![]() |
#61 |
Użytkownik forum
|
![]() Zapowiada sie następne super ,utpade podoba mi sie z tym bankiem ,bo nie które noobki pytaly się jak zaplacic czynsz na Domek ...
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
|
![]() Coś pięknego - bank w Rookgaardzie GREAT
![]() Teraz to mogę nawet CIPSoft pochwalic aż miło ![]() Wprawdzie nie ma mowy o nowych terenach, ale widać, że twórcy Tibii dowiedzieli sie o potrzebach rookersów NARESZCIE i czekamy na DUŻO wiecej nowości z utęsknieniem ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ten Update Rox
![]() swoją drogą to wreszcie coś dla rooka, dokładniej mówiąc ten bank ![]()
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
|
![]() ............
Ostatnio edytowany przez Maccloy - 22-02-2009 o 13:52. |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: W oborze
|
![]() I tą cześć można nazwać -prawdziwym- updatem
|
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
Imię: Teraram
Świat: Danubia
Poziom: 198
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drek Drax
Profesja: Knight
Gildia: Sacred Council
Świat: Mythera
Poziom: 15
Skille: 51/52
Poziom mag.: 2
|
![]() hehe dozbre na maxa ciekwe czy porzyczke bedzie mozna wziąsc
![]()
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Duży + dla CipSoft
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
![]() |
![]() Dziennik questów to bardzo dobry pomysł. Pewnie będzie działał tak samo jak spellbook. Ciekawe jaka grafika (może da sie tym ozdobić domek
![]() ![]() ![]() No i wreszczie, na koniec: OKIENNICE I WSZYSTKIE MEBLE USTAWIONE JAK CHEEEEE !!!1111ONEONEONEPIETNASIE muHahaHAhahahahfhlastflhastu ROX! Mógł by być jeszcze jakiś baaardzo trudny quest na pozwolenie rozbudowy domku i na cement. By sie rozwalało ściany war hammerem i robiło własne xD I mam jeszcze pytanko: Lada sklepowa to nie mebelek nie? Bo chyba nie będzie można z byle jakiego domku zrobić sklepu. Faktycznie napisali że od 5 aukcje nie będą rozpoczynane. To oczywiście może nic nie znaczyć ale wygłąda na to że maksymalnie tydzień po 5 grudnia będzie up (lub test serv...). Trza 70/70 dobić do 5 ![]()
To mówiłem ja, Pawelan. Ostatnio edytowany przez Pawelan - 24-11-2006 o 19:13. |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() ja myslalem 2 lata temu o tych bankach wpadlem na taki pomysl teraz widze ze cipsoft na to wpadł będzie wesoło o0
![]()
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() boooshe-.- glupie ludzie... a czy tam jest napisane ZE BEDZIE MOZNA WYMIENIAC KASE??!! moze i... ale sie nie podniecajcie crystalka na rooku bo pewnie jej nie bedzie... nawet jesli na main tak, to nie koniecznie bedzie musial byc ten sam NPC na rooku...
btw. tylko beda troche kolejki do bankiera :/ np. w thais... 900 ludzi online w tym najwiecej w thais (chodzi o pojedyncze skupiska) i wszyscy beda chcieli do bankiera -.- i jeszcze blokujace nooby...sux
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
|
![]() Ludzie troche spokojniej ! Pierwsza zapowiedz a wy tak sie podniecacie
![]() Poczekajcie az dadza cos naprawde cool ! |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: zalezy
Świat: Aldora ! ;p
Poziom: 70~
Skille: oMg
Poziom mag.: 55
|
![]() O bochen.... komplikujo to tibie jak tylko mogo... po jakiego grzyba te banki!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2006
|
![]() Ogolnie to czekam na pacc i mam zamiar zabrac sie za jakies ciekawe qesty z ekipa zeby znow poczuc ten klimat rpg. Bank hmm nie wiem po co to.
Generalnie chcialbym zeby dali qesty ktore beda naprawde ciekawe. Nie ze jakies na maxa zawalone potworami tylko takie w ktorych trzeba myslec. |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() Ogólnie można by powiedzieć, że zapowiada się całkiem niezły update...
Dziennik zadań - dobry pomysł zastanawiam się tylko na jakiej zasadzie będzie on działał ![]() Banki - przyda się, ale nie wiadomo czy dostępne tylko dla pacców ![]() Bank i kanał trade na Rooku - pewnie rookstayerzy się ucieszą ![]() Domki - tutaj należy się duuży plus dla Cipsoftu, nareszcie noobki nie będa mogły wrzucać ton śmieci przez okna ![]() Należy jednak się spodziewać, że nasz podstępny Cipsoft doda nam jeszcze jakiegoś "super any-bota" czy jakieś inne świństwo. |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie się zapowiada
![]() P.s. Mogliby z powrotem dać taką funkcje, że po skończeniu się PACC zostaje outf, który się miało ostatnio, a nie, że odrazu na FACC wskakuje... Teraz wogóle już po PACC nic nie zostaje ;PP
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Dodaliby jakiś sensowny quest dla facc, od keidy wprowadzili ghostland nic ciekawsego nie było :/ WIEM ŻE PACC PŁACI TO DOSTAJE I NIE CHCEM ZACZYNAĆ KŁOTNI!!!!
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
Update zapowiada się bardzo smakowicie. Jak CIPy zajmą się jeszcze knightem/pallem, to będę już całkowicie w niebie.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
#80 | ||
Undead
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Unn Recca
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgaard Circle
Świat: Elysia
Poziom: 41