do spokojnej dyskusji, bo więzienia i tak są przeludnione, a jako Minister Sprawiedliwości będę musiał reagować na wszelkie nadużycia w stosunku do posłów koalicji, bo tylko takie na razie zauważam.

Ostatnio edytowany przez Slay - 29-10-2006 o 10:20.
Slay jest offline  
stary 29-10-2006, 10:25   #89
Gallar
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slay Pokaż post
Kwestią, czy ma Pan ryj czy twarz zajmie się specjalna komisja śledcza ds. ryjów i twarzy.
O ile się orientuje nie konsultował Pan powstania tej komisji z moim bossem, dlatego też, za przeproszeniem - w dupie będe mieć to co Ci pana geje nawymyślają nt. mej twarzy!
Cytuj:
Uważam natomiast, że Pan Dżordż Busz mimo wszystko nie powinien się, że tak powiem, wpierdzielać w sprawy Polski.
Niech on sobie swoje juesej pilnuje!

@Down: Przecież to jest obraza! Paanie, Pan uważa żeby pan ze stołka nie poleciał.. poczekajcie tylko aż boss wróci!

Ostatnio edytowany przez Gallar - 29-10-2006 o 10:28.
Gallar jest offline  
stary 29-10-2006, 10:26   #90
Slay
Użytkownik Forum

Slay's Avatar

Slay ma numer GG 1676568
Domyślny

Cytuj:
O ile się orientuje nie konsultował Pan powstania tej komisji z moim bossem, dlatego też, za przeproszeniem - w dupie będe mieć to co Ci pana geje nawymyślają nt. mej twarzy!
Pana boss to jest, że tak powiem, grzyb na penisie sejmowej koalicji. Niech się lepiej zajmie edukowaniem dzieci, a nie komisjami.
Slay jest offline  
stary 29-10-2006, 10:30   #91
Ryłek
Zbanowany

Ryłek's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3

Imię: RC-1262
Ryłek ma numer GG 1617583
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown Pokaż post
Tak się nie godzi. Wy i wasz ten Giertych, job jego mać, to banda nietolerancyjnych szczurów! Pan Giertych jest ministrem edukacji nie mając o tym pojęcia, a wy urządzać nagonki na mniejszości narodowe i seksualne, a nawet praktykujecie skrajny nacjonalizm!
Proszę pana, dla ludzi nietolerancyjnych w tym kraju miejsca nie ma! Tak samo jak dla Żydomasonerii, pedałów i niesłowaniów! Won na Madagaskar.

Poland fur Poliszajznes! Ziemia fur Ziemniakisness end Rowy fur Rowerzystness
Rowerzystness - elytarna armia nacjonalistyczna

Cytuj:
Pana boss to jest, że tak powiem, grzyb napenisie sejmowej koalicji. Niech się lepiej zajmie edukowaniem dzieci,a nie komisjami.
Przepraszam pana, ja nie pozwalam sobie na takie insuacyjne obrażanie mojej skromnej osoby. Krótko mówiąc Spieprzaj Dziadu (czyt. fałszywy polaku1!1oeno)

Ostatnio edytowany przez Ryłek - 29-10-2006 o 10:34.
Ryłek jest offline  
stary 29-10-2006, 10:33   #92
Slay
Użytkownik Forum

Slay's Avatar

Slay ma numer GG 1676568
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryłek Pokaż post
Proszę pana, dla ludzi nietolerancyjnych w tym kraju miejsca nie ma! Tak samo jak dla Żydomasonerii, pedałów i niesłowaniów! Won na Madagaskar.
Wiec co Pan tu jeszcze robisz? Jazda na platforme do Sealandii!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gallar
Przecież to jest obraza! Paanie, Pan uważa żeby pan ze stołka nie poleciał.. poczekajcie tylko aż boss wróci!
Obraza to jestes Pan i te Panskie bojowki.
Slay jest offline  
stary 29-10-2006, 10:33   #93
Gallar
Zbanowany

Domyślny

Prawda, święta prawda panie Ministrze Giertychu!
Ah. Czy los mógł nas obdarzyć kimś lepszym na stanowisku ministra edukacji?!
Paanie Ziobro, czy Pan naprawde nie wie ze to co Pan mówi jest dla mnie obraźliwe ? I mogę złożyć na Pana donos do prokuratury? Proszę uważać! Bo jeszcze Pani Renatka z kamerą wpadnie do Pana i nie będzie Pan taki mądry.

Ostatnio edytowany przez Gallar - 29-10-2006 o 10:34.
Gallar jest offline  
stary 29-10-2006, 10:35   #94
Badzo
Użytkownik Forum

Badzo's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP

Domyślny

Cytuj:
Uważam natomiast, że Pan Dżordż Busz mimo wszystko nie powinien się, że tak powiem, wpierdzielać w sprawy Polski. Ministerstwo Sprawiedliwości funkcjonuje doskonale i świetnie radzi sobie z przestępczością, co widać na przykładzie Gdańska.
Nawoływałbym raczej do spokojnej dyskusji, bo więzienia i tak są przeludnione, a jako Minister Sprawiedliwości będę musiał reagować na wszelkie nadużycia w stosunku do posłów koalicji, bo tylko takie na razie zauważam.
Jest pan zerem, panie Ziobro! Niech sie pan nie wypowiada na tematy, o któych nie ma pan czerwonego pojęcia!

Badzo jest offline  
stary 29-10-2006, 10:37   #95
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Jakem Wielki Mały Brat, premier IV RP przywołuję wszystkich do porządku, bo rozwiąże, albo i nie rozwiążę rząd, i powywalam, aż do ujawnienia taśm prawdy, wszystkich w pizdu.
Podpisano,
Ja, Jarosław.

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline  
stary 29-10-2006, 10:38   #96
Slay
Użytkownik Forum

Slay's Avatar

Slay ma numer GG 1676568
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Badzo Pokaż post
Jest pan zerem, panie Ziobro! Niech sie pan nie wypowiada na tematy, o któych nie ma pan czerwonego pojęcia!
Lepiej byc zerem niz Leszkiem Millerem, panie były premierze.
Slay jest offline  
stary 29-10-2006, 10:43   #97
Badzo
Użytkownik Forum

Badzo's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP

Domyślny

Cytuj:
Lepiej byc zerem niz Leszkiem Millerem, panie były premierze.
O przepraszam! Wnioskuje, ze uwaza mnie pan za osobę wartą mniej niż zero? Ja wypraszam sobie takie traktowanie, przeciez jestem byłym premierem!
Badzo jest offline  
stary 29-10-2006, 10:45   #98
Cafe
Użytkownik Forum

Cafe's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1

Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Cafe ma numer GG 5247922
Domyślny

Jarek mam na ciebie teczki, nie wymigasz się, wiec nas tu nie strasz !
Cafe jest offline  
stary 29-10-2006, 10:45   #99
Slay
Użytkownik Forum

Slay's Avatar

Slay ma numer GG 1676568
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Badzo Pokaż post
O przepraszam! Wnioskuje, ze uwaza mnie pan za osobę wartą mniej niż zero? Ja wypraszam sobie takie traktowanie, przeciez jestem byłym premierem!
Jak to śpiewał Lady Pank, "są tacy, to nie żart, dla których jesteś wart mniej niż zeroooooo! Mniej niż Ziobrooooooo!"

Ostatnio edytowany przez Slay - 29-10-2006 o 12:13.
Slay jest offline  
stary 29-10-2006, 10:46   #100
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Towarzysze!
Nakazuję Wam zakończyć kłótnię dożącą do buntu!
Władze Komunistycznej Republiki Korei Północnej mówi STOP!

Mr.Bush
Nie wtrącaj się w sprawy polityczne krajów bloku wschodniego or <BooM>
Exodus jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania