![]() |
#2482 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
co do grupek leaderow itp, nie da rady w czasi bitwy komunikowac sie piszac w grze, 1 lidder i 1 vent w zyupelnosci starcza, 50 leaderow ci nie pomoze jak nikt nie slucha co sie mowi bo albo sam wie "lepiej" alb jest zajety spieprzaniem. a w ogole tylu z was mialo zabijac soft~~ tak sieo dgrazalo itp, no i co? i nic, od 3 dni soft sie panoszy jak chce i jakos nikt ich nie atakuje, a oni sobie kpuja i zbeiraja paymenty za nic ![]()
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 13-11-2006 o 18:36. |
|
![]() |
![]() |
#2483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Galana
![]() |
![]() Mia~ u roxior.. pewno asslickujesz lithium nie?
przynajmiej chcemy cos zrobic a nie jak ty nic nie robisz -.- pewnie ze sie nieuda ale nieboje sie wyjsc z pz i nieplace paymentow ![]() przynajmniej mozna go troche poklepac i w*****c waste rune \ manasow Ostatnio edytowany przez FajerWarjor - 13-11-2006 o 18:50. |
![]() |
![]() |
#2484 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 70+
Skille: 80+
Poziom mag.: 6
|
![]() Wlasnie dzis przed sec padlem od Przemas Tor..
|
![]() |
![]() |
#2485 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arkus of Galana
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
|
![]() Cytuj:
Dobrze powiedziane, ale opcja z noobcharami odpada raczej bo nas zamiatą w pare sekund... A mainem kazdy sie boi.... Ja moge walczyc tylko znajdz mi chetnych bo mieli sie oni zglaszac do Komandosa i nic, zero odzewu... btw. Szukam huntowanej guildi! xD
![]() |
#2486 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Lepiej podjac jakies kroki i walczyc za wszelka cene niz poddac sie... Moge tez walczyc, ale co to da sami nic niezdzialamy ludzie musza sie przelamac i podjac ryzyko takie jest moje zdanie... Albo Wygramy Albo Przegramy i bedzie KoniEc!! |
|
![]() |
![]() |
#2487 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: In this sick place called world...
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#2488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Ajron 88-wiesz że Project Nemezis to grupa dobrych kolegów z dolery którzy znają się przeszło 2 lata i nie zostawimy Sinida samego ani go z gildi nie wyrzucimy.Sinid mógł wogule zignorować Castrishie i tyle a jak chcą niech prubują jeszcze nas atakować :>
Ostatnio edytowany przez Nimuro - 13-11-2006 o 19:32. |
![]() |
![]() |
#2489 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: z Nienacka (Zambrów)
|
![]() @ Pawlon
kto tu pisal o 50 liderach. Starczy okolo 4-5 ktorzy maja jakies pojecie co do walki w grupie i garstce osob ktorym ufaja i ktorzy spelnia ich polecenia. Komunikacja w grze nie musi byc trudna wystarczy poslugiwac sie prostymi komunikatami typu "xxxx have pz", "yyyy going to .....", "now we must attaack ppppp" , "combo in sssssss on 3~". Dobra by byla dla kazdego lidera grupka 2ek, 2-3rp,3~ms/ed. Jezeli sie odpowiednio zajdzie osobe do ubicia to moze sie ona oderwac od grupy (nawet w trakcie open battle) i inny "alied team" moze dojsc. Wiem, ze latwiej napisac, a trudniej zrobic. Hwl sa swiadomi przewagi psychicznej i tu jest ich atut. Troche zle ze "kondy" dzialaja na wlasna reke zawsze by mogli jakos uprzedzic czy cos albo kontaktowac sie z innymi alied ludzmi z "roznych srodowisk" (chodzi mi o roznice na jezyki, np. aby konda dal msg dla kogos z hlvl polakow lub brazylijczykow wtedy juz oni powiadomia reszte). Troche mi ciezko opisac dokladnie o co mi chodzi ale mam nadzieje, ze w miare latwo sie wyjasnilem. ps. chcialbym sie dowiedziec od new ownera Catrishi dlaczego Project Nemezis jest huntowany?:> Czyzby to bylo tylko szukanie wrogow (ewentulanie free paymenta lub paymenta gdy wojne wygra hwl), i wykorzystywanie do tego celu ludzi bedacych niegdys w konflikcie z old patriots? prosze podaj jakies konkretne argumenty ( o ile takowe sa) ![]() Ostatnio edytowany przez Carl Fry - 13-11-2006 o 19:42. |
![]() |
![]() |
#2490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() ARkus jestem chetny pisz na priv jak cos
|
![]() |
![]() |
#2492 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy mi sie wydaje czy mam juz 2 osoby chetne??
Mam zbierac armie??? Jestescie tego pewni??? No to kto jest wstanie walczyc PM albo msg do mnie... Galana zaczyna sie ozywiac ![]()
#2493 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() Zna ktoś Robbin Hud/Rubbin Hud ?
Jak takproszę przekazać... You are hunted :-) |
![]() |
![]() |
#2494 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Imię: Ceatratus of Galana
Gildia: Forever ToS
|
![]() Cytuj:
Ty się Arkuss na mature ucz!!! hyhy A tak na poważnie no to mam nadzieje, ze ci się powiedzie mobilizacja innych. Najsmieszniejsze jest to, ze te typki z Lithium siedza i czytaja to forum. A tak sobie wlasnie pomyslam jakby to było gdyby na Galanie było pokój ![]() Tak jakos smutno, nudno i nieciekawie ![]()
![]() |
#2495 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Wazniejsze dobro Galany xD
![]() |
#2496 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ------
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----------
Poziom: 30
Skille: 14/21
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Nie chce mi sie czytać wcześniejszych postów ale słyszałem od kumpla ,że wczoraj "HwL"zdobylo 4 fragi...Proszeo napisanie na kim je nabili
![]() |
![]() |
![]() |
#2497 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Mysla ze zaszpanuja przed kumplami ze maja 150 lvl'e a i tak im sie to nieuda. Powod?? ![]() Trzeba WALCZYC! Wiem ze tak latwo sie mowi ale mosimy sie zmobilizowac niebac sie tych ***** jest wiele okreslen dla tych Playerow xD i Stanac do walki... Zgrac sie i z wyciezyc niemam pomyslu na teorie ani praktyke ale jezeli ma ktos jakis pomysl to niech pisze ale nie na forum oczywicie, bo taki Rómcio wszytko im powie ![]() Wiec zacznijmy cos planowac kazdy pomysl bedzie brany pod uwage. |
|
![]() |
![]() |
#2498 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2499 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tron Aphera
Gildia: Independent Realm
Poziom: 63
Skille: 80/77
|
![]() Po przeczytaniu większości postów dochodzę do wniosku, że lepiej być z HwL niż z "wami"... Wasi przeczwnicy są lepiej zorganizowani, nie są tchórzami, skubią z was ostatnie piórka... A wy co!? Siedzicie na forum kombinujecie co by tu zrobić zapewne Rumcio i Cati~ przekazali HwL co piszecie tutaj... Ja bym zaczął na waszym miejscu działać niż gadać tutaj... Jak miałbym teraz wybrać gildie to wybrał bym HwL... Chyba co po niektórzy zapomnieli o dawnych huntach ;]
|
![]() |
![]() |
#2500 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Widze ze kolejny dupoliz z ciebie bedzie i tak cie niewezma bo dupolizow z malymi lvl'ami niebiora ![]() ![]() |
|
![]() |