![]() |
#1281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
Świat: Aurea
|
![]() A ja bym się śmiał, jakby te kilka 50lvl+ którzy są w Barons'ach złożyli Royala, już by taki pewny siebie nie był...
Royal, widziałem filmik, jak Vesz na d lairze Cie ujebał z kumplami.. Hardcorowo troszke poszło, niema to jak triplle UE ;p |
![]() |
|
![]() |
#1282 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@Royal A wychodz z pz to szybko do niego wrócisz, wszyscy wiedzą jaka jest sytuacja, a jak ktos nie wie to looknie na deathliste i go oświeci. Krótko mówiąc masz Hunted od 3/4 serva |
|
![]() |
![]() |
#1283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fellowship of Raven
Poziom: 100
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() 3 bany
Ja, Scue i Hellah. No Fifi nas przechytrzył tym razem...
Za dużo w podpisie No bez przesady... Aż tak dużo nie było... Ostatnio edytowany przez drizztpl - 21-11-2006 o 16:36. |
![]() |
![]() |
#1284 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spear'er
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
I wydaje mi sie ze Hellah nie chce zeby ktos o tym wiedzial.. ![]() Ale dlaczego tego niewiem, ale zapytamw szkole ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1285 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Fellowship of Raven
Poziom: 100
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() @Doneq
MiśQ, sprostowanie. Zevs rzucił listy z wiązankami. Podnosisz piszesz swoje poematy, a On to bierze i pokazuje GM'om. Tego bym nie nazwał słaniem listów ;]Tydzień to niedużo. Zresztą complaina napisałem ładnego, może my też coś zdziałamy ;]
Za dużo w podpisie No bez przesady... Aż tak dużo nie było... Ostatnio edytowany przez drizztpl - 21-11-2006 o 18:26. |
![]() |
![]() |
#1287 |
Guest
|
![]() Jeszcze wieksza psia kupa...
Wieksza niz ostatnio, a juz ostatnio byla wielka ![]() Niedlugo psia kupa zawladnie swiatem, wiec musimy uwazac!!Nie dajmy sie jej sprowokowac, gdzys z psia kupa trzyma Zevs! Pamietajcie, psia kupa rosnie w sile i nie bojcie sie stanac z nia do walki. Tako rzecze medrzec. HAIL PSIA KUPA. _/Psia Kupa(Skrot od tego to PK) Ostatnio edytowany przez Gotic Roma - 21-11-2006 o 18:30. Powód: Psia Kupa |
![]() |
#1288 |
Guest
|
![]() Podziękowania dla Endroxa...
Wmieszał się w naszą wojne, zabijając Mabeste, pod pretekstem bicia jego kolegi z rl, który jest w baranówce... |
![]() |
#1289 |
Guest
|
![]() 18:36 Tyrucy Thers [26]: 18:43 Warning! The murder of Cedman was not justified.
9:3 ![]() |
![]() |
#1290 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
|
![]() Cytuj:
Aff, Zevs jest kotem, najpierw do Was pisze, potem to "sprzedaje" Mam nadzieję, że twój complain zdziała albo unbana, albo bana dla Fifiego.. |
|
![]() |
![]() |
#1291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
|
![]() @ Royal
To Ty jeszcze grasz?;o Jesli Scue dostal bana to moze wreszcie jakas bitwa bedzie... |
![]() |
![]() |
#1292 |
Guest
|
![]() Nov 21 2006, 18:55:08 CET Killed at Level 26 by Karin Ling
Nov 21 2006, 18:36:02 CET Killed at Level 27 by Tyrucy Thers and by Mattwo Kolejny frag. 10:3 ![]() |
![]() |
#1293 |
Guest
|
![]() Ta wojna traci sens, Irregular~, który wypowiedział nam wojne, wogóle w niej już nie uczestniczy. Reszta z baranówki straszy protami... chodz były rozmowy na ten temat, że nie będzie żadnych "prześladowań" ze strony protektorów.
|
![]() |
#1294 |
Guest
|
![]() W ogole o co chodzi w tej wojnie?
Jakis placek expil na zolwiach wpadla banda plackow i zaczeli go ciupac, ten im spierdolil i z kolesiami plackami wpadl do nich i trapneli jakiegos placka i tamten zazadal przeprosin oficjalnych, a potem 150k.Placki mu nie daly wiec zaczela sie wojna.Ta? A potem do plackow z jednej i drugiej strony zaczelu dochodzic placki na wyzszych lvlach(Hellah, Mastro Scue, Ten Royal costam, placek ktory ma bana i kozaczy na forum, chociaz nikt go nie lubi i ktostam jesczcze). To bez sensu wojna jak 20+ lvle z drugiej strony maja takiego Piatego~~ , placka ktory z 2 run gfb upieprzy cala gildie plackow-.- Bez sensu. Mam racje co do reasonu? Ostatnio edytowany przez Gotic Roma - 21-11-2006 o 20:49. Powód: Plackowata literowka |
![]() |
#1295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() @up
Czy ty masz downa? Pomieszales dwie rozne wojny. Aff, jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj, a szczegolnie w ten sposob. @down Przeczytaj uwaznie temat, od deski do deski to bedziesz wiedzial co sie dzieje, po co dublowac informacje?
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 21-11-2006 o 20:58. |
![]() |
![]() |
#1296 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1297 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @up: wytłumaczę ci, dlaczego twój post jest be
![]() 90% postaci nie widziało 150k nawet w czyimś domku, a co dopiero u siebie w chatce/depo/bpku. 95% nawet nie może żądać przeprosin bo nie wie co to forum.tibia.com . Cytuj:
![]() Cytuj:
Masz rację, twój post jest bez sensu. @noobwar: Robi się ciekawie. Open battle, sneaki (imitacje ich), co dalej? Vent/TS i combo fireballami? A może zaczniecie pingować wrogów? Tak czy siak... ciekawe. /Kosher Pig Ostatnio edytowany przez Kosher Pig - 21-11-2006 o 21:46. |
||
![]() |
![]() |
#1298 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Bo naprzyklad nick Asharel pierwszy arz slysze i myslalem, ze jest jakims low lvlem plackiem... No to mozesz mi wytlumaczysz powod tej wojny plackow?Tej 20+ lvli ![]() Edit Ja wiem co to forum tibia.com@ ![]() Wiem jestem boski.. Wpadlem w samozachwyt. Rozkoszuje sie soba.. Jest dziarsko i slodko..i w ogole zacnie Ostatnio edytowany przez Gotic Roma - 21-11-2006 o 21:56. |
|
![]() |
#1300 |
Guest
|
![]() No wreszcie znalazl sie ktos, kto mi wytlumaczyl. Dzieki
![]() Czyli gildia Govinema wygrywa? ![]() Ale czy to nie bylo zwykle PK? Moze chcieli sobie popekowac i znalezli ofiare nie patrac z jakiej gildii:S W poniedzialek dojde do przegrywajacej gildii ![]() |