|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#201 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Ja nosze w plecaku:
-Obsidian Knife -Wand OF Cosmic Energy i Medusa Shield <Mam WOI> -Uhy -Sd -Hmm -Manasy -Bleesed Wooden Stake -Rope -Shovel -3 zgnile meat. A tak na serio: -piwo carmi -paczka fajek (Lmm ;]) -zapalniczka -noz (taki maly ale ostry ;p) -gaz obronny (nie wiem po co, mamie zabralem xP) -slownik polsko - angielski -MP3 -MP4 (czasami) -Jakies DvD -GameBoy (gram w PO! KE! MON! GO!) -czasem cos mocniejszego od fajek ![]() -Notes ;] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Mój ekwipunek:
-książki -zeszyty -piórnik -notes -parasol -blok techniczny i rysunkowy -soczek (xD) -klucz do mieszkania -drobne -stare kartkówki, sprawdziany, rysunki itp. Eee... no chyba wszystko , co nosz w plecaku, jak widzicie nie mam tam nic dziwnego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ravill Eagle
Świat: Candia
|
![]() -Książki i zeszyty
-Długopis lub piórnik -Woda mineralna -Świerza kanapka -Parasol (koniecznie!) -Chusteczki higieniczne (szczególnie w sezonie jesienno-zimowym) -Witamine C (Rutinoscorbin) MP3, portfel i komórke trzymam w kieszeni. Bezpieczniej. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() ja mam zestaw "upoluj czarownice" + pochodnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() A mój... Zaraz co ja tam mam...
-Książki i zeszyty -Jakieś długopisy i ołówki -Pełno porysowanych kartek -Sprawdziany i kartkówki -Kasa -Klucze od domu -Chusteczki -Kanapki, batony i picie -Jakaś praca na WOS, albo sztukę -Cymbałki jak mamy coś grać -I najczęściej jakaś płyta, albo notatki na infe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() -kilka książek
-zeszyty -jakieś obuwie zmienne na wf -pełno podartych kartek -otwieracz do butelek -małe pudełeczko z lufkami (3-5) -strój na wf -woda mineralna -piórnik |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() ja nosze w moim plecaku :
- ksiazki oraz zeszyty ktore potrzebuje na dany dzien w tygodniu - tenisówki - portfel - zapalniczke (niekiedy koledzy nie mają) - nosiłem orenzade z biedronki ale teraz nie moge jej pic ;/ - mialem tez jakies chipsy ale tez teraz nie moge ich spozywac ;/ - komorke - srubokręt ![]() i to tak wszystko.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2006
|
![]() Ja nosze w plecaku:
-MP3 -żarcie jakieś -strój na Wf -portfel -i inne śmiecie typu piórnik |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Zbanowany
|
![]() - książki
- zeszyty - piórnik - identyfikator - mała maskotkę niemowlaka znaleziona na korytarzu - 0,7, pół ,,wora" i oczywiście kasket + bejsbol |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zeszyty (książek nie noszę), piórnik czasami (częściej tylko długopis), duuuuuuużo kartek na dnie (wyrywam, notuję, rysuję, cokolwiek, a potem w plecak, i tak się kisi..), Lejs Apetit Stiks, chusteczki higieniczne, MP3 player, strój na WF, czasami jakieś śniadanie (aczkolwiek rzadko jem śniadanie w ogóle).. i pewnie tyle. Naffin Speszjal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Ehhh grzebień, skarpetki, sardynki w puszce, pierogi na zimno, kiełbasa
![]() A tak na serio: - ksiazki - do czwartku vicki, od owego dnia nie pale ![]() -mp3 -stroj na wf -pepsi (zawsze minimum 1l) -piornik ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2006
|
![]() No to ja CDA, ze 4 splesniale kanapki,srubokret,mp3,kastet,srut od pistoletu,pistolet i zawsze te same ksiazki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() ! Witam ! Nosze .... hmmm .... na pewno nie kastet ![]()
![]() |
#217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() L&M'y czerwone, zapalara, jakies sniadanie, smieci, 2 "dzyndzelki" od puszek, koma...
Ps: Gro osob ma nazbyt duza wyobraznie albo wielkie/pojemne plecaki... =d
Czasem boje sie, gdy ide ulica, ze jakis psychol mnie zabije a ja nie zdaze sie pozegnac... Ostatnio edytowany przez Belvedor - 22-11-2006 o 16:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli chodzi o naszywki na plecak to z tego co pamiętam mam tam znaczek anarch/hi, naszywke soadu, naszywke metallici, naszywke szkoła óczy i chyba jeszce jakąś naszywke slipknota...w środku zaś widnieje rozgnieciona kanapka jeszcze z 1 klasy gimnazjum (teraz w trzeciej jestem
![]()
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Poznań/Dębiec
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Oprócz żeczy potrzebnych do nauki
![]() -"Piłka Nożna" lub"Pilka Nozna Plus"(w zależności co wyszło) -Breloczek Lecha Poznań -Czasem biore wydrukowane screeny i pokazuje kumplom -Myśli o Tibii
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2006
|
![]() ja nosze kluczyk do szafki :d rozj..... przybory do geometrii ( w kawalkach) jakies smieci czasem jakies kanapki itp
![]() |
![]() |
![]() |