|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Stan: Na Emeryturze
Imię: sorcerer 4ever
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
![]() http://rapidshare.com/files/2385481/TibiaxD*****.html
Mój pierwszy Wmv comment pls ![]() Poprawiony film ![]() http://rapidshare.com/files/2765920/Tibia*****.html Nie chce ci się pobierać ?? --> http://video.google.pl/videoplay?doc...66857867949341
P.S "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006 Niektóre dziewczyny są dowodem na to, że Bóg wciąż kocha mężczyzn i chce by byli szczęśliwi :* Ostatnio edytowany przez filobossek2 - 10-11-2006 o 16:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Mnie sie podoba, zwlaszcza ten kawalek z Dedzikiem na ratach..btw: Jakim programem montowales ?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Wyrabane w kosmos
Muzyka dobrze podlozona, screeny mogly by byc nieco lepsze. A najbardziej podobalo mi sie "Expienie nalogiem" xD
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
Bzdura straszna, stracialem tylko limit -.-
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki serdeczne za komenty nawet te negatywne
![]() Aha i prośba jakie screeny lepsze to może poprawie przed zakończeniem konkursu ![]() A co do programu to tradycyjnie - Windows Movie Maker ![]() ![]() Widze, że większości sie podoba - to co mam do powiedzenia : 1. Tytuł muzyki bo widzę, że wam w ucho wpadła xD - Chronicles Of narnia- Main Theme 2. Odnośnie Shokei-a jak już ktoś komentuje to prosze o podawanie argumentów swojej oceny ![]() 3. Co do expienia nałogiem - Hmm może dodam poprostu screena z jakiej strony na temat info o czasie gra każdego gracza , ale watpię, że stary zmienię - natomiast Thx za rady all... 4. Jest to, chciałbym przypomnieć mój pierwszy Wmv 5. Hmm mam jeszcze na PC listę z dead mojego byłego Main chara, a wierzcie mi jest ona długa ![]() ![]() 6. wedlug mnie to ty powalony jakis jestes... - i z czego to wnioskujesz ?? Bo mi filmy nie wychodzą ?? Zrób leszy i się pochwal to porozmawiamy... 7.to z tymi banami bylo calkowicie nie na miejscu - 2 ban na miesiąc był nie słuszny więc, dlaczego nie na miejscu skoro straciłem można powiedzieć 30 zł = 30 dni pacc: pieniądze wyrzucone w błoto, a na Msg do Cipsoftu odpowiadał bot. 8.Te twoje super efekty sa juz tak objechane ze szkoda gadac. co 2 wmf jest tak samo zrobiony - po pierwsze Wmv ! Po drugie coś mi się wydaje, że ty jednak nie masz tych 18 lat, które sobie tak starannie dobrałeś ![]()
P.S "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006 Niektóre dziewczyny są dowodem na to, że Bóg wciąż kocha mężczyzn i chce by byli szczęśliwi :* Ostatnio edytowany przez filobossek2 - 10-11-2006 o 13:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() Słabiutke : )
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() pff... i po co to na konkurs dawales?! film na starcie odpada za to co napisales o cipsofcie... wedlug mnie to ty powalony jakis jestes... to z tymi banami bylo calkowicie nie na miejscu. te twoje super efekty sa juz tak objechane ze szkoda gadac. co 2 wmf jest tak samo zrobiony. jedynny + to muzyka chyba. wedlog mnie taka nadajaca tibii "rycerskiego" klimatu...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Baron von Persevon
Świat: Saphira
Poziom: 65
Poziom mag.: 55
|
![]() Hahaha smieszny filmik Expienie nalogiem roxando^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Imię: Feerox
Profesja: Paladin
Gildia: Sweet Guys
Świat: Unitera
|
![]() Film spoko, mimo tego iż przypomniał mi reklamę "prawie jak żywiec" to są zawarte w niej elementy humorystyczne
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Michalusik PS Filobossek2 Jak mógłbyś podać mi na PW tytuł tej nuty lecącej w tle twojego dzieła byłbym bardzo, ale to bardzo wdzięczny, (jeżeli posiadasz utwory o podobnej tematyce poproszę o ich tytuły)
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowy post - żeby się temat uwidocznił...
Po waszych komentarzach dokonałem parę zmian ![]() Za chwilę w 1 poście powinien się pojawić 2 link do filmu - proszę o nowe komentarze do soboty, żebym w razie czego mógł zamienić pracę konkursową ![]()
P.S "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006 Niektóre dziewczyny są dowodem na to, że Bóg wciąż kocha mężczyzn i chce by byli szczęśliwi :* Ostatnio edytowany przez filobossek2 - 10-11-2006 o 14:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Prosze czekac 50 minut :/
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm jak narazie nic nie widać, a wasze opinie naprawde się przydadzą...
You have requested the file Tibia***** (6537 K ![]() ![]() No nic zaraz dodam wersje na google video... może przynajmine komenty będą ![]()
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() cos wspanialego zobaczyc swoj skrin w takim filmie, dzieki : D
~ powodzenia w konkursie Xd- btw. palek i tirek znowu lepsi od bezela haeuhuaehuahuae neba : ]]]] |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
To Ty musisz byc ciezko uzalezniony, jak Ci ciarki przechodza widzac jakies Ss i bzdurne rymowanki
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Płock
Profesja: Druid
Świat: Isara
Poziom: 72
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
![]() 8/10 i życzę powodzenia w konkursie - dobrze jak im ktoś z askary pokaże ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
7.to z tymi banami bylo calkowicie nie na miejscu - 2 ban na miesiąc był nie słuszny więc, dlaczego nie na miejscu skoro straciłem można powiedzieć 30 zł = 30 dni pacc: pieniądze wyrzucone w błoto, a na Msg do Cipsoftu odpowiadał bot. Stary post... W 2 wesji jest poprawiona ta część o CipSoficie...
![]() |