|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Imię: Nidimo
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 23
Skille: -/-
Poziom mag.: 4
|
![]() Ta bramke levelowa sie cofa...o ile mi wiadomo na "99 level"
![]() P.s CO do tego 99 levelu to moge sie mylic
11:37 Kusiu Yamamoto: co to debug ? 11:37 Lord Fighterr: cos takiego jak orshabal? ![]() 13:24 Leon galians [11]: moge z wami podrurzowac? Ostatnio edytowany przez Platek - 23-10-2006 o 12:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Celoz ty masz raka mózgu -.- tibii nie da sie wygrac co za ćpun wetknąl ci tę bajeczkę??????
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() @up:
nie mam raka mózgu - a czemu pytasz? btw. a skąd wiesz, że nie da się wygrać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nosgoth
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fill~
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
![]() |
![]() Ale z was zjeby wbijcie 999 lvl to sie przekonacie. Albo jeśli ktoś dojczer szpreche wio do Deutchland i skopac Cipsoftowi dupe az powie co to jest a wy kurde tylko nabijanie postów -.-. Bądźmy realistami...
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() Jest to Test Server. W czasie Up-Date zrobili bramki lvl od <999lvl> zeby nikt tego nie zrobil. ..
[CHAR]Moon Devil[/CHAR] PoZdRo |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() potrzebujeszz znake destroyer - za tym sa serpent spawny i 3 figurki takie jak ma mateusz dragon wielki - look on for*m.ti*ia.o*g.pl
|
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Białystok/Brussel
|
![]() @topic: ... Mlask na erig necie obliczone ze gdyby Eternal expił tak jak teraz to by wbił ten lvl za 34 lata
@Quest : ehh 3 malpki z zakrytymi ustami oczami i uszami @Bramka Jest specjalny młotek zeby ja rozbić więc robia się z niej zwykłe drzwi czy tam bramka na bardzo niski lvl niepamiętam już @Monsters : S. Spawny @ Stożek : Ja tez tam padłem Close plz ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 35
Skille: -/-
Poziom mag.: 41
|
![]() lol
a nie pomyśleliście że to mogą być 2 bramki w jednej ??? może to głupio brzmi ale jakby przeszedł to 999lvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jak powiedziałem o tym w pierwszym poście to mnie wyśmiali -.- a konkretnie:
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 29-10-2006 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pewnie to jest jakaś niedokończona praca CIPów trzeba zobaczeć po świątecznym uptade na tą bramkę
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() -.- Juz kolejna osoba wyjasnila a wy dalej swoje...
Odsylam na tibia.erig.net aby oszukac sobie opisu ostatniej misji w Banuta quest jesli wciaz nie pojmujecie, ze aby przejsc te bramke nie potrzeba wcale zadnego wymaganego poziomu. @down Z takimi zdolnosciami w dziedzinie "czytania" daleko nie zajdziesz (ja z moja ortografia napewno dalej..). Otoz przez ta bramke mozna przejsc! Nie potrzeba zadnego wymaganego poziomu, kazdy kto tam dochodzi wie o co chodzi...Teleport to czesc Banuta quest konczaca go zreszta.
Po co mamy znecac sie okrutnie nad modkami? Sami sie wykoncza... ![]() Ostatnio edytowany przez Stożek - 29-10-2006 o 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Początkujący
Imię: Myalitth
Świat: Candia
Poziom: 70
![]() |
![]() Cytuj:
Taka bramka jest na Tiquandzie. Jedna mnie dziwi: po co taka bramka lvl? Za nim ktos zrobi taki lvl to uhuuu... troche minie. Calkiem mozliwe, ze CipSoft zapomnial(?) tym miejscu lub/i jest tam tworzony jakis quest. Edit: @up Gdzes czytalem, chyab na tibia.ergi.net, ze to tylko "pic na wode" z ta bramka lvl. Pzdr, Instanty.
Prawdopodobnie osoba z największą ilością notek w historii forum tibia.pl. ![]() Ostatnio edytowany przez Regoor - 29-10-2006 o 18:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Bardzo proste tylko nabić lvl 999 i już wszystko się wyjaśni... Tylko nabić ten lvl
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 56
|
![]() Szperajac dawniej po forach dowiedzialem sie (tak jak pisales) ze mozna zniszczyc te drzwi...potrzeba jakiegos mlota i cos jeszcze...(nic szczegolnego czego nie mozna miec
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 148
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Ten level na bramce to wałek tak naprawde gdy posiada sie pewnien przyrząd to można wejsc
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
|
![]() Prosze o zamkniecie tematu. Było ich juz miliony.
|
![]() |
![]() |