|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() omfg... Drzwi sa na prawo? A moze na lewo? Albo wogole wyjdz...
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Imię: Bobikka
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 25/24
Poziom mag.: 25
|
![]() jak coś to tam u góry pisze ,,coś dla fanów" a nie dla takich co sie wymądżają na ty forum. Uważacie za super super fake makerów i macie racje ale czemu ciągle wyszydacie z ludzi powiedzcie co zmienić a nie od razu n00b
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2006
Lokacja: Szprotawa
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
Poziom: :D
|
![]() Moim zdaniem jest to fajne tylko ze w dziale Fake'i ? ja bym to dal w zdjecia
8/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
Fallen Angel
|
![]() A mnie się podoba. Nieszczególnie ambitne, ale wykonanie ładne i przejrzyste.
No i oczywiście uwielbiam DB ![]()
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2006
|
![]() Bardzo fajne zrob jescze ssj4
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Powiedziec co zle? Dobrze.. tylko sie nie poplacz... -Ta "aura" Wyglada jakby przeszla przez siekarke... -Outfity... juz ambitniejszych sie nie dalo? -Ta "kameha"... Nie mogles wlasnego uderzenia zrobic? A powiekszyles tylko teleport tibijski i myslisz ze boss jestes... @down Hmm... ja powiadasz...? Wymadrzanie polega na tym, że np. : "muj fejek jest najlebszy!! a wase to guwno!" na tym polega wymadrzanie. Czyli ze ktos sie uwaza za najlepszego. Ja sie za takiego nie uzwazam... poprostu mowie ze mi sie nie podobaja. Sa takie... prymitywne? @down A nie mogl wymyslec czegos swojego? Czesc tibisjkich grafik zbrzydla mi...
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 31-10-2006 o 16:05. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @Patryk-17
SSJ4 jest głupie tak jak całe GT :/ @Veruis 1 część twojego postu - Ty??? 2 część twojego postu - Powiększył tylko teleporty Tibijskie, bo to jest forum Tibijskie??? @Topic Ładne, ale czegoś tu brakuje ![]() Ostatnio edytowany przez LolnY - 31-10-2006 o 15:59. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Bobikka
Skille: 25/24
Poziom mag.: 25
|
![]() @up
Nie wymądrzam sie tylko pisze fakty. Zaczynam robić ssj4 Da mi ktoś małpy trzy rodzaje od przodu musze zobaczyć jak wyglada sierść małpia Ostatnio edytowany przez Bobikka - 31-10-2006 o 16:05. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A czy ja mowie ze sie wymadrzasz...? Tylko niewiem jakie "fakty" stwierdzasz.
Malpa jest na spritach od 4000-7000 Gdzies tam. Nie pamietam dokladnie bo za bardzo jej nie uzywalem.
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() No coż niewiem po co dałeś nowy temat... Jak już dałeś w temacie "Nasze Pierwsze Fake" (Chyba tak się to pisze ;>) A wykonanie takie Sobie...
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: W domu
Imię: Sunrise
Profesja: Rookstayer
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Ta wypowiedz ktora cytuje Gangrela zapoczatkowala dobre oceny tego "fejka" Moderator ma dobre zdanie o fejku , to wszyscy ... OMFG Dla mnie dno ... wogule nie interesuje sie tym , nie podoba mi sie ![]() help me , koszzz plizzz , banisz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Imię: Tathar von Xellio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
![]() |
![]() Ja dam 8/10 bo sie uśmiałem dobre KA me ha me ha!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() COOOOOOOOOOl 9 i pol/10.
![]() ![]()
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() Yyy... Bez obrazy dla tych co "to" lubia, ale to nei ma sensu... Koles wkleil pare obrazkow z przemianami i co dalej... 2/10 moze sie rozkreci, bo lubie DB, alejak narazie to nudaaaaaaaaaaa...
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Wpisy bloga: 1
Imię: Dechariius
Świat: Titania
Poziom: 10