|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nom, mam 10 ale planuje tak dojść do 30 lvl i skile mieć 60+. Już mam po 40, więc przerwać tego knighta mi się zwyczajnie nie chce, bo nie po co zaczynać od początku, a 40 skila to już troche jest czasu. pozdr. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, jak czytam ten temat to nachodzi mnie jedna myśl: spora część mocy knighta znajduje się nie w broni, skillach, ale w runach(ofensywnych)... A podobno rycerz to profesja niemagiczna. :roll:
@Down Heh, porównuję moc rycerza w zwarciu do mocy run, a nie moc magii rycerza do maga. ![]()
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 17-11-2006 o 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() wiesz tylko że jedyne "przydatne" runki ofensywne to gfb hmm i explo i jednak w porównniu z sorcem to są obrażenia cholernie małe.....
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Tja. Czyli tylko 3. Sorc ma aż 4 (bo dochodzi jeszcze SD). A knight tylko 3...
Chyba łapiesz aluzję? Niekoniecznie "cholernie" małe, a nawet jeśli, to nie zmienia to faktu że i tak te obrażenia na odpowiednio wysokim lvlu przewyższają siłę knighta w zwarciu.
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2006
|
![]() Cholernie male to sa hity knighta z broni. Mozecie mowic co chcecie ale ja mam 79 lvl i skill 82 w axe a nawet dragon lorda z broni z lanca w lapie nie moge zabic bo sie za szybko leczy. Tak to ja super uderzam! Jak mi jeszcze raz ktos powie ze knight wali po 200 to go wysmieje bardziej niz kononowicza w tv. Ja trafiam 200 srednio raz na kilka-kilkanascie godzin. Moja srednia arytmetyczna hitow na dragon lordzie to chyba 50 albo 60. Nawet rozdzka sorca wiecej wyciaga. Knight jest udupiony na calej linii a ja jestem idiota bo wybralem knighta zamiast sorca i teraz musze meczyc sie na shit potworach albo w ogole nie grac. ;< Goraco NIE polecam tej profesji, no chyba ze ktos jest masochista.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Sercselon - 17-11-2006 o 13:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Misses Slayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Team
Świat: Harmonia
|
![]() Jedyne co wam zostaje nie robić knighta tylko sorca, i po kłopocie
![]() Ja się meczę moim knightem 3 tygodnie i 41 lvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Marciniek
Profesja: Knight
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 108
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
|
![]() Są jeszcze takie potworki, które nie mają dużo ataku, ale są mniej opłacalne dla magów, ponieważ posiadają dużo HP, knight wali z broni, za co nie płaci maną, tak więc zyskuje więcej. Jednak w epoce exori vis wszystkie potworki są opłacalne dla maga...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakis miesiac temu blokowalem DLa dla 118 ed ktory chcial sobie sp nawbijac, dl sie przezucil i kolega zlozyl sie po pierwszym combo. jaki jest sens zaoszczedzenia tego bp mf i podjecia duzego ryzyka straty kupy expa, 50k na blesy, m levela oraz eq??
Ostatnio edytowany przez Fagaro - 19-11-2006 o 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A teraz pomnoz sobie ten 1 bp mf razy wszystkie dle ktore sie zabija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() Sorc dlugo nie moze oplacalnie expic na dlach ale wcale mu to nie przeszkadza bo na slabszych potworach osiaga znacznie lepsze rezultaty niz przedstawiciele innych profesji na lepszych. (z wyjatkiem druida ktory expi tak samo) Np zwykle dragi sorc zabija kilkoma visami i czasem nawet nie zdazy uzyc 1 vity a drag juz lezy. A knight? Potrzebuje kilkanascie albo i wiecej ciosow z broni oraz wykonanego anni~ bo z broni dwurecznej schodzi masa uhow na draga. I co z tego ze knight szybciej moze expic na DL'ach niz sorc skoro sorc na zwyklych dragach wyciagnie wiecej expa? (i na dodatek mniejszym kosztem no bo wiadomo ze im krocej sie bije potwora tym mniej zycia schodzi)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak, moze ci tyle zeszlo jak liczyles, ale mi tez pare razy poszedl 1 uh na dla solo, pomimo tego nie twierdze ze kninght na 100 levelu zuzywa 1 uha na dla, bo to byl fart, normalnie idzie 3-5 uhow, to ze czasme sie zdarzaja mniej agresywne stwory to norma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobrze wiec, kazdy dl na jakiego natrafilem byl nie agresywny ;<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() było ich nie szprycowac ;<
![]() |
#160 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
jesli chodzi o to ze rozne potwory sa dla roznych profesji zgadzam sie w calej przeciaglosci. jakos nie potrafie sobie wyobrazic knighta expiacego tanio na gsach na pohu. |
|
![]() |
![]() |