![]() |
#321 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @Guardian
To jest ostatni post do Ciebie , bo już nie raz uwodniłeś , że jesteś idiotą i się z Ciebie całe forum śmiało. Jakbym chcial znim walić solo to by mnie napewno nie ubil w końcu by mu się sd skończyły , a pozatym LS solo nie umie walczyć oni tylko robią masslogi.
#323 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Gildia: Thumbs up
|
![]() Cytuj:
Jak nie jest się idiotą i posiada się powiedzmy 10 bp's uhs to niemożliwym jest zeby (118ms?) zabił 80 kina. |
|
![]() |
![]() |
#324 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
aha i jak widac wszytsko zalezy od WIELKIEGO CORSA 19:12 Corso of Darknes [82]: z gsa po 80+ bedziesz dostawac 19:12 Corso of Darknes [82]: i sie zlozysz cipo 19:12 Corso of Darknes [82]: se ignoruj 19:12 Corso of Darknes [82]: i tak padniesz 19:19 Corso of Darknes [82]: open battle plx No i jak jest tu wyzej napisane niemamy szans bo po 80 od corsa bedziemy dostawac z gsa ... po prostu przeje*ane lepiej od razu sie poddac ![]() ![]() ![]() ( Mój kolega corso jest knajtem i wali ze słorda ![]() aha a co do tego co napisal vata , napewno przyjdzie i czas na open battle to niezalezy odemnie ja jestem tylko malutkim sd shooterem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Misiek De'Blade
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Racja Croso, ale z tego co widziałem to Rizzlaa taki głupi nie jest i jak Był top frager w wojnie to o czymś świadczy.
|
![]() |
![]() |
#326 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Corso
![]() ![]() A poza tym na Berylii grałem, lubie ten server ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Igrexou - 13-11-2006 o 19:46. |
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
|
![]() kie pride to glownie wybottowane chary lub rl former knajthoodow
![]() \/ @down oczywiscie , ze im pomoze to sa takie wybotowane kh tylko mniejsze lvle ![]() Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 13-11-2006 o 19:58. |
![]() |
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() :< dużo Kie~ pomoże Ruinsom?
|
![]() |
![]() |
#330 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Jezeli niby grał a widac ze co nie co wie to niech dodaje swoje komentarze.... ![]() Kie Pride tez walczy hm.. duzo osób angazuje sie w wojne.. a to ciekawe ![]() pOzDrOwIenIa....
![]() |
#331 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Kamils Thor ta? ;d a pamiętasz Rad'fah? xD Heh... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#332 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#333 |
Zbanowany
|
![]() @Klucio: przepraszam ja bardzo, grałeś na Kamilsie? Czy jak, bom się pogubił..
Który owner, jeśli tak ? @Igrexou: świta mi ; ) |
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Corso of Darknes
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Kie Pride od początku na wojnie było z KH (więcej fragów chyba nawet nabiło)
@Rev'ico Ja zanikogo wielkiego się nie uważam bo za dużo na tym servie nie zrobiłem jeszcze, ale zobaczymy jak będzie na open battle. Kh ciągle chce , wy nie. Była możliwość wczoraj i dzisiaj. @Igrexou No to rób sorca , co mnie to obchodzi ? Znasz Tinup Kith z Askary? @Misieek Ta szanuje go za to , wiem że ma dobre pvp, ale by niedałby mnie rady solo ubic raczej potrzebował by dużo run
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 13-11-2006 o 20:25. |
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm..... mowa ciagle o tym open battle..... niespodzianki sa, ls nie chce walczyc
ale wydaje mi sie ze trudno sie walczy 25 z ls 50-70(80) levele pare 90+ na 25 z kh gdzie prawie all 90+... jak juz walczyć to byc przygotowanym i na równi (ale to tylko moje zdanie) xD łOlAbOgA ![]()
#336 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Today:
Nov 13 2006, 20:20:55 CET Died at Level 55 by a vampire Nov 13 2006, 14:47:42 CET Died at Level 55 by a dragon Dzieki za wspólną gre, w szczególności big thx dla: -Bula De'Blade -Gold Fireblader -Czarnus -Komo Rnik -Elder Mark -Empereur Qwert Dzieki dla gildi: -Black Bushido |
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Brudinho
Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 78/62
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Co do bezsensu wojny to jaka wojna ma sens :>
A co do open battle to niech mi ktos powie jaki idiota przyjmie wyzwanie wiedząc że przegra :> ? Bądz że walka będzie nierówna ? Unikanie OB to raczej przemyślana decyzja niż pokaz tchórzostwa, gdyby sytuacja była odwrotna podejrzewam że wszystko wyglądało by podobnie ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#340 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Tez padalem pare razy od 55 na 48 spadlem xDDDD to byl chyba ten czas gdzie update wchodzil paldem raz spadly mi 2 lvl wracalem po loota kick , kick , kick no i 48 lvl do tej pory , sry za maly offtopic xq |
|