|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcesz, żeby Ferumbras znowu atakował miasta? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
254 | 77.44% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
74 | 22.56% |
Głosujących: 328. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja byłbym za, tylko na all światach jednocześnie, i tak jak muwili żeby były ostrzeżenie 10 min przed atakiem
![]() Ja bym se only noob charemm został w thais i pod... loota ![]() i patrzysz na "teksańską masakre piłą elektryczną" ![]() ferek z piła :>
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() jestem za
btw up kolega zmien podpis bo miec w podpisie "muj" to juz chyba przesada
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Qirahn Mathar
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 88
Skille: 21/28
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
¤ Mlvl: 62 ¤ Skills: 21/28 Retired... Maybe some day I will back. ![]() __________________________________ If you are my friend, you will know that. Spektrum and Holy Dragons will be always in my memory. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() A myślisz, że daleko od PZ miałbyś jakiekolwiek szanse z Ferumbrassem i jego 5 demonami? (bo tyle summonuje)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Świat: Realny
Poziom: 999
Skille: dobre
Poziom mag.: 99
|
![]() no nie wiem ale majom razje atack na miasto i po ubdate jusz go nie ma
wieża kto chce niech idzie po deda lub po exp lecz atack na maista glopota wsztkiego by nie było ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() @Agent~
Naucz się pisać bez Capslocka Co do tematu to zbędny bajer. Takie H lvle co by męczyli się z wbiciem lvla i by dedli przez Frenka to żal. Pełno graczy by odchodziło od tibi i Cip by niemiał zarobków. |
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Qirahn Mathar
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 88
Skille: 21/28
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
¤ Mlvl: 62 ¤ Skills: 21/28 Retired... Maybe some day I will back. ![]() __________________________________ If you are my friend, you will know that. Spektrum and Holy Dragons will be always in my memory. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2006
Lokacja: Płock
Imię: Barpaw
Profesja: Druid
Świat: Menera
Poziom: 23+
Poziom mag.: 20
|
![]() Mi się podoba ten pomysł <pewnie noby by pomyslaly ze to jakis cytuje ,,Speur gocs" <super gosc> Ja tam bym tylko oblecial dedy i zabral loota < ale co z noba moze wyleciec ehh...>
I wiecie co wam powiem jak w wakacje gralem na furrorze roilo sie od nobów ..A teraz Jest pieknie czysto 0 nobow moze w carlin sa .... Ale wiadomo Carlin miasto n00bów . narka ![]() Ostatnio edytowany przez Barpaq - 20-10-2006 o 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: ...
Imię: Axe Warrior
Gildia: Gwiezdni Wojownicy
Świat: Honera
Poziom: 28+
Skille: 50/50+
Poziom mag.: 4+
|
![]() Mi sie podoba ostatnio na Honerze byl atack orców oczywiscie jak liczylem ciala okolo 600 naliczylem ja nie padlem bo siedzialem na cycach jak byl atack na thais ;p a wyszlo na to ze kto scykal?? 150+ ek najwiekrzy lvl szukalem jego nicka a on nie zalogowany -.- wyszlo na to ze 50 ed i 60 ms z sumonkami wszystko powybijali oczywiscie tez 80 paladini brali w tym udzial no ale ferumbas to by bylo bym lecial do tego miasta najlepiej zeby szedl po kolei i w depo bym siedzial ;p ciekawe moze Bo Vien czy jakos tak by ruszyl zad ;p tyle newbie padlo ;p a ja jednemu mówie jak szedl na cyce w thais jest free items i spoko eq zucaja poszedl i padl ;p widzialem deda
![]() ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Pomysl ciekawy, jestem za. Siedzialbym w dp i przeszukalbym potem ciala
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor
Imię: Vire
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() A wy tylko o tym expie i expie. Zero zabawy. Przeszkadza wam ze cos sie bedzie wreszcie w miescie dzialo bo mozecie stracic kilka cyferek? Zal.pl
Poza tym jak ktos umie grac to nie dednie, jak w wiekszosci sytuacji. Ostatnio edytowany przez GiantSpider - 26-11-2006 o 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
|
![]() pipa chyba nie wiesz ze jego kombo dochodzi do 3 k -.- na shoota schodzi a i jeszcze jedno on stwarza 12 demonow a morgaroth i tak jest slabszy od ferumbrasa
PS: najsilniejszmy potworem wedleg mnie bedie Apocalipsa pozniej polepsza ferumbrasa i to bedzie wlasnie jego i tlyko jego sluga nie calej siudemki a Morgaroth bedzie nastepnego sluga i tak pokoleji |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() @up:
z tego co wiem to ferdek summonuje 5 demonów-.- a propo tematu: pomysł Michossa jest naprawde niezły;] już sobie wyobrażam jak 50-100 luda bije ferdka na dwarf bridge;] tylko że wtedy ktoś z Cip by musiał nim sterować... a wtedy by była masakra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Gildia: All Stars
Świat: Zanera
Poziom: 80
Skille: 91/62
Poziom mag.: 9
|
![]() Ja jestem za. To by było jakieś urozmaicenie, a nie, że największa rzec to plaga ratów. A właśnie, niekoniecznie atakowac musiałby od razu ferek, mogłyby orki, minosy albo dwarfy?
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() jestem za ale temat glupi bo i tak cipy tego topicu pod uwage nie wezma...just guess 1 slowem:
Co by bylo gdyby? Ostatnio edytowany przez Knight Patryk - 02-12-2006 o 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Ta sypnelo by Ci combo 3 demony i "Ferdek" ![]() a w miescie zaufaj by ludzie nawet "noobki" by probowaly Cie zablokowac taka jest prawda SP np moze podczas atakow sie zwieksza liczba "zgonow" ludzi ![]() taka jest prawda a z 88 lvl to bys mnie nie zabil <chyba> (ucieklem 113lvl ek z pod of do ab )
http://immortaly.lua.pl/ http://immortaly.lua.pl/ http://immortaly.lua.pl/ podejmiesz pojedynek IMMORTALY^ NoFear Ostatnio edytowany przez Magik van Kamikadze - 03-12-2006 o 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avargak
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj: