|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() wszystko w porządku, ale po co zgadywać albo snuć domysły na http://tibia.erig.net/Santa_Claus macie wszystko ładnie opisane
![]()
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Cytuj:
Ja raz dostałem 5 snowalli, 8 lasek, 8 cookies, 15 apples. Wszystko oczywiście innymi charami.
Ostatnio edytowany przez Drzamich - 13-11-2006 o 15:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Czeladź
Stan: Początkujący
Imię: Pomiotek
Profesja: Knight
Świat: Antica
Poziom: 19
Skille: 46/44
Poziom mag.: 3
![]() ![]() |
![]() to ja mam inne pytanie czy jesli dostane od mikolaja prezent w carlin to czy bede mogl tez go dostac w thais?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Czy teraz Santa losowo też misia daje, nie mam pojęcia ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() O_o
Wiecie... Nie to ze jesem noob, bo słyszałem coś o Tym mikołaju, ale gram w tibie niecały rok ( od ferii zimowych ) i wiecie jak narazie nei widziałęm Mikołaja. Mam pytanie. Czy on chodzi po mieście przez jeden dzień czy na hciwlke jest i zaraz nzika? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() hah byles niegrzeczny ja dostalem laski slodkie i sniezki
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nelo Grey'bow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hacked ;(
Świat: Askara
|
![]() Ja podobnie jak up... ZAWSZE snieżki i laseczki ;]
Nie wiem od czego to zalezy. Prezenty od mikolaja bralem okolo 5 razy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Taak.. Ostatnim razem także dostałem śnieżki i laseczki. Ale byłem jedynie dwoma postaciami =). Obie rzeczy jeszcze leżą w depo
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() Nie wiem jak było w poprzednich latach, ale rok temu mikołaj znajdował się (tak jak to opisane na tibia.erig.net) w odpowiednich miejscach. Każdy char może otrzymać 1 prezent.
Ja ze swoich spotkań z mikołajem nie wyniosłem tylko tego miśka i lalki. Niektórzy pytają po co ten mikołaj, ano właśnie po to, aby otrzymać prezent na święta (śnieżki wypadają tylko z Yeti, a cukierki tylko od mikołaja można dostać), tak więc cieszcie się tym grubym, czerononosym NPC. ![]()