![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Corso
no bardzo mozliwe, moze zeczywiscie sie przestraszyli, kh (ruin) wyskoczylo z wiekszyli lvlami na open battle to moze przewidzieli jaki bedzie efekt bitwy... moze nie chcieli stawac przezd skutkiem dokonanym?;p nie wiem nie doszukujmy sie, lepiej wprost zapytac kogos z ls ![]() pozdrowionka.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#302 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Bez sensu jest walczyc open battle z kh ktore posiada combo sd "z"
|
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Kattzushiko
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing O jednego mniej ![]()
#304 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli Lifestyle przegra większego battle to się już raczej nie pozbiera (więc ich leaderzy nie ryzykują)...
Kattzushiko (117ek z Ls) Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing Ednalex Shidou (ek z Ls) Nov 12 2006, 18:54:05 CET Killed at Level 96 by Maxymo and by Cyrzah Chyba nie miał na blessings (-977,956k exa). Iutrin (ms z Ruin) Nov 12 2006, 20:14:39 CET Killed at Level 84 by Rizzlaa |
![]() |
![]() |
#305 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw corso a ty juz doprosiles sie blackd ? ![]() \/ LOL Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 13-11-2006 o 10:26. |
|
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Rev'ico
Nie doprosiłem się o blackd bo nie prosiłem oto. Nie potrzebne mi i tak botów nie używam. Btw. Jonzz obsraniec loga dal na hero cave xd later 09:48 You lose 476 hitpoints due to an attack by Rizzlaa. zaaaaal takiego hita , jego ue jak mój 1 uh .... hahhaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 13-11-2006 o 10:10. |
![]() |
![]() |
#307 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
*Oni maja bota z funkja Z. *U was w gildi biegaja 15 lvl. *Oni sa więcej online. *Na dodatek Kire Pride was nie lubi. Czyli only mass login + granie po nocach tak jak do tej pory. Ostatnio edytowany przez Vatariel - 13-11-2006 o 12:06. |
|
![]() |
![]() |
#308 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Poza tym nie martw sie i na ciebie przyjdzie czas ![]() Chyba że zamiast "Hail Zavil!" bedzie "Hail Rizzlaa!11one111!!!11!1!!" |
|
![]() |
![]() |
#309 |
Guest
|
![]() Piszze pod takim nickiem bo jakis frajer juz mam moj prawdziwy ogolnie ludzie ktorxy mnie znaja skapna sie kim jestem mama jedyny full warrior addon na beryli xD I szczerze Przyznam racjje Vatarielowi gdyz zeby wygrac wojne powinniscie grac zespolowo a nie szewdzi uzywaja Polakow jak pionkow po drugie zero zgrania ale zycze powodzenia
|
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Corso
hmm... wiemy ze czary spontaniczne i runiczne sa róznej (losowej) siły ataku... Ja np. jakis czas temu wyłapałem ue od Excaila jego ue nie bylo równiez bardzo potezne... dostałem raz za 435 a drugi za 432... Wiec jak widac hity moga byc róznej mocy, nawet od 120+ sorca... Wiec nie ma o czym gadac... pOzDrO dLa eXcAiLa... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#311 |
Guest
|
![]() a tak ogolnie jak wstawic to co macie po bokach przy nazwiskach xD np ss xD??
|
![]() |
#312 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Guest
|
![]() jesli nie wiezysz spytaj mnie podczas gry
|
![]() |
#314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Misiek De'Blade
![]() |
![]() CZyli patrząc na to wszystko Gratulacje dla Carmage Eternala Vatariela i innych, którzy sie nie mieszają w tą posrana wojne....
|
![]() |
![]() |
#315 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Chcesz się im podlizać czy co? Dla niektórych wojna jest wspaniała dla niektórych posrana ... nie możesz gratulować tym którzy nie walczą bo według Ciebie wojna jest posrana-.-
|
![]() |
![]() |
#316 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Solo wątpie zeby mnie zabił jego ue to moj 1 uh , jego 2 sd to moj 1 uh ![]() On max z 5 bp sd ma a ja uhuw dużo więcej , więc zamknij pysk i spadaj na Askare tam wojny są najlepsze , 2 dniowe ![]() @WaszStary Ty to jesteś Ywis Akak?
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 13-11-2006 o 17:38. |
|
![]() |
![]() |
#317 |
Guest
|
![]() no raczej a jakis frajre kiedys sie za mnie podawal i moiwl ze ywis jest z gdanska
debilizm ywis od 0 lv jest z pily i ten sam |
![]() |
#318 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Misiek De'Blade
![]() |
![]() Cytuj: