Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Azura

Notki

Azura Wydarzenia ze świata Azura

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-11-2006, 19:04   #521
kokos@
Użytkownik Forum

kokos@'s Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola

Stan: Na emeryturze
Profesja: Druid
kokos@ ma numer GG 4043610
Domyślny

Ludzie po co te klutnie. Kazdy walczy inaczej DoF teraz robi tylko snake atacki, i jest zle ale jak Wanted tak walczolo to tez krytykowaliscie!!:/ Nawet jesli by chcialb y walczyc non stop na pelnych obrotach codziennie open battle to byscie krytykowali. Zdecydujcie sie czego chcecie bo jak narazie to widze ze sami nie wiecie. Niech walcza jak chca byleb y mieli tego jakies efekty. A odnosnie akcji na Adim to chyba ich sprawa co zrobili Mogli wyjsc na przeciw Wanted ale nie zrobili tego i koniec tematu, uznali to za samobojstwo i uszanujcie ich decyzje. Dajcie doFowi wejsc w odpowiedni trans bo juz widac pojedyncze ataki niedlugo sie chlopaki rozkreca i bedzie znowu ciekawie, ale troche cierpliwosci
Pozdro

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-11-2006, 21:53   #522
Sathan Bell
Użytkownik Forum

Sathan Bell's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura War
Poziom: 666
Domyślny

@Aiven
Nie udzielaj się jeśli nie masz pojęcia o danej sytuacji. Widocznie nie masz pełnych wiadomości o tym serverze i próbujesz pokazać coś ale ci nie wychodzi wiec jeśli chcesz się udzielać pisz prawdę, a nie sugestie. Z pewności podając swój nick na Azura nie był byś już takim kozakiem. Możesz opisać sobie na tego posta co chcesz wisi mi to i tak nie zwracam uwagi na obraźliwe commenty ;]

POZDRO BY SATHAN
stary 26-11-2006, 22:20   #523
bonnek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 11 2006

Domyślny

omg jak was slucham to az mi sie nie dobrze robi....kazdy dobrze wie ze dof boi sie starcia z wanted i unika open battle bo wiedza czym to sie moze dla nich skonczyc.Na azurze moze bylo z 3x open battle pomiedzy dof a wanted ktore konczyly sie wygrana wanted (kolo hillsow 10-1??,w thais 10-1?i na ankrahmun 10-1? dla wanted ofc)nie mowiac nic o tym ze dof mial przewage liczebna podczas tych walk.Od tamtej pory dof zrezygnowal i zaczely sie lamerskie sneak ataki typu zabicie jednej osoby z wanted w 20 po czym ucieczka na deserta czy green djina gdzie wanted nie ma wstepu.
wiec prosze was nie pier..... tu glupot ze wanted sie was boi bo to wy jestescie tchorzami, bez hega(sandry) to nawet dupy sobie nie potraficie podetrzec ,a wanted nie raz udowodnilo ze mala ekipa potrafia was rozje...bac.
pozdr6OO
bonnek jest offline  
stary 26-11-2006, 22:33   #524
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

@up
No jak ostanio robili cos mala grupka to 8;0 dla dofa bylo czyli faktycznie duzo sami dzialaja bez draza i urbana
stary 26-11-2006, 22:51   #525
bonnek
Użytkownik Forum

Domyślny

czlowieku o czym ty w ogole gadasz ja sobie nie przypominam zeby "ostatnio" wanted dostalo po dupie 8;0
bonnek jest offline  
stary 26-11-2006, 23:08   #526
Grebol
Użytkownik Forum

Grebol's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz

Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sathan Bell Pokaż post
@Aiven
Nie udzielaj się jeśli nie masz pojęcia o danej sytuacji. Widocznie nie masz pełnych wiadomości o tym serverze i próbujesz pokazać coś ale ci nie wychodzi wiec jeśli chcesz się udzielać pisz prawdę, a nie sugestie. Z pewności podając swój nick na Azura nie był byś już takim kozakiem. Możesz opisać sobie na tego posta co chcesz wisi mi to i tak nie zwracam uwagi na obraźliwe commenty ;]

POZDRO BY SATHAN

Zabił bys go ? muahah

POzdro
Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425
xBardolekx
ok panowie to ja zapominam o carlin.pl..
Grebol jest offline  
stary 26-11-2006, 23:23   #527
Sathan Bell
Użytkownik Forum

Sathan Bell's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW

Świat: Azura War
Poziom: 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bonnek Pokaż post
czlowieku o czym ty w ogole gadasz ja sobie nie przypominam zeby "ostatnio" wanted dostalo po dupie 8;0
Jak nie wiesz to nie pisz bo widze same bzdury... Poza tym DoF się nie boi bezpośredniego starcia. Porostu jak już zbierzemy się do ko kupy to Wanted boi się podejść.
stary 27-11-2006, 00:14   #528
fea_umarth
Użytkownik Forum

fea_umarth's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005

Imię: Fea Umarth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 111
Skille: 90/82
Domyślny

a propo snake atack dzis wanted zrobilo identycznego trapa jak my na edronie
jak igragorn padl
fea_umarth jest offline  
stary 27-11-2006, 00:18   #529
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Nie identycznego

nasz był skuteczny - a ich nie
Cors Ent jest offline  
stary 27-11-2006, 11:44   #530
jet
Użytkownik Forum

jet's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Bełchatów

Poziom: 50
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
omg jak was slucham to az mi sie nie dobrze robi....kazdy dobrze wie ze dof boi sie starcia z wanted i unika open battle bo(...)
a kto Ty wogole jestes? bo po Twoim poscie wnoiskuje, ze uczestniczyles w conajmniej kilku akcjach Wanted, prawda to? czy masz po prostu bujna wyobraznie? a moze bajek sie naogladales? i pamietaj: licza sie fragi, a w ostatnim czasie prowadzi DoF & DD
Pozdrawiam
Jet

AXE BAHIA!

Ostatnio edytowany przez jet - 27-11-2006 o 11:46.
jet jest offline  
stary 27-11-2006, 13:36   #531
Zembol91
Użytkownik Forum

Zembol91's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
Zembol91 ma numer GG 4063325 Send a message via Skype™ to Zembol91
Domyślny

Oryginalnie napisane przez bonnek

to lepiej se kurwa przypomnij albo poogladaj filmiki bo po tym ze kolo hills bylo ob i kolo thais to ja se nie przypominam ;]
raz w venore co dof wygral , raz w venore co wanted wygralo i przed tym bylo w ankrahmun
wiec lepiej sie zastanow i popatrz a nie tu zmyslasz ....
to ze na innych serwerach sa wojny w hills i thais to nie tu ;]
najlepiej stad wyjdz ;]
21:42 You lose 364 hitpoints due to an attack by Zembol.

You Are Dead
Zembol91 jest offline  
stary 27-11-2006, 14:58   #532
bonnek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn Pokaż post
@up
No jak ostanio robili cos mala grupka to 8;0 dla dofa bylo czyli faktycznie duzo sami dzialaja bez draza i urbana

haha widze ze jak ktos nie jest za smierdzacym dofem to odrazu jest tu skreslony przez zgraje noobkow.

ok madralo a teraz powiedz nam kiedy byl w ostatnim czasie battle w ktorym wygraliscie 8;0 >.> czekam na odpowiedz.
bonnek jest offline  
stary 27-11-2006, 15:03   #533
Aiven
Użytkownik Forum

Aiven's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2005

Aiven ma numer GG 4485227
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jet Pokaż post
a kto Ty wogole jestes? bo po Twoim poscie wnoiskuje, ze uczestniczyles w conajmniej kilku akcjach Wanted, prawda to? czy masz po prostu bujna wyobraznie? a moze bajek sie naogladales? i pamietaj: licza sie fragi, a w ostatnim czasie prowadzi DoF & DD
Pozdrawiam
Jet
Prowadzi DOF & DD, fragi sie liczą? Bzdura.
Akcje DoFu to tylko
sneak -> chowanie się jak w Wanted jest Draz & Urb

Dajmy na to niech se DoF wygrywa np. 18:4.. I co myślisz że na pewno wygrywają itp? Nie, bo Wanted jest tą stroną która może expić (nie zawsze ale często) i oni odrabiają te lvle.
Aiven jest offline  
stary 27-11-2006, 15:25   #534
bonnek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zembol91 Pokaż post
Oryginalnie napisane przez bonnek

to lepiej se kurwa przypomnij albo poogladaj filmiki bo po tym ze kolo hills bylo ob i kolo thais to ja se nie przypominam ;]
raz w venore co dof wygral , raz w venore co wanted wygralo i przed tym bylo w ankrahmun
wiec lepiej sie zastanow i popatrz a nie tu zmyslasz ....
to ze na innych serwerach sa wojny w hills i thais to nie tu ;]
najlepiej stad wyjdz ;]
a co do ciebie noobie to szkoda slow jestes glupszy niz ustawa przewiduje.
widocznie kiepsko sledzisz losy azury skoro nie pamietasz tych walk ktore mialy miejsce w thais i kolo hillsow ale czego mozna sie spodziewac po takim noobie.

pomiedzy ab a carlin-zaledwie pare fragow bo wiecej mi sie nie chcialo szukac

Vorn Rochon-May 23 2006, Killed at Level 104 by Drazharm
and by Exmind

Onlly May 23 2006, Killed at Level 97 by Urbexx
and by Dragoholikus

Tete NemethMay 23 2006, Killed at Level 99 by Drazharm
and by Urbexx

Mebi-May 23 2006, Killed at Level 124 by Darimoth
and by Ake

Pollbull-May 23 2006, Killed at Level 123 by Drazharm
and by Minavand

Raul de Azura-May 23 2006, Killed at Level 70 by Urbexx
and by Dragoholikus

dof sfragowal tegaxa wtedy
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Massive open battle between Wanted and Defenders of Fangorn took place today in Thais and surrounding areas.

Defenders of Fangorn managed to kill only 2 people:

Commando Knight - their own member
Aug 25 2006, 13:15:32 CEST Killed at Level 49 by Pollbull

and

Gammbler
Aug 25 2006, 13:10:18 CEST Killed at Level 102 by Jameha and by Greymir

Wanted managed to kill following members of DoF:

Sandra Magnus - The Brazilian Shame
Aug 25 2006, 13:13:21 CEST Killed at Level 165 by Urbexx and by Drazharm

Cezarius
Aug 25 2006, 13:17:24 CEST Killed at Level 102 by Urbexx

Onlly
Aug 25 2006, 13:11:55 CEST Killed at Level 100 by Urbexx

Tegax
Aug 25 2006, 13:12:27 CEST Killed at Level 95 by Urbexx and by Drazharm

Immortal Drozdzik
Aug 25 2006, 13:33:20 CEST Killed at Level 70 by Urbexx and by Elite Crusher

Repius Anowarra
Aug 25 2006, 13:34:35 CEST Killed at Level 77 by Drazharm and by Urbexx

a moze mam wam przypomniec jak to draz wraz z mina i urbem we 3 rozjebali wasza 15 na darashi co sfragowali przemo enta 2x(bez blessow za drugim razem), corsa i benisario a wy jak te nooby uciekliscie pod domek ratujac swoje dupy zal. po tej akcji szwedzi sie od was odsuneli bo stwierdzili ze z takimi noobami nie beda walczyc.
bonnek jest offline  
stary 27-11-2006, 16:13   #535
Kiniol
Użytkownik Forum

Kiniol's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2006

Imię: Limehit
Gildia: Nephilims
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn Pokaż post
@up

Jesli ci chodzi o ta akcje w venore co membersi wanted popadali dlatego ,ze mieli spy to chyba jestes smieszny. Bo jezeli nawet nie brac pod uwage tego spy'a to i tak to nie byl "Open Battle", poniewaz open battle sie rozgrywa na otwartej przestrzeni a nie w takim miescie jak venore
Kiniol jest offline  
stary 27-11-2006, 16:36   #536
Grebol
Użytkownik Forum

Grebol's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz

Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
Domyślny

@bonnek

Wylluuuzuj Tu pasuje takie przysłowie. "Gadaj z dupa a Cię osra". Dajesz argumenty to i tak oni wiedza co innego-.-'
DoF wygrywa,jest panem,expi,itp itd a prawda jest taka ze ich expienie to jest to ,ze kazdy kupuje blessy po czym wraca do dp. Wychodza na te ich snake ataki i wracaja teleportem do temple <Są wyjatki...jak Cors nie pił coli to jakis frag zaliczą>

POzdro
Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425
xBardolekx
ok panowie to ja zapominam o carlin.pl..
Grebol jest offline  
stary 27-11-2006, 18:46   #537
Drox
Użytkownik Forum

Drox's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2005

Imię: Sirupus
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Grebol wez sie zamknij bo wielce sie uważasz za mastaha ... a nawet name nie podasz ... żal chłopczyku żal... Pozatym nie liczy sie tylko Tibia ... nie wiem czy wiesz co to jest IMPREZA ? Byłeś kiedys na czymś takim ? Czy nie ? Ludzie w DoFie maja swoje życie osobiste i nie spędzają urodzin w domu przed Tibia jak robi to Wanted, więc nie mają czasu grać non stop albo sherować acc jak WA ... Pozatym państwo daje nam możliwość studiowania ... i wiele osób znanych mi korzysta z tego (mówie o stronie DOFu) a z tego co wiem w Wanted niektórzy nie dali rady ukończyć Liceum albo Technikum. Pozatym jest 9-7 wiec nie wiem kto czesciej dostaje TP do światyni ? Pomyśl jeszcze raz ...
Drox jest offline  
stary 27-11-2006, 18:54   #538
jet
Użytkownik Forum

jet's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2005

Poziom: 50
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aiven Pokaż post
Prowadzi DOF & DD, fragi sie liczą? Bzdura.
Dajmy na to niech se DoF wygrywa np. 18:4.. I co myślisz że na pewno wygrywają itp? Nie, bo Wanted jest tą stroną która może expić (nie zawsze ale często) i oni odrabiają te lvle.
nie wiem czy zauwazyliscie nowe posty na forum tibia.com ale najwidoczniej Wanted konczy sie kasa bo juz huntuja ludzi;
a tak btw: to myslicie, ze widzial ktos kase z paymentow oprocz Draza, Urba, Miny i moze Falzera oraz Drago? moze Was rozczaruje, ale "nie wiadomo" co stalo sie z ok. 5mln gp (albo wiecej), domyslam sie tylko, ze ta kasa poszla na expa Urba, Draza, a glownie nowego, wspolnego sorka Wanted (czyt. Elite Crusher); oczywiscie musze przyznac, ze jak moj brat (Amenhotep) byl jeszcze w Wanted i padl na wojnie to dostal na blessy, Gammbler tez, ale to zaledwie czubek gory pieniedzy, ktora liderzy zagarneli dla siebie - tak wlasnie jest w Wanted...

AXE BAHIA!
jet jest offline  
stary 27-11-2006, 19:40   #539
Zembol91
Użytkownik Forum

Zembol91's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
Zembol91 ma numer GG 4063325 Send a message via Skype™ to Zembol91
Domyślny

Cytuj:
a co do ciebie noobie to szkoda slow jestes glupszy niz ustawa przewiduje.
widocznie kiepsko sledzisz losy azury skoro nie pamietasz tych walk ktore mialy miejsce w thais i kolo hillsow ale czego mozna sie spodziewac po takim noobie.

pomiedzy ab a carlin-zaledwie pare fragow bo wiecej mi sie nie chcialo szukac

Vorn Rochon-May 23 2006, Killed at Level 104 by Drazharm
and by Exmind

Onlly May 23 2006, Killed at Level 97 by Urbexx
and by Dragoholikus

Tete NemethMay 23 2006, Killed at Level 99 by Drazharm
and by Urbexx

Mebi-May 23 2006, Killed at Level 124 by Darimoth
and by Ake

Pollbull-May 23 2006, Killed at Level 123 by Drazharm
and by Minavand

Raul de Azura-May 23 2006, Killed at Level 70 by Urbexx
and by Dragoholikus

dof sfragowal tegaxa wtedy
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Massive open battle between Wanted and Defenders of Fangorn took place today in Thais and surrounding areas.

Defenders of Fangorn managed to kill only 2 people:

Commando Knight - their own member
Aug 25 2006, 13:15:32 CEST Killed at Level 49 by Pollbull

and

Gammbler
Aug 25 2006, 13:10:18 CEST Killed at Level 102 by Jameha and by Greymir

Wanted managed to kill following members of DoF:

Sandra Magnus - The Brazilian Shame
Aug 25 2006, 13:13:21 CEST Killed at Level 165 by Urbexx and by Drazharm

Cezarius
Aug 25 2006, 13:17:24 CEST Killed at Level 102 by Urbexx

Onlly
Aug 25 2006, 13:11:55 CEST Killed at Level 100 by Urbexx

Tegax
Aug 25 2006, 13:12:27 CEST Killed at Level 95 by Urbexx and by Drazharm

Immortal Drozdzik
Aug 25 2006, 13:33:20 CEST Killed at Level 70 by Urbexx and by Elite Crusher

Repius Anowarra
Aug 25 2006, 13:34:35 CEST Killed at Level 77 by Drazharm and by Urbexx

a moze mam wam przypomniec jak to draz wraz z mina i urbem we 3 rozjebali wasza 15 na darashi co sfragowali przemo enta 2x(bez blessow za drugim razem), corsa i benisario a wy jak te nooby uciekliscie pod domek ratujac swoje dupy zal. po tej akcji szwedzi sie od was odsuneli bo stwierdzili ze z takimi noobami nie beda walczyc.
jest maj czy listopad ??
teraz mamy listopad i mowimy o tej wojnie co zaczela sie niedawno taka na max. w maju chyba jeszcze grales a teraz sie skonczylo bo to co 8:0 to bylo w venore kolo domku mebiego lub Lyotha : padl : Revenor , Marjola , Amenhotep , Sensej , grit i jeszcze paru krakersow , nie pamietam kto...
to z tym ze dof nie expi to prawda bo wanted kroluje ale lepiej zeby robili snake niz kurwa nic ;]
ja juz teraz nie stoje za dof bo jednym slowem mnie : OLALI... moze nie dokladnie dof ale dd bo jak chcialem dojsc po rozpadzie bs to powiedzieli ze tylko znajomych czy tam cos a shanoz chyba nie jest ich znajomym wiec w dupie to mam ;]
skoro dof wszystkie open battle przegrywa to wola bic fragi przez snake , nie wazne kurwa jak , wazne ze kurwa wygrywaja... lol fakt ze jakby sie zliczylo wszystkie fragi od poczatku wojny to troche by tego bylo i napewno wanted by wygrywalo ale ktos od 1 dnia miesiaca robi na nowo wojne a to troche lipa ;]

BTW: uspokoj sie juz wkoncu bo przeginasz... to forum dla normalnych a dla takich jak ty dobre jest www.pomozmy.chorym.com.pl
nikt tu nikogo nie wyzywal do momentu gdy przyszedles taki ty ktory zakonczyl gre chyba w maju i do kazdego sie rzucasz ... chyba cie ktos bil w dziecinstwie albo tak jak draza murzyny cie dorwaly ;]...
@JEZELI KTOS SIE DO MNIE DOJEBIE TO PRZEPRASZAM ALE TO TYLKO ODPOWIEDZ NA TO CO NAPISAL NA MNIE

@EDIT.
Pamietam to bo commando knight padl w fajny sposob od polla:
Aaaahhhhh.
Aaaahhhhh.
Exori.
I tak w kolko non stop wiec commando padl ;/
21:42 You lose 364 hitpoints due to an attack by Zembol.

You Are Dead

Ostatnio edytowany przez Zembol91 - 27-11-2006 o 19:42.
Zembol91 jest offline  
stary 27-11-2006, 20:13   #540
Tosik Tepek
Użytkownik Forum

Tosik Tepek's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zembol91 Pokaż post
jest maj czy listopad ??
teraz mamy listopad i mowimy o tej wojnie co zaczela sie niedawno taka na max. w maju chyba jeszcze grales a teraz sie skonczylo bo to co 8:0 to bylo w venore kolo domku mebiego lub Lyotha : padl : Revenor , Marjola , Amenhotep , Sensej , grit i jeszcze paru krakersow , nie pamietam kto...
to z tym ze dof nie expi to prawda bo wanted kroluje ale lepiej zeby robili snake niz kurwa nic ;]
ja juz teraz nie stoje za dof bo jednym slowem mnie : OLALI... moze nie dokladnie dof ale dd bo jak chcialem dojsc po rozpadzie bs to powiedzieli ze tylko znajomych czy tam cos a shanoz chyba nie jest ich znajomym wiec w dupie to mam ;]
skoro dof wszystkie open battle przegrywa to wola bic fragi przez snake , nie wazne kurwa jak , wazne ze kurwa wygrywaja... lol fakt ze jakby sie zliczylo wszystkie fragi od poczatku wojny to troche by tego bylo i napewno wanted by wygrywalo ale ktos od 1 dnia miesiaca robi na nowo wojne a to troche lipa ;]

BTW: uspokoj sie juz wkoncu bo przeginasz... to forum dla normalnych a dla takich jak ty dobre jest www.pomozmy.chorym.com.pl
nikt tu nikogo nie wyzywal do momentu gdy przyszedles taki ty ktory zakonczyl gre chyba w maju i do kazdego sie rzucasz ... chyba cie ktos bil w dziecinstwie albo tak jak draza murzyny cie dorwaly ;]...
@JEZELI KTOS SIE DO MNIE DOJEBIE TO PRZEPRASZAM ALE TO TYLKO ODPOWIEDZ NA TO CO NAPISAL NA MNIE

@EDIT.
Pamietam to bo commando knight padl w fajny sposob od polla:
Aaaahhhhh.
Aaaahhhhh.
Exori.
I tak w kolko non stop wiec commando padl ;/

Powiem tylko że Commando miał freeze ;P później debug i 5bp uha nie pomogła ;D Po czym jego młodszy brat też zaliczył debuga ;P
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania