|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() Ja też, jeżeli chce się dostać nerwicy od stron ładujących się 100 razy wolniej i od drażniącego wywalania się w dziwnych momentach oraz zawalania procesora
![]() Cytuj:
__ U mnie w szkole problem całowania się nie istnieje, bo w ciągu mojej dziewięcioletniej kariery w tej szkole tylko raz na moich oczach ktoś pocałował dziewczynę w policzek ![]()
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Pani K Owszem popełniam błędy ale nie nagminnie, i staram się je poprawiać!
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Przerażają mnie wasze wypowiedzi. To tylko ja uczę się w podstawówce, gdzie codziennie grają w butelkę i liżą się publicznie? Nie liczę już zadania pt. "podaj gumę dalej". Nie lubię patrzeć na ku***wo w tym wieku.
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Cytuj:
Jesli ich to podnieca to coz, ich wybor. Tak samo w Gdanskim Gimnazjum, koledzy Ani olali ta sprawe. Looz -.- @ToPiC Haha! Moj wychowawca zlapal na calowaniu szkole, gdzie lezala psia kupka, nachylil go na nia i powiedzial :"jak wolisz? z jezyczkiem czy bez?" Oczywiscie nie zrobil nic wiecej, ale koles sie wystraszyl nie na zarty ;p @UP W mojej lizali, ahhh jak lizali. Lizaki aaaaahhhh -.- @DOWN Widze, ale 1 i 2 moze komus przeszkadzac, tak jak np. Matkowi >.< Ostatnio edytowany przez Zotemut - 15-11-2006 o 20:03. |
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Cytuj:
@up a mi moze przeszkadzac 150 innych rzeczy ale jakos to toleruje.... Ostatnio edytowany przez Nosferatu - 15-11-2006 o 20:11. |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Eh, ale ty jestes dorosly i wogole, jakie masz wspaniale zasady. Zaimponowales mi. Juz widze jak upominasz kolesia ktory klnie albo caluje sie ze swoja laska w miejscu publicznym, wyszedlbys z tego w wiekszosci przypadkow z obita twarza.
#48 |
Guest
|
![]() Całowanie się w miejscach publicznych, przy znajomych, świadczy tylko o braku poszanowania dla własnej intymności. Zakaz jako taki nie powinien być, ale chociażby uwaga za niestosowne zachowanie, jak najbardziej.
|
![]() |
#49 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ja widzialem kolesia, w okularach, jak kujon wygladal. Podzszedl do jakeigos lysola i poprosil aby ten w nie przeklinal na przystanku. Lysy macho chcial mu walnac, ale tamten schylil sie, walnal mu z glowki, zastosowal fajna dzwignie, i skonczyl z facetem. Podniosl ksiazki i wszedl do autobusu. W0W @UP Master! Master! [; |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Cytuj:
Zobacz co masz w nazwie postaci itp ,,Mlodziesz Wrzechpolska'' i kto popelnia bledy ortograficzne ? zal.pl @down Dlaczego ? bo zrobil to swiadomie ? Matek tez swiadomie nie uzywa ogonkow a on sie do niego dojebuje, so ? Ostatnio edytowany przez Zamor1 - 15-11-2006 o 20:17. |
|
![]() |
![]() |
#52 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
... Ostatnio edytowany przez Smetana - 15-11-2006 o 20:15. |
||
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: kazo
Stan: Na emeryturze
Imię: Rycerzyk Daro
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Skille: 68/64
Poziom mag.: 4
|
![]() Mówienie w liczbie mnogiej nie jest błędem ![]() ![]() ![]()
#54 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mi też ciebie żal...Piszesz bez ogonków trudno, trzeba się było uczyć... Odkryłeś mnie nieee!!!!!!111111oneoneoneonejedenjeden znasz już prawdę nie umie pisać i dowalam się do innych!! Cytuj:
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez VeLvet - 15-11-2006 o 20:37. |
||
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Chcą - niech się całują. Jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza. Osobiście nie uskuteczniałem tego, nie uskuteczniam i uskuteczniać nie będę, bo uważam, że miejsca publiczne od tego nie są, ale jeśli ktoś chce... |
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ta olewać i potem wszyscy olewją i widzisz co się np w szkole w gdańsku zrobiło? bo wszyscy olewali.... gratuluje takiego podejścia do zycia a jak by koles sie rozbierał i zaczął majtać jajami to też byś olał? a jakby zaczął *rozmnażać się* z kimś to też? |
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj: