![]() |
#581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Polska!!
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Reine de Lumiere
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
![]() |
![]() Mnie to w Tibii najbardziej wqrzają Brazylijczycy
![]() Może juz ktos w tym temacie coś na ten temat powiedział (nie wiem nie czytałam całości)...Mam francuskiego nicka a francuski jest chyba podobny do ESPANIOL ![]() Ostatnio edytowany przez Princessinka - 14-11-2006 o 16:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#582 | |
Użytkownik forum
|
![]() Mnie najbardziej denerwoj br to najwieksze nooby nie ma wikeszysz jak mnie on denerwuja to najwiesci debile na swiecie
Cytuj:
Wymisliłem wierszyk o brazyliczykach ![]() "Brazyliczyk brazyliczyk to ruski chinczyk" moze bez sensu ale mi sie podoba Ostatnio edytowany przez emilok - 01-12-2006 o 11:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Rydułtowy
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Karakanar
Największymi noobami na świecie to wg mnie Polacy. 1 raz pomożesz to już sie od nich nie odgonisz -.- @topic Mnie wkurzają thiefy którzy kradną mój lootbag. Reszte da sie wytrzymać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Płock
|
![]() Utrata dużej ilości expa przy deadzie i PACC (kto to słyszał żeby kazać płacić za taką grę?!?! Niby Tibia jest darmowa, ale granie bez PACC mija się z celem). Finalnie te dwa powody wzięły góre i z Tibią koniec. (niedługo X360)
![]() @down Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Agent Madness - 16-11-2006 o 10:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
@temat Spam, dzieci internetu. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: poland
Imię: Arcus Kyre
Profesja: Knight
Świat: refugia
Poziom: 22
Skille: 78/76
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Wszystkich knightów zapewne wkurza to, ze podczas spokojnego skilowania zjawie sie n00b i zabije ci np. slime. J ak mnie to wku.... denerwuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj
Stan: Początkujący
Imię: Thor massa'cra
Profesja: Elite Knight
Gildia: Swiniopas and trzoda
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
|
![]() Nr.1 wśród debilów palantów idiotów thiefów noobow to polacy, fakt ze "br?" potrafi zirytowac człowieka ale to co wyczyniają nasi rodacy <STFU> przechodzi ludzkie pojęcie. Gdyby głupota potrafila latac to Polska wznosiłaby sie ponad innymi krajami, chcecie przykładów? o prosze! jeszcze ciepłe ! : o
"Brazyliczyk brazyliczyk to ruski chinczyk" gratuluje inwencji twórczej, rosjanie i brazy-L-I-J-czycy (bo tak sie pisze poprawnie) mają ze sobą tyle wspólnego co ty z mózgiem. takich przykładów mozna wymieniac w nieskonczonosc, cóż poradzic, najlepiej pojsc chyba w ślady Wertera ;S <autoheadshot> |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Guest
|
![]() Mnie wkurza :
1.BR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2.PACC jest za drogi i nieuczciwy wobec grczy biedniejszych a bogatszych (JA NIEJESTEM BIEDNY ALE I TAK FACC) |
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Druid
Świat: Honera
|
![]() 1.Brazyle
2.Grafika 3. Ludzie z nickiem typu pogromca demonów albo zabojca orshaabala a i tak wole grać w Ragnaroka http://www.kdr.net.pl dużo lepsze od tibii |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Oczywiscie wkurzaja mnie jednak, Polacy i innego typu n00bki, ale nie bede pisal o tym,..
Bardziej wkurza mnie to ze CipSoft nie przyznaje sie do bledu nie przeprasza za rozne rzeczy,.. Np, za strzelanie w ludzi na Battle liscie, powinnni zobaczyc ze teraz pk teamy to jest "Monolith". Nie przeproszą za kicki lagi spowodowane Niemieckimi serwerami jak i odpowiednikami Amerykanskich, wiem ze czasami to nic nie da ale, zawsze,.. Przepraszam by bylo ![]() Nastepna wazna rzecza jaka napisze, to dawno CipSoft nie zrobil Rebelli przeciwko sharerom ![]() ![]() No i te nasze polskie name, typu Ziomek Zenon Pogromca Demonuw etc,.. Dobrze ze Polski to nie Angielski bo tak caly swiat by widzial jakie Polacy niektorzy robia mierne name... 0 Twórczości No i mentalnosc naszych graczy lecz tego sie nie zmieni chyba ze ktos wyjedzie do innych krajow mieszkac tam, to by sie nauczyl inaczej podchodzic do tej gry.., Oczywiscie sa tacy szpielerzy ale jest ich malo u nas. Moze jeszcze pozniej cos wpisze jak wpadnie w glowe ![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 16-11-2006 o 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: Knurów
Imię: Tibijski Milicjant
Profesja: Rookstayer
Świat: Guardia
![]() |
![]() Najbardziej mnie wkur#@jają brazylijczycy. Łazi taki za tobą "br?? br??".
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj
Stan: Początkujący
Imię: Thor massa'cra
Profesja: Elite Knight
Gildia: Swiniopas and trzoda
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
|
![]() A ja dostaje dzikiej furii godnej najdzikszego berskerkera gdy widze jak ktos kaleczy nasz język @up szczegulnie -.-"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" ""
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Polkowice
Imię: Czofia Witch
Świat: Celesta
Poziom: 47
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() A mi:
- lagi; - nooby; - kicki; - pvp; - palladyni; - rogaty of celesta; - wentyl of celesta; - lisek of celesta; |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Poland
Profesja: Knight
Świat: aldora
Poziom: 35+
Skille: 73+/73+
Poziom mag.: 5+
|
![]() JA tam jak widze noobka z nickiem typu "Krzysiu Wladca ognia" to tylko się smieje, mnie to nie denerwuje... tylko te perfidne, natretne nooby co jak im raz powiesz to nie rozumieją :/ ale oni tez są smieszni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Sirun Iria
Gildia: Angels of Chaos
Świat: Celesta
Poziom: 31
Skille: 42/36
Poziom mag.: 35
|
![]() Mnie się w Tibii nie podoba wiele rzeczy takich jak:
- Nooby - Thiefy - Głupie nicki - Wpieprzanie się na czyjeś expowiska Dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. POWER ABUSERZY!!!!
2.lagi, kicki 3. random pk z ponad 2x większym lvlem niż ja Ostatnio edytowany przez Dagins - 18-11-2006 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: Gizycko
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2006
|
![]() A mnie denerwuja ludzie ktorzy łazą po depo i gadaja ,,free items' podchodza i cos gadaja po brazylijsku (ale polacy tez tak robia).
![]() P.S lecz oczywiscie polacy nie gadaj po brazylisku a jak powiesz im ze nie dasz to odrazu hunted! i zwoluja sie na niewiadomo jakich kolesi. Ostatnio edytowany przez Dr.Markos - 21-11-2006 o 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 36
|
![]() Mnie dużo wkurza. Oto lista
![]() 1. PK - na 100% 2. Plizaki (ja tak ich nazywam) - proszą np. "daj mi 50 gp, daj sworda, daj armor" 3. Premiosi (gracze z Pacc) - wywyższają się nad innymi, że mają lepsze możliwości, ładniejsze outfity, addony, domki, czary itp. 4. PREMIUM ACCOUNT - i po co to Cipsoft wymyślił?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() PA i PK - meczysz sie na guardach 5 godzin juz masz niezlego loota, wbija sie wyzszy lvle i Cie wygania zeby bylo malo to zabiera twoj lootbag, ale ok przezyles wychodzisz z kopalnii a tu pk team
![]() ![]() A nOOby i newbe to chyba najlepsze co tibie moglo spotkac, z nich jest wieksza zlewa niz z filmiku jak ktos pekuje. Nie raz slysze "daj cos" to wtedy rzucam scale armor i taki noobek sie cieszy ![]()
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |