![]() |
#302 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Z checia bym przyjechal, ale nie wiem co gdzie i jak ;/ ani nie mam zamiaru podawac tutaj swoich danych.
#304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek
Gildia: Numenor
Świat: Azura
Poziom: 124
Poziom mag.: 7
|
![]() Widzę, że nikt się nie pokusił o podanie naszego małego fraga
![]() Sparta Dorthonion Nov 08 2006, 22:36:52 CET Killed at Level 92 by Shanoz and by Sandra Magnus
#306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Wanted grzalo pzet??? Byly 3 osoby online 2 expily na Demoni jedna siedziala w pzecie.Wy zabiliscie swojego niedawnego kolege z Dofu i uciekliscie jak mysz do dziury.Boicie sie ze Wanted sie skrzyknie czy jak ze zawsze sie chowacie??
|
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @up
Wican siedzial w domku i sie smial, ze go szukam. Igragorn biegal po dp w ank pozniej poplynal do liberty bay i tam siedzial w dp. Ahabillito siedzial caly czas w venore dp. Patanou statek venore. Grimm statek venore. Ventar temple venore dal loga po tym sie jak na neigo przyczailismy. Lord Sensej biegal po dp w ank, ale szybko dal loga. No i Draz z Crusherem (urbem tym glupkiem co skonczyl podstawowke) expili. No a ja bylem sam z sandra i zabilismy Sparte i sie nas wszyscy bali z kazdego 100+ ek sciagalismy rzeczy z anni nikt przed nami nie mogl uciec nikt nie ucieknie przed sprawiedliwoscia. No i zanim poszedlem spac to zabilem 3x draza w pz bo mi sie nudzilo Takie glupoty jak wyzej napisalem na niebiesko moze kazdy pisac w szczegolnosci ty, a zapewne cie nie bylo online jak cos robilismy i pieprzysz bzdury ze was bylo tylko 3 lol.
#308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Imię: Horrigan Macduff
Poziom: 131
Poziom mag.: 8
|
![]() boimy sie macka z klanu i jego sorca z aolem
|
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Niegrający
Imię: Old Kula Szef
Profesja: Elder Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW
Imię: Sathan Bell
Świat: Azura War
Poziom: 666
|
![]() Ulfmaa
Nov 09 2006, 18:41:11 CET Killed at Level 92 by Dandrag and by Abu Loppez
#311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Advalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
|
![]() to ulfmaa tez w wojnie tego nie wiedzialem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2006
|
![]() ludzie mam klucz do komnaty imperiona króla krasnoludów z Kazoo.
pochodze z secury. w komnacie jest ok. 20 dwarwów guardów i cholernie duzooooooooooo złota i innych rzeczy. jestescie zainteresowani idzcie do Kazoo. bede szukał polaków. ![]() ![]() ![]() PRZYJDZCIE |
![]() |
![]() |
#313 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @up
A co ma z tym wspólnego Azura?może mi powiesz ?jesli ty grasz na securze? |
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() Szkoda Quickisa tylko troszku
![]()
#316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() muahahahahaha zal.pl
POdjarliscie sie fragiem chłopaka z WA! Nie no wymiatacie! Sandra to juz wogole, jedyne co robi poza siedzeniu w pz to lata po blessy ale i po kazdym blessie tp sie do dp ![]() @edit Nazwałem w tym poscie gdzies Sandre "noob" ? Czytanie ze zrozumieniem ! POzdro Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. Ostatnio edytowany przez Grebol - 11-11-2006 o 02:46. |
![]() |
![]() |
#317 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
Bo jak widze po twoich postach to ty nawet podstawowki nei ukonczyles.
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Ulfma chyba W a nie Wa
w kazdym razie tylko on i quickis mieli odwage zeby wychylic sie z pz. ostatnie 3 dni wanted siedzi głeboko @pavvu - na poczatku swojejgo pytania przyjmujesz załorzenie ze urb "ukończył" szkołe. @tak wogle Grebol co ty wiesz? i na jakiej podstawie wnosisz taka krytyke? nawet do krytykowania trzeba miec jaka taka pozycje Ja tez moge powiedziec ze na mundialu ronaldinho zagrał jak noobas, -ale jakby pozycja miedzy nim na boisku przed 100tys publicznoscia z transmisja TV live na poł świata a mna z tylkiem przed kompem gdzie nawet na bilet na mecz na stadionie w niemczech kasy nie mialem jest jakby nieporwnywalna. Z tej roznicy pozycji wychodzi ze moja krytyka ronaldinho była by po prostu śmieszna dla mnie - a nie konstruktywna tudziez ośmieszajaca jego no ale widac ty takich zalerznosci nie widzisz i nadal mimo tego ze o wojnach na azurze wiesz tyle ile ci sie uda z forum przeczytac albo filmik obejrzec - próbujesz siebie wykreowac na tym forum na ogromnego znawce tematu, na weterana walk wszelakich, kombatanta ktorego autorytet olśniewa słuchaczy - goscia ktory moze krytykowac Sandre ze padła jak noob. Poza tym ze "padem" Sandrze w swojej karierze udało sie wpisac w listy najwiekszych tego serwera - z Drazem właczenie. jestes w stanie pochwalic sie choc 1/10 dorobku Sandry zeby ja krytykować? wiec generalnie - co ty synku wiesz o zabijaniu? Wiec na jakiej podstawie nazywasz ja noobem? skoro ona jest noobem to kim ty jestes? mastahu... |
![]() |
![]() |
#319 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Cytuj:
Ukonczylem podstawowke gimnazjum i jestem w trakcie ukanczania liceum zato widze ze ty nadal niemozesz sie uporac ze zlobkiem i nadal twoja mama przychodzi do ciebie do szkoly. Pogada z twoja opiekunka zdejmie ci twoje kapciuszki nalozy trepy zimowe firmy ccc i pujdzecie sobie do domku na objadek.Po objadku wejdzesz na swojego wspanialego palka i bendzesz pomagal dla wanted sila swoich sdkow hahahaha. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Imię: Horrigan Macduff
Poziom: 131
Poziom mag.: 8
|
![]() Cors, ale zes sobie znalazl partnera do dyskusji
![]() Np. miejscowke z witchem i spiaca krolewna i siedmioma guardami nazwal "dwarf guard hell". Rotfl, tam byly slimy przed jednym z ostatnich updatow. A pod spodem rozmowa z jednym ze swoich "ziomkow" - 'Dotarlem do miejsca z witchem... Co to jest?!' Normalnie szok i strach w oczach, radze przejrzec jego screeny - dobra zabawa. Ostatnio edytowany przez Horrigan - 09-11-2006 o 22:42. |
![]() |