|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Ja tu sie pojawiłem ??
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Artur Piwowarczykk
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 26
Skille: --/25
Poziom mag.: 34
|
![]() Witam,
Nie wiem jak dojść do tego miejsca zaznaczonego na mapie i żeby nie natknąć się na Dragona ?? Prosze o jakąś mapke. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() Hmmmm... wydaje mi sie, ze jest to amazon camp, wiec wychodzisz z venore polnocno zachodnia brama ( ^ < ) i kierujesz sie jak najdalej sie da na polnoc, az dojdziesz do amazonek
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie da rady bo tam są Beholder-y i Withe a ja ich nie chce. Jak Tam dojść w sposób żeby mnie coś nie zabiło Sorcerer-em na 26 levelu i 33 mleveu.
Eq: Crusader Helmet, Knight Armor, Plate Legs, Leather Boots, Medusa Shield, Wand of Cosmic Energy, Scraf. Jeżeli nie da się inaczej moge wziąć Hmm i GFB. Bardzo prosze o mapke z zaznaczoną drogą. Móp plax. A czy nie da się tam jakoś dojść od strny kazo ?? I żeby draga ominąć ?. No i barodz prosze o tą mapke z nazysowaną drogą czy to taki problem ?? Ostatnio edytowany przez firedragon - 27-11-2006 o 14:18. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Wspomóż się Tibian Earth jeśli trzeba, masz wszystko wyraźnie widoczne, gdzie jest przejście.
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ja właśnie się tutaj pytam bo nie mogłem znaleść sam. ![]() A czy nie da się tam jakoś dojść od strny kazo ?? I żeby draga ominąć ?. No i bardzo proszę o tę mapke z nazysowaną drogą czy to taki problem ?? Ostatnio edytowany przez firedragon - 27-11-2006 o 14:20. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Draga na powierzchni masz tylko koło '31' na tej Twojej mapce, w kanionie - może z niego wyjść, ale drag jest tak śmiesznie powolny, że nie ma problemu z ucieczką. Zresztą na Twoim lvlu jak weźmiesz HMM to spokojnie go ubijesz uciekając po skosie. I tyle. Możesz albo od Venore, gdzie nie ma nic silniejszego od snake'a tudzież bug'a, albo od Kazordoon/Ab'dendriel gdzie jest smok, którego najpewniej i tak nie ujrzysz, a nawet jeśli to i tak mu uciekniesz.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum