![]() |
#962 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() Jakos oni ciagle expia a wy siedzicie w pz
|
![]() |
![]() |
#963 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co mają robic?
Jedyne co moga to sneak attacks, wojne przegrywają, nic tego nieukryje. Pokazalibyście open battle, a było by ciekawie ![]() |
![]() |
![]() |
#964 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Osobiscie proponuje kasowac z sd np Solle ma rsa i po 2-3 lvlach powinien odpasc....wezcie sie za sorcow... |
|
![]() |
#965 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() Tak tylko ze praktycznie cale Hurri to sa polacy, wiec my noca(Zzz) nie gramy i to sa ich szanse na exp... Nie mysl sobie ze o 3:00 zrobimy mass loga i kogos zabijemy, bo to przecierz nie realne...
|
![]() |
![]() |
#966 |
Guest
|
![]() up
E sorry a Avis to bry??rozumiem np ze taki Russel,melisan moga expic wkoncu to Spain ...sadze ze ten ich exp zwiazany z tym ze raczej nie wyskakujecie jak oni expia...czy rzeczywiscie jest tak ze gdy cos planujecie to all z avis w pzecie siedza?? |
![]() |
#967 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
|
![]() No u nas sa ludzie ktorzy pracuja. Nie tak latwo sie zorganizowac np. o 14:00. Ale najwazniejsze to to ze nikt sie nie wykupi, nie ma szpiegow. Trzymac sie razem to podstawa. Chcielismy kilku open battle na ktore avis balo sie wyjsc, a ci ktorzy expia korzystaja z okazji.
#968 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sa szpiedzy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#969 |
Guest
|
![]() Skoro avis nie chce open battle to sami to wykorzystajcie....
Czaje ze zorganizowac sie trudno ale oni jako ludzie maja tak samo jak i wy....przeciez to tylko ludzie. Nie warto grac fair play....nie mowie tu o hackach czy cos ale skoro na open battle nie ma raczej szans to juz jedzcie na maxa.Czas dziala raczej na niekorzysc Hurricane... |
![]() |
#970 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Zakopane
Poziom: 90
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-
Profesja: Elder Druid
Gildia: Illusion
![]() |
![]() Cytuj:
żarcik? Trix calymi dniami siedzi w tar tombie za tp -.^ z takim myśleniem to powodzenia |
|
![]() |
![]() |
#973 |
Użytkownik Forum
|
![]() jutro minie miesiac od kad jest wojna i mozna powiedziec ze avis se gra "normanie" a wy .... moze server zmieniliscie ?
|
![]() |
![]() |
#974 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hymm mam (przynajmniej dla mnie) fajną nowine
Pare miechów temu sprzedałem Ice Sluga bo najt mi sie znudził bla bla bla niechciało mi sie grac... wczoraj podchodzi do mnie last owner i normalnie daje mi passy a więc jak mi sie uda to wróce popatrzec sie na wojne ![]()
"Remember who I'm and what I did for you." Szukanie naprawdę nie boli ;-) Wkurza mnie to jak ktoś pisze każdy wyraz z dużej litery i myśli że jest fajny a nie jest -.^ ![]() 18:19 Shoot Draco [20]:whats the meaning of w8? 18:19 Frelynx Knight [50]: wait 18:19 Shoot Draco [20]: fast plix |
![]() |
![]() |
#975 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() @Hurri
Dlaczego wszystko co wam dobrze idzie to pierdolicie? |
![]() |
![]() |
#977 |
Użytkownik forum
|
![]() Avis to dzieci dla ktorych ta gra to cale zycie.
My mamy prace i szkole i nikt nie bedzie rezygnowal ze szkoly lub brak wolnego tylko dltego ze oni zamiast zdobywac wiedze, wola grac w TIBIE ![]() My gramy w ta gre dla przyjemnosci. U nich bycie kims to wysoki lvl w tibii ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() 10:8 dla nas po dzisiejszym battle
![]() ![]() Niestety sa tez dla nas minusy, 3 bany (Nirek, Vic, Shopi) Steph tez sie liczy ![]() Nov 08 2006, 21:30:52 CET Killed at Level 99 by Scotie sorcer Nov 08 2006, 20:02:19 CET Killed at Level 101 by Elven Jaris and by Knobik Oct 29 2006, 21:52:27 CET Killed at Level 102 by Eter Rael and by Knobik i Getur : Nov 08 2006, 21:09:07 CET Killed at Level 101 by Dae Thalion and by Knobik http://rapidshare.com/files/2551614/...edron.rec.html Ostatnio edytowany przez Dider Z Rivii - 08-11-2006 o 22:35. Powód: filmik |
![]() |
![]() |
#979 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#980 |
Użytkownik Forum