Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Berylia

Notki

Berylia Wydarzenia ze świata Berylia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-11-2006, 15:19   #541
Smichael
Użytkownik Forum

Smichael's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.

Profesja: Elder Druid
Poziom: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do Smichael
Domyślny

bo jest dzieckiem neostrady ; )

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-11-2006, 15:20   #542
Guardian anubite
Zbanowany

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
Domyślny

Co do Guardiana , nie chce mi się komentować Twoich postów.
Jeteś poprostu dwulicowy , bo na gg ciągle do mnie piszesz typu " O siema , co tam ? jakieś nowe fragi czy coś ? co tam w rl'u ?"
[/quote]

Myslisz że będe za toba bo sie raz zapytałem jakie fragi nowe bo mnie 3 dni nie było ... dwulicowy kto jest to jest i zdradzil ;p ... Bot jak bot szans nie ma;p Sharing? oh.. 24/7 przy kompie? oh chyba nie byłeś w ls;p tam żadko siedzą.. jakby 24 byli to by all online byli i by kh juz wtedy hugo robilo;p
Guardian anubite jest offline  
stary 26-11-2006, 15:24   #543
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corso Pokaż post
Taaa... zawsze tylko aimbot i aimbot , wogóle wymyślcie już coś innego, bo to się robi już żałosne...
A czemu nie wspomnicie o tym jak LS sharuje ??
DAffy ma passy do wszystkich w LS !
I daję kolegą z rl ioni grają na polskich charach.

Co do tej taktyki do jest ona wyśmienita potwierdzam !
Siedzenie przed kompem 24/7 i czekanie aż można będzie ubić kogoś z kh.
Poprostu LS nie ma real life....Ciągle przed kompami siedzą jak idioci
Żal

Jeteś poprostu dwulicowy , bo na gg ciągle do mnie piszesz typu " O siema , co tam ? jakieś nowe fragi czy coś ? co tam w rl'u ?"

z kąd wiesz ze campimy 24/7?? a moze my tylko raz na jakis czas sie zbieramy i robimy massloga hmm? :> pozatym ls " nie ma rl life" 2 dni nas niebylo a pomyslales o tym ze andrzejki byly i wiekszosc była na imprezach a ruin skorzystalo z okazji i 2 dni online/exp non stop ? i kto nie ma rl life ?
Rev'ico jest offline  
stary 26-11-2006, 15:37   #544
Vatariel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vatariel
Profesja: Paladin
Gildia: Wave
Poziom: 139
Skille: 102/80
Poziom mag.: 22
Domyślny

[quote=Patrick II;1099073]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatariel Pokaż post
No dziś zabiliście Xenos de'Soul i to był poważny błąd

Btw ja blokowalem im tylko przejscie zeby gajica nie przezedl a xenosa nie zabilem bo to brata kumpel i by mi nie pozwolil go lac wiec nie mow ze to z mojej strony byl powazny blad bylem tylko gdy zabilismy nooba gajicy Rockay'a pozniej blokwoalem gajice i mnie zabil i reszte wbil rsa i tyle
Mówiłem o wczorajszym dniu...

Xirub
Nov 26 2006, 12:47:35 CET Killed at Level 122 by Rizzlaa
Vatariel jest offline  
stary 26-11-2006, 15:38   #545
Klucio
Użytkownik Forum

Klucio's Avatar

Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Polska

Imię: Klotnez
Gildia: Greafons
Poziom: 68
Skille: 85/64
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rev'ico Pokaż post
z kąd wiesz ze campimy 24/7?? a moze my tylko raz na jakis czas sie zbieramy i robimy massloga hmm? :> pozatym ls " nie ma rl life" 2 dni nas niebylo a pomyslales o tym ze andrzejki byly i wiekszosc była na imprezach a ruin skorzystalo z okazji i 2 dni online/exp non stop ? i kto nie ma rl life ?
Po prostu kazdy naskakuje i chce zepsuć sposób widzenia na Lifestyle <POZDRO600>...
Klucio jest offline  
stary 26-11-2006, 15:48   #546
Brudinho
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 11 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Brudinho
Poziom: 45
Skille: 78/62
Brudinho ma numer GG 6680248
Domyślny

Cytuj:
WOW !! bravo LIFESTYL!!!11!!!!11
Nie robiliście nic przez 2 dni. A tu jak zwykle masslog (nic innego nie potraficie)
Jak dla mnie to jest najgorsza i najnudniejsza wojna jaka była na servie..
LS tylko masslogi, żadnych battle otwartych...
O lol od 20 postów czuje się jakbym odsłuchiwał wiadomości na automatycznej sekretarce Ciągle to samo chociaż już było podane milion powodów dla których nie ma openj battle.

Cytuj:
Loooool 2 masz problemy z pamięcią :> Wyżej zacytowałem twoją wcześniejszą wypowiedź czyli "Nie robiliście nic przez 2 dni. A tu jak zwykle masslog (nic innego nie potraficie)" po czym kilka postów dalej stwierdzasz "Siedzenie przed kompem 24/7 i czekanie aż można będzie ubić kogoś z kh" eeee coś mi się tu nie zgadza Eee to jak to jest robią coś czy nie :> Bo cholera 2 przeciwieństwa a może rzeczywiście sharujesz zto konto raz pisze jeden owner potem drugi, jeśli tak ustalcie wspólną wersje :> Tylko kupa śmiechu zaczynasz się kompromitować i takie tam, zresztą sam wiesz bo co twoja wypowiedz to nie dość że to samo to dodajesz sporą dawke swojego własnego niepowtarzalnego debilizmu (osobiście nic do ciebie nie mam, nawet cię nie znam, ale wypowiedzi na forum jakby nie było świadczą o człowieku co?).

Acha no i bardzo ciekawi mnie DLACZEGO tak nienawidzisz LS ? Prosił bym o odpowiedź bo bardzo mnie to ciekawi a chyba nigdzie nie ma wytłumaczenia (sensownego wytłumaczenia).

Cytuj:
Taaa... zawsze tylko aimbot i aimbot , wogóle wymyślcie już coś innego, bo to się robi już żałosne...
No rzeczywiście żałosne A magebomb to bajka :> Ks I Korob delety dostali dlka jaj w sumie niewinni byli, tylko źli ludzie się na nich uwzieli :>

Cytuj:
a pomyslales o tym ze andrzejki byly i wiekszosc była na imprezach a ruin skorzystalo z okazji i 2 dni online/exp non stop ? i kto nie ma rl life ?
Nie wspominaj o Andrzejkach W ogóle kiedy to było bo mam 2 dziury W głowie i w portfelu Podobno fajna impreza
Brudinho jest offline  
stary 26-11-2006, 16:10   #547
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

Tak btw wezcie pod uwage ze ruin dobrze stoi finansowo a ls chyba nie zbyt wiec nie widze sensu open battle choc byloby ciekawie
Szkut jest offline  
stary 26-11-2006, 16:16   #548
Corso
Użytkownik Forum

Corso's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin

Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
Corso ma numer GG 8093400
Domyślny

@Brudinho

To nie są żadne sprzeczności , weż się chłopie ogarnij i przeczytaj ze zrozumieniem.

Przez 2 dni nic robili (bo czekali na dobry moment do ataku) po czym kolejnego dnia zaatakowali o to mi chodziło.

Co do tych 2 ownerów to masz rację, ale w Twoim przypadku bo jak napisałem do Ciebie na tibi , to ta osoba która grała niewiedziała o co chodzi.

To z botami to nie napisałem, że to bajka jest tylko, że na to ciągle zwalają winę jak przegrywają.

A co do wyjaśnienia czemu nienawidzę LS to sobie poszukaj kilka tematów do tyłu , widać że od niedawna tu zaglądasz lub inny ownerów tu zaglądał i Cie nie poinformował do końca

Ostatnio edytowany przez Corso - 26-11-2006 o 16:23.
Corso jest offline  
stary 26-11-2006, 16:26   #549
Gemaro
Użytkownik Forum

Gemaro's Avatar

Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: Nisko Moim Miastem!

Imię: Gemaro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lifestyle
Poziom: 117
Skille: 98/65
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mechaniczna_Pomarancza Pokaż post
hahaha own3d <sciana> zna ktos tytul kawalka co leci ??
Firma-Nielegalne Rytmy - Tylko Jeden Buch (ft. Mercedresu)

~~~ Hail Lifestyle ~~~
Gemaro jest offline  
stary 26-11-2006, 16:28   #550
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@Brudinho

To nie są żadne sprzeczności , weż się chłopie ogarnij i przeczytaj ze zrozumieniem.

Przez 2 dni nic robili (bo czekali na dobry moment do ataku) po czym kolejnego dnia zaatakowali o to mi chodziło.

Co do tych 2 ownerów to masz rację, ale w Twoim przypadku bo jak napisałem do Ciebie na tibi , to ta osoba która grała niewiedziała o co chodzi.

To z botami to nie napisałem, że to bajka jest tylko, że na to ciągle zwalają winę jak przegrywają.

A co do wyjaśnienia czemu nienawidzę LS to sobie poszukaj kilka tematów do tyłu , widać że od niedawna tu zaglądasz lub inny ownerów tu zaglądał i Cie nie poinformował do końca

do ciebie mowic do jak do sciany , pisalem , że były andrzejki duzo z nas było na imprezach , lol niema to jak wymyslac swoje wersje co my robilismy przez te 2 dni niemajac o tym ZIELONEGO POJĘCIA Śmiech na sali
Rev'ico jest offline  
stary 26-11-2006, 16:32   #551
Gemaro
Użytkownik Forum

Gemaro's Avatar

Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: Nisko Moim Miastem!

Imię: Gemaro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lifestyle
Poziom: 117
Skille: 98/65
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
A czemu nie wspomnicie o tym jak LS sharuje ??
DAffy ma passy do wszystkich w LS !
I daję kolegą z rl ioni grają na polskich charach.

Poprostu LS nie ma real life....Ciągle przed kompami siedzą jak idioci
Żal

HAHAHAH Nie Mamy Zycia Prywatnego!? LOL TUTaj Sie Mylisz Ja Bardzo Czesto znajduje czas na przyjemnosci inne od tibi Sport czy melanze
A Ty Corso Naprawde pomysl czasem co piszesz !
Btw. Daffy ostanio tez mi sie chwalił ze go pozniej nie bendzie bo idzie do panny

~~~ Hail Lifestyle ~~~
Gemaro jest offline  
stary 26-11-2006, 16:44   #552
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

@up /\

jeeden buch fajki woodnej odmuuulaaa ...
Rev'ico jest offline  
stary 26-11-2006, 16:45   #553
Corso
Użytkownik Forum

Corso's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rev'ico Pokaż post
do ciebie mowic do jak do sciany , pisalem , że były andrzejki duzo z nas było na imprezach , lol niema to jak wymyslac swoje wersje co my robilismy przez te 2 dni niemajac o tym ZIELONEGO POJĘCIA Śmiech na sali
Przynajmiej więcej ludzi tu zagląda i więcej komentuje xD
stary 26-11-2006, 16:48   #554
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
@Brudinho

"Lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwosci". Szkoda, że Ty nie stosujesz się do tej zasady.

Btw., daj znać, jak nauczysz się rozmawiać na poziomie. Wykorzystywać tzw. argumenty oraz tą szarą masę między uszami. Naprawde przydaje się to w życiu.
P0nury jest offline  
stary 26-11-2006, 16:53   #555
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Mały Offtop.
To były "Katarzynki" żeński odpowiednik Andrzejek , a Andrzejki dopiero będą =p
Exodus jest offline  
stary 26-11-2006, 16:54   #556
Brudinho
Użytkownik Forum

Domyślny

15:08 Corso of Darknes [83]: .
15:08 Corso of Darknes [83]: a ty masz problem ze stara?

Dobrze zaczynasz :> Wiesz kiedy zaczyna się najeżdzanie na rodziców :> nie wiesz? to ci powiem. Jak ktoś się czuje bezsilny wobec przedstawionych argumentów (miło mi że mi się udało chociaż nie było trudno).

Tu reszta rozmowy, ponieważ priv zaczął się ze strony Corsa a nie chciałbym wklejać pojedyńczych zdań coby nie być posądzonym o wyrywanie z kontekstu (wiesz co to kontekst :> takie trudne słowo

Cytuj:
@Brudinho

Hmm więc pisz wyraźnie, widocznie twoje skróty myślowe (uwaga znów trudne słowo) są dla mnie tak bardzo skomplikowane że nie odkryłem ich 2 znaczenia Niestety wtórny analfabetyzm jest w naszym społeczeństwie normalny

Cytuj:
Acha więc to co wkleiłem wcześniej to twój 2 owner, niezła wymówka

Cytuj:
!!!!Mamy cię!!!! A widzisz kurde wytykasz mi brak zrozumienia czytanego tekstu poczym dajesz mi odpwoeidz która nie ejst odpowiedzią na "dręczące" mnie pytanie Chciałem "sensowne wytłumaczenie" A takiego na tym forum nie znalazłem :>

Cytuj:
A jak idziesz grać w piłke w rozwalonych butach ( o ile odrywasz się czasem od kompa ) to na co zganiasz po meczu :>

Cytuj:
"Lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwosci". Szkoda, że Ty nie stosujesz się do tej zasady.
Znam jeszcze kilka

"nie kłóć się z debilem. ludzie mogą nie zauważyć różnicy"
"nie kłóć się z idiotą. pierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"

Ok opanowałem się już to był mój ostatni post w sprawie corsa

PS.Wiem że nieładnie wklejać prywatne rozmowy i je upubliczniać ale jak inaczej pokazać Głębie tego co zostało tam napisane :>
Brudinho jest offline  
stary 26-11-2006, 17:09   #557
Vatariel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2006

Imię: Vatariel
Gildia: Wave
Poziom: 139
Skille: 102/80
Poziom mag.: 22
Domyślny

Takie dyskusje do niczego nie prowadzą więc może to spróbuje sprostować.

1. Wiemy że Lifestyle nie ma szans na open battle i nie jest istotne czy z powodu botta czy nie (przegrana większego battla przez Ls znacznie zmniejszyła by ich szanse w wojnie).

2. Siedzenie w pz jest elementem wojny tak jak fragowanie i expienie (tego ostatniego nie polecam na wojnie). Jeśli ktoś cały czas mówi "haha wy siedzicie w pz" znaczy to że go to denerwuje/drażni + nudzi a to też jest elementem strategi (uspić czujność wroga bądź też prowokować go).

3. Khood bootuje Ls sharuje taka prawda (obie strony łamią zasady Tibi).

4. Real Life jest sprawą prywatna... niektórzy maja więcej czasu na Tibie inni nie (albo poprostu nie chcą go tyle poświęcać na granie).
Vatariel jest offline  
stary 26-11-2006, 17:15   #558
Brudinho
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
1. Wiemy że Lifestyle nie ma szans na open battle i nie jest istotne czy z powodu botta czy nie (przegrana większego battla przez Ls znacznie zmniejszyła by ich szanse w wojnie).

2. Siedzenie w pz jest elementem wojny tak jak fragowanie i expienie (tego ostatniego nie polecam na wojnie). Jeśli ktoś cały czas mówi "haha wy siedzicie w pz" znaczy to że go to denerwuje/drażni + nudzi a to też jest elementem strategi (uspić czujność wroga bądź też prowokować go).

3. Khood bootuje Ls sharuje taka prawda (obie strony łamią zasady Tibi).

4. Real Life jest sprawą prywatna... niektórzy maja więcej czasu na Tibie inni nie (albo poprostu nie chcą go tyle poświęcać na granie).
To chciałem napisać ale mnie poniosło

Grasz w jakieś gry strategiczne albo co :>
Brudinho jest offline  
stary 26-11-2006, 17:26   #559
Corso
Użytkownik Forum

Corso's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez P0nury Pokaż post

Btw., daj znać, jak nauczysz się rozmawiać na poziomie. Wykorzystywać tzw. argumenty oraz tą szarą masę między uszami. Naprawde przydaje się to w życiu.
Daj znać jak przestaniesz grać na non-pvp

@Brudinho

Ile myślałeś nad tym fake?

@Vatariel
Co do punktu Twojego 2.(chodzi o denerwowanie) to ja do tego dobry jestem xddd

Ostatnio edytowany przez Corso - 26-11-2006 o 17:30.
Corso jest offline  
stary 26-11-2006, 18:28   #560
Guardian anubite
Zbanowany

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
Domyślny

Cytuj:
Daj znać jak przestaniesz grać na non-pvp

@Brudinho

Ile myślałeś nad tym fake?

@Vatariel
Co do punktu Twojego 2.(chodzi o denerwowanie) to ja do tego dobry jestem xddd
Teraz na fake zgonisz a ja te twoje teksty znam, chociaż i tak są mądre na tym screnie potrafisz glupszymi sypać...
Guardian anubite jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania