|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Meemento
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 140
Skille: 89/80
Poziom mag.: 8
|
Witam Wszystkich
![]() Chciałbym zaprezentować historię mojego Życia na Askarze.Troche się męczyłem więc proszę o komentarze.Od razu mowie że to nie key logger.Nie wierzycie nie sciągać ale gorąco Polecam ![]() http://rapidshare.com/files/2921453/..._Life*****.html Prosze o komentarze ![]() P.s. Pozdro Dla all Ziomków z Askary ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
|
No Zaje***** ^^!! jak cos to ja Szymon xD mowiles na tibi ze; jest Zaje***** i masz racije ^^ polecam 10/10
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Toruń
|
Ściągałem godzine, i niestety stwierdzam że mogłem ten czas lepiej wykorzystać bo filmik taki sobie, to twój 1wszy WMV ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Isara
Poziom: 72
Poziom mag.: 55
|
Cytuj:
Jak narazie widziałam tylko twoje negatywne komentarze - natomiast nie ujrzałam twojego filmu... Wiesz jak się robi czy wytłumaczyć ?? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zbanowany
Imię: Amura Tao
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
Nie najgorszy ale moglo by byc lepiej... popracuj troche....
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
Co ma idioto piernik do wiatraka? To, że nie podobają mu się wszystkie filmiki nie ma dużo wspólnego z jego talentem robienia filmów. Zastanów się co piszesz. To jakbyś przeczytał książke i powiedział koledze "Nie podobała mi się ta książka", a on by ci odpowiedział "Narazie krytykujesz wszystkie książki! Założe się, że nie napisałbyś tak jak Mickiewicz!". Idiotyzm ludzi zaskakuje.
Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 13-11-2006 o 21:10. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Imię: sorcerer 4ever
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
Film taki sobie 4/10...
P.S "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006 Niektóre dziewczyny są dowodem na to, że Bóg wciąż kocha mężczyzn i chce by byli szczęśliwi :* Ostatnio edytowany przez filobossek2 - 14-11-2006 o 14:28. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Poziom mag.: 45
|
Film średni...
szkoda że w tym temacie 3/4 postów to posty autora oraz jego kumpli, którzy zgodzili się napisać dobrą opinię ;/
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Żagań
Imię: Meemento
Poziom: 140
Skille: 89/80
Poziom mag.: 8
|
Cytuj:
chyba twoi kumple wystawiaja ci opinie....poza jedną osobą która znam..reszta pozostaje mi nieznajmoma..wiec jak nie wiesz nie udzialaj sie.... p.s.kolejne dziecko neostrady |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Nie wyzywaj od idiotów - bo najprawdopodobniej jesteś gnojem, który nie zna się na ludzich Nastepnie cytaty: "...Zastanów się co piszesz.(...)" Mała rada ~ to ty się zastanów za nim znów bezsensownego posta nabijesz... "...To, że nie podobają mu się wszystkie filmiki nie ma dużo wspólnego z jego talentem robienia filmów. (...) Ja nie mowię, że nie ma talentu, lecz skoro komentuje negatywnie filmy innych niech pokaże swój - chętnie ocenię... Mój cytat... LOL !! Jak narazie widziałam tylko twoje negatywne komentarze - natomiast nie ujrzałam twojego filmu... Wiesz jak się robi czy wytłumaczyć ?? Chyba źle zrozumiałeś ten kawałek "...Wiesz jak się robi czy wytłumaczyć ??" to taka mała zachęta napisana ironią, ale ty jesteś za mały żeby to pojąć Aha i jeszcze jedno : "Narazie krytykujesz wszystkie książki! Założe się, że nie napisałbyś tak jak Mickiewicz!". ~ czy ja tu do czegoś porównywałam ?? To by było na tyle... P.S Film nie najgorszy, ale perfekt też nie jest 4- bym dała ;P Idiotyzm ludzi zaskakuje. <----- Haha inteligent pierwszej klasy ~~ bez komentarza... xD A jak nie umiesz czytać to zostań w tej podstawówce już do końca życia, może się kiedyś nauczysz. Wtedy wróć i odpisz, a teraz daj sobie spokój, bo to nie jest gra dla małych noobków, które tylko ludzi denerwują... Pozdrawiam Basia !!! Ostatnio edytowany przez basiax - 15-11-2006 o 16:04. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
... i już wiadomo kim jesteś i co sądzą o tobie inni ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2006
|
UP@
Faktycznie zachowujesz sie jak dziecko,i nie tolerujesz krytyki wobec siebie chociarz krytykujesz innych. Czas sie zmienic. @Topic Całkiem Fajny Film ; ) |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum