![]() |
#521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Oletor Andronikus
Profesja: Druid
![]() |
![]() Ludzie po co te klutnie. Kazdy walczy inaczej DoF teraz robi tylko snake atacki, i jest zle ale jak Wanted tak walczolo to tez krytykowaliscie!!:/ Nawet jesli by chcialb y walczyc non stop na pelnych obrotach codziennie open battle to byscie krytykowali. Zdecydujcie sie czego chcecie bo jak narazie to widze ze sami nie wiecie. Niech walcza jak chca byleb y mieli tego jakies efekty. A odnosnie akcji na Adim to chyba ich sprawa co zrobili
![]() ![]() ![]() Pozdro ![]()
![]() |
#522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW
Imię: Sathan Bell
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura War
Poziom: 666
|
![]() @Aiven
Nie udzielaj się jeśli nie masz pojęcia o danej sytuacji. Widocznie nie masz pełnych wiadomości o tym serverze i próbujesz pokazać coś ale ci nie wychodzi wiec jeśli chcesz się udzielać pisz prawdę, a nie sugestie. Z pewności podając swój nick na Azura nie był byś już takim kozakiem. Możesz opisać sobie na tego posta co chcesz wisi mi to i tak nie zwracam uwagi na obraźliwe commenty ;] POZDRO BY SATHAN
#523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
|
![]() omg jak was slucham to az mi sie nie dobrze robi....kazdy dobrze wie ze dof boi sie starcia z wanted i unika open battle bo wiedza czym to sie moze dla nich skonczyc.Na azurze moze bylo z 3x open battle pomiedzy dof a wanted ktore konczyly sie wygrana wanted (kolo hillsow 10-1??,w thais 10-1?i na ankrahmun 10-1? dla wanted ofc)nie mowiac nic o tym ze dof mial przewage liczebna podczas tych walk.Od tamtej pory dof zrezygnowal i zaczely sie lamerskie sneak ataki typu zabicie jednej osoby z wanted w 20 po czym ucieczka na deserta czy green djina gdzie wanted nie ma wstepu.
wiec prosze was nie pier..... tu glupot ze wanted sie was boi bo to wy jestescie tchorzami, bez hega(sandry) to nawet dupy sobie nie potraficie podetrzec ,a wanted nie raz udowodnilo ze mala ekipa potrafia was rozje...bac. pozdr6OO |
![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @up
No jak ostanio robili cos mala grupka to 8;0 dla dofa bylo czyli faktycznie duzo sami dzialaja bez draza i urbana
#525 |
Użytkownik Forum
|
![]() czlowieku o czym ty w ogole gadasz ja sobie nie przypominam zeby "ostatnio" wanted dostalo po dupie 8;0
|
![]() |
![]() |
#526 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Zabił bys go ? muahah ![]() POzdro Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
#527 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW
Imię: Sathan Bell
Świat: Azura War
Poziom: 666
|
![]() Jak nie wiesz to nie pisz bo widze same bzdury... Poza tym DoF się nie boi bezpośredniego starcia. Porostu jak już zbierzemy się do ko kupy to Wanted boi się podejść.
#528 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 111
Skille: 90/82
|
![]() a propo snake atack dzis wanted zrobilo identycznego trapa jak my na edronie
jak igragorn padl |
![]() |
![]() |
#529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Nie identycznego
nasz był skuteczny - a ich nie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Anchesenamon
Gildia: Deadly Dancers
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam Jet Ostatnio edytowany przez jet - 27-11-2006 o 11:46. |
|
![]() |
![]() |
#531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
|
![]() Oryginalnie napisane przez bonnek
czlowieku o czym ty w ogole gadasz ja sobie nie przypominam zeby "ostatnio" wanted dostalo po dupie 8;0 to lepiej se kurwa przypomnij albo poogladaj filmiki bo po tym ze kolo hills bylo ob i kolo thais to ja se nie przypominam ;] raz w venore co dof wygral , raz w venore co wanted wygralo i przed tym bylo w ankrahmun wiec lepiej sie zastanow i popatrz a nie tu zmyslasz .... to ze na innych serwerach sa wojny w hills i thais to nie tu ;] najlepiej stad wyjdz ;]
#532 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
haha widze ze jak ktos nie jest za smierdzacym dofem to odrazu jest tu skreslony przez zgraje noobkow. ok madralo a teraz powiedz nam kiedy byl w ostatnim czasie battle w ktorym wygraliscie 8;0 >.> czekam na odpowiedz. |
|
![]() |
![]() |
#533 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Akcje DoFu to tylko sneak -> chowanie się jak w Wanted jest Draz & Urb Dajmy na to niech se DoF wygrywa np. 18:4.. I co myślisz że na pewno wygrywają itp? Nie, bo Wanted jest tą stroną która może expić (nie zawsze ale często) i oni odrabiają te lvle. |
|
![]() |
![]() |
#534 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
widocznie kiepsko sledzisz losy azury skoro nie pamietasz tych walk ktore mialy miejsce w thais i kolo hillsow ale czego mozna sie spodziewac po takim noobie. pomiedzy ab a carlin-zaledwie pare fragow bo wiecej mi sie nie chcialo szukac Vorn Rochon-May 23 2006, Killed at Level 104 by Drazharm and by Exmind Onlly May 23 2006, Killed at Level 97 by Urbexx and by Dragoholikus Tete NemethMay 23 2006, Killed at Level 99 by Drazharm and by Urbexx Mebi-May 23 2006, Killed at Level 124 by Darimoth and by Ake Pollbull-May 23 2006, Killed at Level 123 by Drazharm and by Minavand Raul de Azura-May 23 2006, Killed at Level 70 by Urbexx and by Dragoholikus dof sfragowal tegaxa wtedy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Massive open battle between Wanted and Defenders of Fangorn took place today in Thais and surrounding areas. Defenders of Fangorn managed to kill only 2 people: Commando Knight - their own member Aug 25 2006, 13:15:32 CEST Killed at Level 49 by Pollbull and Gammbler Aug 25 2006, 13:10:18 CEST Killed at Level 102 by Jameha and by Greymir Wanted managed to kill following members of DoF: Sandra Magnus - The Brazilian Shame Aug 25 2006, 13:13:21 CEST Killed at Level 165 by Urbexx and by Drazharm Cezarius Aug 25 2006, 13:17:24 CEST Killed at Level 102 by Urbexx Onlly Aug 25 2006, 13:11:55 CEST Killed at Level 100 by Urbexx Tegax Aug 25 2006, 13:12:27 CEST Killed at Level 95 by Urbexx and by Drazharm Immortal Drozdzik Aug 25 2006, 13:33:20 CEST Killed at Level 70 by Urbexx and by Elite Crusher Repius Anowarra Aug 25 2006, 13:34:35 CEST Killed at Level 77 by Drazharm and by Urbexx a moze mam wam przypomniec jak to draz wraz z mina i urbem we 3 rozjebali wasza 15 na darashi co sfragowali przemo enta 2x(bez blessow za drugim razem), corsa i benisario a wy jak te nooby uciekliscie pod domek ratujac swoje dupy zal. po tej akcji szwedzi sie od was odsuneli bo stwierdzili ze z takimi noobami nie beda walczyc. |
|
![]() |
![]() |
#535 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jesli ci chodzi o ta akcje w venore co membersi wanted popadali dlatego ,ze mieli spy to chyba jestes smieszny. Bo jezeli nawet nie brac pod uwage tego spy'a to i tak to nie byl "Open Battle", poniewaz open battle sie rozgrywa na otwartej przestrzeni a nie w takim miescie jak venore ![]() |
|
![]() |
![]() |
#536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() @bonnek
Wylluuuzuj ![]() DoF wygrywa,jest panem,expi,itp itd a prawda jest taka ze ich expienie to jest to ,ze kazdy kupuje blessy po czym wraca do dp. Wychodza na te ich snake ataki i wracaja teleportem do temple ![]() POzdro Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
#537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Sirupus
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Grebol wez sie zamknij bo wielce sie uważasz za mastaha ... a nawet name nie podasz ... żal chłopczyku żal... Pozatym nie liczy sie tylko Tibia ... nie wiem czy wiesz co to jest IMPREZA ? Byłeś kiedys na czymś takim ? Czy nie ? Ludzie w DoFie maja swoje życie osobiste i nie spędzają urodzin w domu przed Tibia jak robi to Wanted, więc nie mają czasu grać non stop albo sherować acc jak WA ... Pozatym państwo daje nam możliwość studiowania ... i wiele osób znanych mi korzysta z tego (mówie o stronie DOFu) a z tego co wiem w Wanted niektórzy nie dali rady ukończyć Liceum albo Technikum. Pozatym jest 9-7 wiec nie wiem kto czesciej dostaje TP do światyni ? Pomyśl jeszcze raz ...
|
![]() |
![]() |
#538 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Imię: Anchesenamon
Gildia: Deadly Dancers
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
a tak btw: to myslicie, ze widzial ktos kase z paymentow oprocz Draza, Urba, Miny i moze Falzera oraz Drago? moze Was rozczaruje, ale "nie wiadomo" co stalo sie z ok. 5mln gp (albo wiecej), domyslam sie tylko, ze ta kasa poszla na expa Urba, Draza, a glownie nowego, wspolnego sorka Wanted (czyt. Elite Crusher); oczywiscie musze przyznac, ze jak moj brat (Amenhotep) byl jeszcze w Wanted i padl na wojnie to dostal na blessy, Gammbler tez, ale to zaledwie czubek gory pieniedzy, ktora liderzy zagarneli dla siebie - tak wlasnie jest w Wanted... |
|
![]() |
![]() |
#539 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
|
![]() Cytuj:
teraz mamy listopad i mowimy o tej wojnie co zaczela sie niedawno taka na max. w maju chyba jeszcze grales a teraz sie skonczylo bo to co 8:0 to bylo w venore kolo domku mebiego lub Lyotha : padl : Revenor , Marjola , Amenhotep , Sensej , grit i jeszcze paru krakersow , nie pamietam kto... to z tym ze dof nie expi to prawda bo wanted kroluje ale lepiej zeby robili snake niz kurwa nic ;] ja juz teraz nie stoje za dof bo jednym slowem mnie : OLALI... moze nie dokladnie dof ale dd bo jak chcialem dojsc po rozpadzie bs to powiedzieli ze tylko znajomych czy tam cos a shanoz chyba nie jest ich znajomym wiec w dupie to mam ;] skoro dof wszystkie open battle przegrywa to wola bic fragi przez snake , nie wazne kurwa jak , wazne ze kurwa wygrywaja... lol fakt ze jakby sie zliczylo wszystkie fragi od poczatku wojny to troche by tego bylo i napewno wanted by wygrywalo ale ktos od 1 dnia miesiaca robi na nowo wojne a to troche lipa ;] BTW: uspokoj sie juz wkoncu bo przeginasz... to forum dla normalnych a dla takich jak ty dobre jest www.pomozmy.chorym.com.pl nikt tu nikogo nie wyzywal do momentu gdy przyszedles taki ty ktory zakonczyl gre chyba w maju i do kazdego sie rzucasz ... chyba cie ktos bil w dziecinstwie albo tak jak draza murzyny cie dorwaly ;]... @JEZELI KTOS SIE DO MNIE DOJEBIE TO PRZEPRASZAM ALE TO TYLKO ODPOWIEDZ NA TO CO NAPISAL NA MNIE ![]() @EDIT. Pamietam to bo commando knight padl w fajny sposob od polla: Aaaahhhhh. Aaaahhhhh. Exori. I tak w kolko non stop wiec commando padl ;/
![]() ![]() You Are Dead ![]() Ostatnio edytowany przez Zembol91 - 27-11-2006 o 19:42. |
|
![]() |
![]() |
#540 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Profesja: Knight
Gildia: Defenders Of Fangorn
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Powiem tylko że Commando miał freeze ;P później debug i 5bp uha nie pomogła ;D Po czym jego młodszy brat też zaliczył debuga ;P