|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
fuj czerwone! ty to sie nie znasz. najlepsze sa zolte i brazowe. [/spam] jesli chodzi o walke two hand vs one hand to zawsze bedzie podzial na lubiacych walke jednym badz drugim rodzajem broni. - walka gsem/dlem - wieksze hity zadajesz, przez co potwor szybciej pada, ale najprawdopodobniej bedziesz zuzywal wiecej uhow/mfow. skoro szybciej pada to wystepuje zjawisko szybszego expa oraz zmniejszenie obrazen - wieksze hity, ale za to potwor ma mniej czasu zeby je zadawac. wymagane przyzwoite skille -bs/f-axe - zadajesz mniejsze hity, bijesz potwora dluzej, przez co bedziesz dostawal mniejsze hity w wiekszej ilosci. idzie mniej uhow/mfow, ale dostajesz tez mniej expa. podsumowanie: two hand - wieksze hity zadajesz, wieksze hity dostajesz, ale przez ktorki okres one hand - mniejsze hity zadajesz, mniejsze hity otrzymujesz, ale przez dluzszy okres generalnie guard guardowi nie rowny. to samo sie tyczy innych potworow. raz sa potulne jak baranki, a raz napieprzaja jak dzikie swinie |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2006
|
![]() Na guarda najlepiej BS i dobrą tarcze>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Idz lepiej na elfy zrobisz 2 razy więcej expa przy 2 razy mniejszym koszcie.
No ale jak chcesz te guardy to gs.Guardy to nie potworki dla knighta, najlepiej je bić na dystans. Ostatnio edytowany przez Diddy - 07-10-2006 o 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wili Destroyer
Profesja: Knight
Gildia: Leaders of Amera
Świat: Amera
Poziom: 19
Skille: 58/56
Poziom mag.: 4
|
![]() Koolega wyzej ma racej lepsze lefy choc z guardow lepszy loot
![]() guardy sa dla palkow i sorkerow i druidow ale nie zgadzam sie z jedenym na guadry najlepszy jest bsi shield walisz je powoli na tarczy i mieczu. ssam za swoich czasow expilem na guadrach z dragon lance i co takie hity walily ze szok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Cytuj:
W zupelnosci sie z toba zgadzam ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Tak Poh....Cyce+Slimy+Dragi 40k exp/h z sca...z zarobkiem i nie nudnym expem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() ja na guardach expie z tarczą,
całkiem ładnie to idzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Przy 73/76 zabijalem 2-3 guardy na uhu. W EF na uhu robilem 3.5 - 5 k expa, do tego 2x szybciej.
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adi przyjaciel
Świat: Pacera
Poziom: 132
|
![]() A ja mam pytanie może niezbyt związane z temnatem ale nie ma sensu zakładac nowego - czy ze skillami 70/70 mogę expić na poziomie soldy+guardy i jakiej broni używac i ile średnio uh tam schodzi
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie możesz.Ile razy ma być powtarzane że guardy są nieopłacalne dla knighta!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ile razy ma być powtarzane, że podpis nie ma przekraczać 20KB? Lol.
Sorry za offtop, ale po prostu nie mogę :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Gryfice
Imię: Markus The Dark Master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
|
![]() Jak ja moim najtem poszłem na guardy to szubciej wróciłem niż szłem. Z dragon lance przy skillach po 82 + axe ring na 43 lvlu szedł mi uh na 3 guardy...O wiele lepiej jest ma ghostlandzie za dsem, mintalwin albo jak juz bylo mówione na elf fortress, a dla pacc polecam żółwie albo scaraby, baaaaardzo opłacalne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Imię: kasii
Profesja: Paladin
Świat: astera
Poziom: 100
Skille: 90+2/69
Poziom mag.: 20
|
![]() guard nieoplacalny dla knighta powiedzcie to komus kto na nich siedzi to ze majac 600 hp na guardy lecisz nie znaczy ze knight 80 lev ma tam lipe .
pozatym exp na guardach jest nieoplacalny dla noob knighta który niewie gdzie i jak chodzic bo jak wie o co chodzi to niema szans zeby mu sie nie zwrócilo z DUZYM PLUSEM. a co do hunta to mimo wszystko radze sie wukosztowac i sov lub sca kupic , |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Pan Knight Of Aldora
Gildia: Obecnie brak
Świat: Aldora
Poziom: 26
Skille: Pracuje
|
![]() co do sov/sca to kasil ma racje. co do oplacalnosci- 70 ek ze skilami ~85/85, pozyczonym sovem jechal dziennie 1,5 lvla. na kase nie narzekal. ewentualne zastrzezenie to takie ze exp zajebiscie nudny- znal na pamiec ponad 1 Gb muzy, a potem ze 2 miechy nie mogl nawet na guarda spojrzec.
gs/bs? jak to ktos wyzej wspomnial zalezy jak chcesz bic- szybko czy dlugo |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2006
|
![]() Guardy robią się opłacalne od skillów 80/80, ja mając 81/80 spokojnie na nich expie i bardzo dobrze mi sie to zwraca, średnio walka z dwoma guardami na raz kosztuje mnie około 40 hp czasem mniej.
Aha i 'zawsze' bs, gs sprawia że leją naprawde bolesnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() Mam taka sprawe... Mam 47 knighta skile 76/75 eq: aol dsm steel boots/boh rh bs/gs mms
![]() ![]() Czekam na wasze opinie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() z czym na guardy, hmmmm najlepiej wez jakas bron, pancerz tez sie przyda. Cos do leczenia swojej postaci i chyba mozesz isc na guardy, jeszcze przedtem przeczytaj te xxx postow ludzi ktorzy pisza ze na guardy sie nie oplaca chodzic bo jest wiele lepszych miejscowek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Wes BS'a i Tarcze na balancie lataj, bo nawet jakbys Gs'em latal to i tak expa nie nabijesz wiecej niz tyle i jest na 1/h, wiec juz lepiej isc z Tarcza i mniej tracisz,..
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Pan Knight Of Aldora
Gildia: Obecnie brak
Świat: Aldora
Poziom: 26
Skille: Pracuje
|
![]() Jak już wcześniej mówiłęm, pożycz SoVa(jeśli nie masz możliwości to szkoda, z Magic Swordem expi sie zajefajnie) od kogos i sugeruje manaski - z tego co wiem nawet dobrze idzie leczenie, a na dodatek wzrost mlvla. Chociaż w sumie wydaje mnie sie, że skile troche za słabe-Covenanter wspominał, ze opłaca sie chodzic dopiero po 80/80 i wychodzisz na + (potwierdza to on, jak i ja).
|
![]() |
![]() |